Închide meniul

Oţelul – Farul 0-0! Gică Hagi rămâne fără victorie în noul sezon! Gol anulat pentru constănţeni

Alex Masgras Publicat: 22 iulie 2024, 23:53

Reclamă
Oţelul – Farul 0-0! Gică Hagi rămâne fără victorie în noul sezon! Gol anulat pentru constănţeni

Oţelul Galaţi - Farul 0-0

Dorinel Munteanu şi Gică Hagi / Profimedia

Oţelul – Farul 0-0, duelul din a doua etapă a Ligii 1, a fost în format live text, pe AS.ro. Echipa lui Gică Hagi rămâne fără victorie şi fără gol marcat, în noul sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul a avut un gol anulat şi o bară, în duelul cu Oţelul. Reuşita lui Grigoryan a fost anulată, după ce balonul a depăşit linia porţii, în momentul centrării lui Diogo Queiros.

Oţelul Galaţi – Farul 0-0

Final! Oţelul – Farul 0-0! Ambele echipe rămân fără victorie în Liga 1. Constănţenii nu au reuşit să marcheze, nici în a doua etapă a Ligii 1.

Min. 77: Ocazie Farul! Grigoryan a şutat periculos către poarta Oţelului, Iustin Popescu a respins, iar balonul a ajuns la Eduard Radaslavescu. Fostul mijlocaş al FCSB-ului a ratat incredibil, dintr-o poziţie ideală, trimiţând balonul peste poartă.

Min. 59: Bară pentru Farul! Grigoryan a lovit bara transversală a porţii Oţelului, din centrarea lui Gabi Iancu.

Reclamă
Reclamă 4

Min. 58: Gol anulat pentru Farul! Grigoryan a marcat, însă reuşita sa a fost anulată, după ce balonul centrat de Queiros a depăşit linia porţii.

Min. 19: Ocazie Farul! Lovitura de cap a lui Rivaldinho, din centrarea perfectă a lui Grameni, este respinsă în corner de portarul gălăţenilor.

Min. 6: Ocazie Oţelul! Cisse a trimis un balon în portarul constănţenilor, din centrarea din corner a lui Cisotti.

Reclamă

Min. 1: A început partida!

Echipele de start: 

Oțelul: I. Popescu – Adăscăliței, Cisse, Stefanovic, S. Rus – Cisotti, Zivulic, J. Pedro – Frederic, A. Pop, Duric
Rezerve: Kovalov, I. Neagu, Teles, Zhelev, Gomes Silva, Farcaș, Yabre, N. Roșu, Gallo, Hofman, Chira, Juric
Antrenor: Dorinel Munteanu

Farul: Buzbuchi – Sîrbu, M. Popescu, G. Marins, Cr. Ganea – Vînă, Queiros, Grameni – G. Iancu, Rivaldinho, Grigoryan
Rezerve: Ducan, Grosu, Dănuleasa, Nedelcu, N. Popescu, Casap, A. Ciobanu, Doicaru, A. Stoian, Andronache, Dican, Radaslavescu
Antrenor: Gheorghe Hagi

Sezonul trecut, Farul Constanţa s-a impus în meciul tur, de la Galaţi, cu 1-0, în timp ce returul de la Ovidiu s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Gică Hagi îi simte lipsa lui Louis Munteanu la Farul

Gică Hagi îi simte lipsa lui Louis Munteanu la Farul şi a anunţat că fosta campioană a României este în căutarea unui număr 9.

Hagi a spus că nu există nicio şansă să îl aducă pe Louis Munteanu la Farul şi că va încerca să găsească o alternativă. Sezonul trecut, Louis Munteanu a fost împrumutat de Farul de la Fiorentina. Munteanu este dorit în Liga 1 de CFR Cluj, Rapid şi FCSB.

„Căutăm un număr 9, dar pe stilul nostru, combinativ, asociativ, să lucreze bine cu colegii. L-am pierdut pe Louis. Trebuie să avem și banii să-l luăm. Voi ați văzut cât vrea Louis? O spunem și noi așa, dar, practic, cine nu-l vrea? Este imposibil!

Suntem la început de drum. Eu cred că am făcut un meci bun cu Slobozia, ne-a lipsit acea penetrare în ultimii metri, unde trebuia să înscriem. Băieții au alergat, au recuperat mingii, au dat tot ce au avut mai bun. Adversarul, chiar dacă a venit din liga secundă, s-a întărit. Drept dovadă, s-a văzut și în meciul de aseară că au făcut transferuri bune și că sunt o echipă greu de bătut”, a spus Gică Hagi înaintea partidei cu Oţelul Galaţi.

Cine crezi că va deveni selecţionerul României după plecarea lui Edi Iordănescu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:20 23 iul.

Gică Hagi, reacţie fermă după plecarea lui Edi Iordănescu de la naţională: „Trebuia să rămână!” Ce a spus după Farul – Oţelul 0-0

23:40

Antrenorul lui Maccabi Tel Aviv i-a răspuns lui Elias Charalambous, după ce cipriotul a spus că FCSB se va califica „1000%”!

23:40

Fază controversată în Oţelul – Farul! Gol anulat pentru trupa lui Gică Hagi! Duel încins cu Dorinel Munteanu

23:25

„Nu suntem la nivelul celor din San Marino” Jucătorul lui Maccabi Tel Aviv, „săgeţi” către FCSB înaintea confruntării din Ghencea

23:23

„Respect doar din partea fanilor” Fostul jucător al lui Dinamo, „săgeţi” către Kopic şi conducere după despărţirea de „câini”!

22:53

Anunţul lui Gică Hagi despre Dragoş Nedelcu, după ce „Regele” transmitea că Farul se desparte de fostul jucător al FCSB-ului!

1 FotoFotografie de colecţie cu Gică şi Ianis Hagi, pe ringul de dans! Elena Hagi a postat totul: „Ne-am distrat!” 2 Tragerea la sorţi a turului 3 preliminar Europa League. FCSB şi Corvinul Hunedoara şi-au aflat posibilele adversare 3 Cătălin Cîrjan, euforic după ce a marcat în Dinamo – Petrolul 4-1: „Ne batem la play-off!” „Săgeţi” către Rapid 4 Ce şanse îi dau americanii lui David Popovici să doboare recordul mondial? Verdictul experţilor înaintea Jocurilor Olimpice 5 Tragerea la sorţi a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor. FCSB şi-a aflat posibila adversară 6 FotoTeam Romania, primele antrenamente la Paris, înainte de startul Jocurilor Olimpice!
Citește și