Închide meniul

Dinamo – Petrolul LIVE TEXT (22:00). Derby pe Arcul de Triumf. Ambele echipe caută prima victorie a sezonului

Alex Masgras Publicat: 21 iulie 2024, 11:36

Reclamă
Dinamo – Petrolul LIVE TEXT (22:00). Derby pe Arcul de Triumf. Ambele echipe caută prima victorie a sezonului

Dinamo - Petrolul LIVE TEXT (22:00)

Dinamo - Petrolul / Hepta

Meciul Dinamo – Petrolul va fi transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro, de la ora 22:00. Ambele echipe sunt fără victorie după prima etapă a noului sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a pierdut dramatic duelul din Gruia cu CFR Cluj, după ce a condus cu 2-0, în timp ce Petrolul Ploieşti a remizat pe teren propriu cu nou-promovata Gloria Buzău, într-un meci în care Gicu Grozav a ratat o lovitură de la 11 metri.

Dinamo – Petrolul LIVE TEXT (22:00)

Sezonul trecut, cele două echipe s-au întâlnit de trei ori. Ambele meciuri de la Bucureşti s-au încheiat la egalitate, scor 1-1, în timp ce Petrolul s-a impus cu 1-0 în meciul disputat pe teren propriu.

Echipe probabile în Dinamo – Petrolul:

Dinamo: Golubovic – C. Costin, Boateng, Homawoo, Opruț – Milanov, Gnahore, Cîrjan – Abdallah, Selmani, Politic
Rezerve: Roșca, Pașcalău, Rotund, Licsandru, Sivis, A. Florescu, Patriche, Bani, Amzăr, Caragea
Antrenor: Zeljko Kopic

Reclamă
Reclamă 4

Petrolul: Zima – Hanca, Papp, Huja, Țicu – Seto, Mateiu – M. Bratu, Ișfan, Grozav – Berisha
Rezerve: Eșanu, Boțogan, Garutti, Ricardinho, Tudorie, Jyry, M. Rădulescu, D. Paraschiv, Keita, Tolea, D. Ilie
Antrenor Mehmet Topal

„Va ajunge Gicu Grozav la Dinamo?” Zeljko Kopic a dat răspunsul pe loc

„Va ajunge Gicu Grozav la Dinamo?”, a fost întrebarea la care Zeljko Kopic a dat răspunsul pe loc. Antrenorul „câinilor” nu s-a ferit de cuvinte atunci când a vorbit despre vedeta „lupilor galbeni”. Derby-ul dintre Dinamo și Petrolul se va juca duminică, de la ora 22:00. Partida va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Zeljko Kopic a transmis că Gicu Grozav este un jucător bun, de calitate, însă a dezvăluit că vedeta de la Petrolul nu se află pe lista de transferuri a celor de la Dinamo. Motivul este unul simplu: Zeljko Kopic a anunțat că își dorește o echipă mai tânără. Din același motiv nu a fost păstrat nici Gabriel Moura, ajuns la 36 de ani.

Reclamă

„Grozav este un jucător excelent, dar la fel (n.r. ca în cazul lui Gabriel Moura). Este un jucător foarte bun, cu multă calitate, îmi place acest profil de jucător, poate juca în stânga, în centru.

Este foarte periculos în ultima treime, dar nu a fost pe lista mea, pentru că eu vreau o echipă mai tânără. În rest, am un respect mare pentru el, pentru calitatea lui și pentru personalitatea de pe teren, care este foarte importantă”, a spus Zeljko Kopic, la conferința de presă.

Câte medalii va cuceri David Popovici la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:29

„E grav” Marius Şumudică îl atenţionează pe Neil Lennon, după gestul făcut către fanii Rapidului: „Nimeni nu te iartă”

15:08

EXCLUSIVBernadette Szocs este pregătită pentru Jocurile Olimpice 2024! Ce speră să îi poarte noroc la Paris: „Am făcut ceva special”

14:10

Mesajul de mare campion al lui David Popovici, înainte de plecarea Team România spre Jocurile Olimpice 2024

14:00

VIDEOHarry King a câştigat cursa de Porsche Supercup din Ungaria, LIVE în AntenaPLAY

13:53

Gigi Becali, aproape de transferul unui super-jucător de la CFR Cluj! „Chiar el ne-a spus”

13:46

Agentul care l-a adus pe Siyabonga Ngezana la FCSB a răbufnit când a auzit despre plecarea la Neftchi: „Aberaţii mari de tot”

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Ungariei! Cursa e duminică, de la ora 15:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY 2 VIDEOKimi Antonelli a câştigat cursa de Formula 2 din Marele Premiu al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY! Cursă nebună la Hungaroring 3 VIDEONikola Tsolov a câştigat cursa de Formula 3 din Marele Premiu al Ungariei! Final de cursă sub Safety Car la Hungaroring 4 FotoNeymar a devenit tată pentru a treia oară! Helena s-a născut la începutul acestei luni 5 Gigi Becali, reacţie virulentă după Unirea Slobozia – FCSB 2-2: „Au mintea întunecată!” 6 Rapid – CFR Cluj 2-2. Hasani, eroul giuleştenilor! Echipa lui Neil Lennon a obţinut un egal la ultima fază
Citește și