Închide meniul

Adrian Mihalcea nu s-a ferit de cuvinte după Unirea Slobozia – FCSB 2-2: „Nu avem nimic de pierdut!”

Alex Ioniță Publicat: 20 iulie 2024, 9:39

Reclamă
Adrian Mihalcea nu s-a ferit de cuvinte după Unirea Slobozia – FCSB 2-2: „Nu avem nimic de pierdut!

Adrian Mihalcea nu s-a ferit de cuvinte după Unirea Slobozia - FCSB 2-2

Adrian Mihalcea / Antena Sport

Adrian Mihalcea nu s-a ferit de cuvinte după Unirea Slobozia – FCSB 2-2. Antrenorul nou promovatei care a produs surpriza în primele două etape ale sezonului de Liga 1 a vorbit despre duelul cu echipa lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unirea Slobozia a reușit să obțină 4 puncte de la duelurile cu Farul și FCSB, din primele două etape ale sezonului. Mihalcea l-a învins pe Gică Hagi cu scorul de 1-0, în timp ce la partida cu FCSB a obținut un rezultat de egalitate, scor 2-2.

Adrian Mihalcea nu s-a ferit de cuvinte după Unirea Slobozia – FCSB 2-2

După meciul cu FCSB, de la Clinceni, Adrian Mihalcea a explicat faptul că jucătorii săi joacă fără presiune, dat fiind faptul că nu au nimic de pierdut.

De asemenea, acesta a vorbit și despre golul lui Dorobanțu, care a uimit pe toată lumea la debutul în Liga 1. Tânărul jucător a restabilit egalitatea, în minutul 90 al meciului cu FCSB, cu o execuție de senzație.

„Am avut tăria sa revenim. Am reuşit şi în prima şi în a doua sa spargem defensiva lor şi sa ne creăm câteva ocazii. Ăsta e stilul nostru de joc, aşa vom juca. Ştiţi care e problema, noi nu avem de pierdut nimic, doar de câştigat.

Reclamă
Reclamă 4

Meciurile împotriva acestor echipei sunt bonus pentru noi dacă reuşim să luăm ceva e bonus. De asta am jucat aşa şi am dat goluri fantastice. Al doilea gol a fost foarte frumos, nici ei nu ştiu înainte de meci cine va juca de asta au şi reacţia asta pozitivă pe teren”, a spus Adrian Mihalcea, la finalul partidei cu FCSB.

Reacţii vehemente după ce FCSB a primit un penalty controversat cu Unirea Slobozia

Reacţii vehemente după ce FCSB a primit un penalty controversat cu Unirea Slobozia! Basarab Panduru şi Marius Baciu, foşti jucători ai Stelei, au susţinut că nu a fost lovitură de la 11 metri.

În minutul 54 al partidei, Darius Olaru a fost busculat la marginea careului. Centralul partidei a decis să acorde lovitură de la 11 metri după consultarea VAR.

Reclamă

„Cred că e o fază destul de ciudată. Să dai penalty la faza asta… nu de multe ori vezi lucrul ăsta. Lăsând la o parte asta, mie mi se pare că este în afara careului. Intră în el, dar de aici până la penalty, mi se pare cam mult. Plus că mi se pare că e în afară”, a spus Barasab Panduru la primasport.ro.

„Eu nu dădeam fault deloc, pe cuvânt”, a spus Marius Baciu, pentru sursa citată.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:36

Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu s-au calificat în sferturi la dublu mixt, la Jocurile Olimpice 2024! Victorie superbă la Paris

18:30

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Încep emoţiile la canotaj, tenis şi tenis de masă! Programul complet

18:28

Helmut Duckadam a analizat-o pe FCSB și l-a readus cu picioarele pe pământ pe Gigi Becali: „Champions League? Să fim serioși!”

18:20

LIVE SCORECaroline Garcia – Jaqueline Cristian se dispută ACUM! Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024!

18:02

VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45)

17:57

Deces în Satul Olimpic, în chiar prima zi a Jocurilor Olimpice 2024! Polițiștii fac cercetări

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia, amânată din cauza ploii! O’Sullivan va pleca din pole-position, live în AntenaPLAY
Citește și