Închide meniul

Mihai Rotaru surprinde! Cine este „cel mai bun jucător din România”: „Am fost nedrepţi cu el!”

Viviana Moraru Publicat: 21 iulie 2024, 17:16

Reclamă
Mihai Rotaru surprinde! Cine este „cel mai bun jucător din România: „Am fost nedrepţi cu el!

Mihai Rotaru surprinde: cine este "cel mai bun jucător din România"

Mihai Rotaru, într-o conferinţă de presă

Mihai Rotaru surprinde şi a dezvăluit cine este, în opinia sa, cel mai bun jucător din România. Patronul Universităţii Craiova a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Nicuşor Bancu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicuşor Bancu a fost singurul jucător al Universităţii Craiova prezent la EURO 2024, alături de România. Fundaşul a fost unul dintre jucătorii de bază ai lui Edi Iordănescu.

Mihai Rotaru surprinde: cine este „cel mai bun jucător din România”

Mihai Rotaru a transmis că Nicuşor Bancu este cu siguranţă cel mai bun jucător din România, dată fiind constanţa sa din joc. Fundaşul este unul dintre cei mai vechi jucători din lotul oltenilor, fiind la echipă de zece ani.

Chiar dacă a fost masacrat în ultimii 10 ani, Bancu e cel mai bun jucător din România din ultimii 10 ani din punctul meu de vedere. Coman a fost o perioadă, Mihăilă a fost o perioadă, Tănase a fost o perioadă și chiar Ivan, dar dacă iei și faci constanța ultimilor 10 ani cu siguranță Bancu va fi declarat cel mai valoros jucător care a activat în campionatul României.

Acum are experiența meciurilor internaționale din cupele europone cu Universitatea Craiova și cele de la echipa națională. Sigur că are altă calitate, el este un fundaș modern. Cineva îl critica că a jucat împotriva unui jucător din naționala Serbiei și a câștigat doar 20% din dueluri.

Reclamă
Reclamă 4

Acel jucător era Dusan Tadic, care peste două săptămâni i-a bătut pe Real Madrid cu 4-1, iar Reguilon, fundașul stânga de la Real Madrid, a câștigat 12% din dueluriile cu Dusan Tadic. Cred că noi, formatorii de opinie au fost nedrepți cu Bancu în ultimii 10 ani, de când joacă la acest nivel”, a declarat Mihai Rotaru, conform fanatik.ro.

Mihai Rotaru a văzut penalty-ul primit de FCSB în meciul cu Unirea Slobozia și a răbufnit

Mihai Rotaru a văzut penalty-ul primit de FCSB în meciul cu Unirea Slobozia și a răbufnit. Patronul de la Universitatea Craiova și-a exprimat părerea legată de decizia arbitrului, de la meciul care s-a jucat la Clinceni.

E îngrijorător. Părerea mea, fără să intru în polemică, e că nu trebuia dat penalty acolo. Mă îngrijorează acest aspect, dar cel mai mult mă îngrijorează poziția CCA de la meciul Rapid – UTA Arad. Ok, a fost un fault acolo, înainte de gol. A fost un fault de joc, nu a fost un fault evident care să se vadă din avion, o fază rapidă. Ca și dovadă, jucătorul Rapidului nu a cerut fault acolo.

Reclamă

Mă îngrijorează, nu a fost penalty acolo, pentru că este în afara careului, ăsta este motivul. Eu n-am spus că nu a fost fault, eu spun doar că acțiunea este în afara careului. Nu vorbesc despre cărți făcute, ci de mult mai multă atenție pe început. Mă îngrijorează poziția CCA-ului. Ei au spus că a greșit Colțescu, dar că a fost în spiritul jocului.

Dacă o echipă înscrie dintr-un corner care nu a fost, se întoarce faza și spune că a fost în spiritul jocului? Nu merge! Dacă avem niște reguli care spun că nu se mai întoarce faza după fluierul arbitrului, îi aducem de la vestiar după 10-15 minute? Nu există în spiritul fotbalului, există reguli și respectarea sau nerespectarea lor. De asta este îngrijorător”, a spus Mihai Rotaru, la digisport.ro.

Câte medalii va cuceri David Popovici la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:18

Giovanni Becali a spus cine îi poate lua locul lui Edi Iordănescu la naţionala României: „Era normal să se rezolve până acum”

19:53

Jucătorul dorit de Gigi Becali face senzaţie la o altă echipă! „Dublă” într-un meci spectaculos

19:33

Răzvan Sava e aproape să plece de la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care o pot încasa ardelenii! Balaj a confirmat discuţiile

19:31

„Vrea să vină!” Ce se întâmplă cu transferul lui Louis Munteanu la CFR Cluj! Anunţul clujenilor

18:58

Recordul stabilit de Lewis Hamilton după ce s-a clasat pe locul 3 în Marele Premiu al Ungariei: „A fost excepţional”!

18:54

Ultimele detalii despre transferul din Serie A pe care Gigi Becali vrea să-l facă la FCSB: „Am propus 800.000 de euro!”

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Ungariei! Cursa e duminică, de la ora 15:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY 2 VIDEOKimi Antonelli a câştigat cursa de Formula 2 din Marele Premiu al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY! Cursă nebună la Hungaroring 3 VIDEONikola Tsolov a câştigat cursa de Formula 3 din Marele Premiu al Ungariei! Final de cursă sub Safety Car la Hungaroring 4 FotoNeymar a devenit tată pentru a treia oară! Helena s-a născut la începutul acestei luni 5 Gigi Becali, reacţie virulentă după Unirea Slobozia – FCSB 2-2: „Au mintea întunecată!” 6 Rapid – CFR Cluj 2-2. Hasani, eroul giuleştenilor! Echipa lui Neil Lennon a obţinut un egal la ultima fază
Citește și