Închide meniul
Foto

Fotografie de colecţie cu Gică şi Ianis Hagi, pe ringul de dans! Elena Hagi a postat totul: „Ne-am distrat!”

Publicat: 22 iulie 2024, 19:01

Reclamă
Fotografie de colecţie cu Gică şi Ianis Hagi, pe ringul de dans! Elena Hagi a postat totul: „Ne-am distrat!”

Fotografie de colecţie cu Gică Hagi şi Ianis, pe ringul de dans

Ianis şi Elena Hagi/ Instagram Elena Hagi

Elena Hagi a postat o fotografie de colecţie cu Gică Hagi şi Ianis Hagi, pe ringul de dans. Soţia internaţionalului român a imortalizat momentul superb.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis şi Elena Hagi s-au cununat religios pe 14 iulie, la biserica Sf. Visarion, din Bucureşti. Petrecerea cu peste 700 de invitaţi a avut loc la Domeniul Ştirbey.

Fotografie de colecţie cu Gică Hagi şi Ianis, pe ringul de dans

La mai bine de o săptămâna de la nunta sa cu internaţionalul român, Elena Hagi a postat o serie de fotografii, pe contul său de Instagram. Într-una dintre imagini a fost surprins şi Gică Hagi, dansând alături de fiul său.

„M-am căsătorit cu cel mai bun prieten. Credeţi că ne-am distrat?”, a fost mesajul care a însoţit fotografiile postate de Elena Hagi.

Gică Hagi şi Ianis, pe ringul de dans
Gică Hagi şi Ianis, pe ringul de dans/ Instagram Elena Hagi

Postarea soţiei lui Ianis Hagi s-a viralizat instant. Aceasta a strâns peste 13.000 de aprecieri, în mai puţin de jumătate de oră de la publicare.

Reclamă
Reclamă 4

De asemenea, fanii au reacţionat imediat şi în comentarii: „Adorabili”, „Superbi”, „Naturaleţe şi simplitate” şi „Nişte scumpi”, au fost doar câteva dintre comentariile primite de Elena Hagi, la postarea sa.

După nunta cu Ianis Hagi, Elena Hagi a luat decizia de a-şi face contul de Instagram public. În prezent, soţia internaţionalului român are peste 41.000 de urmăritori.

Elena Hagi, declaraţie superbă pentru Ianis Hagi

Elena Hagi a avut o declaraţie superbă pentru Ianis Hagi, la Nunta Anului de la Domeniul Ştirbey. Mirii au dat declaraţii în direct de la nunta lor.

Reclamă

La finalul interviului, Ianis Hagi a semnat un tricou pentru un fan al lui de 7 ani, Ştefan. „Cu prietenie”, i-a transmis Ianis fanului său în vârstă de 7 ani, dându-i autograf pe un tricou al naţionalei cu numele Hagi pe spate.

„Este un vis devenit realitate. Sunt foarte fericită. Îmi iubesc foarte mult soţul. Îl iubesc încă de la început şi mă simt foarte mândră că este soţul meu”, a spus Elena Hagi, în exclusivitate pentru Antena.

Este tot ce ne-am dorit, a ieşit totul perfect, exact aşa cum ne-am dorit. Ne sărbătorim pe noi, familiile noastre. Am avut de mici copii, de toate, n-am putut să ne plângem niciodată de nimic. Ne dorim ca invitaţii să se simtă bine.

Fiecare e un moment unic, nu am mai trecut printr-un astfel de moment, să fim noi persoanele principale. Ne-a plăcut fiecare secundă, fiecare moment, de la sunetul alarmei de dimineaţă până la fluierul de final de la Pindu.

(n.r. planuri pentru luna de miere) Deocamdată nu. Eu încă nu ştiu când voi fi chemat. În mare ştiu, sunt într-o comunicare cu cel de la club. Vrem să trăim fiecare secundă”, a spus şi Ianis Hagi.

Câte medalii va cuceri David Popovici la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:53

Oţelul – Farul 0-0! Gică Hagi rămâne fără victorie în noul sezon! Gol anulat pentru constănţeni

23:40

Antrenorul lui Maccabi Tel Aviv i-a răspuns lui Elias Charalambous, după ce cipriotul a spus că FCSB se va califica „1000%”!

23:40

Fază controversată în Oţelul – Farul! Gol anulat pentru trupa lui Gică Hagi! Duel încins cu Dorinel Munteanu

23:25

„Nu suntem la nivelul celor din San Marino” Jucătorul lui Maccabi Tel Aviv, „săgeţi” către FCSB înaintea confruntării din Ghencea

23:23

„Respect doar din partea fanilor” Fostul jucător al lui Dinamo, „săgeţi” către Kopic şi conducere după despărţirea de „câini”!

22:53

Anunţul lui Gică Hagi despre Dragoş Nedelcu, după ce „Regele” transmitea că Farul se desparte de fostul jucător al FCSB-ului!

1 Cătălin Cîrjan, euforic după ce a marcat în Dinamo – Petrolul 4-1: „Ne batem la play-off!” „Săgeţi” către Rapid 2 Tragerea la sorţi a turului 3 preliminar Europa League. FCSB şi Corvinul Hunedoara şi-au aflat posibilele adversare 3 Ce şanse îi dau americanii lui David Popovici să doboare recordul mondial? Verdictul experţilor înaintea Jocurilor Olimpice 4 Tragerea la sorţi a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor. FCSB şi-a aflat posibila adversară 5 FotoTeam Romania, primele antrenamente la Paris, înainte de startul Jocurilor Olimpice! 6 Edi Iordănescu a plecat de la echipa naţională a României! Anunţul oficial făcut de FRF
Citește și