Închide meniul
EXCLUSIV

Toto Wolff a dat verdictul: „Lewis Hamilton e cel mai bun pilot pe care l-am avut!”

Publicat: 23 iulie 2024, 10:19

Reclamă
Toto Wolff a dat verdictul: „Lewis Hamilton e cel mai bun pilot pe care l-am avut!

Toto Wolff a dat verdictul: "Lewis Hamilton e cel mai bun pilot pe care l-am avut!"

Captură AntenaSport

Toto Wolff a dat verdictul şi a spus că britanicul Lewis Hamilton este cel mai bun pilot pe care l-a avut. Hamilton va pleca de la Mercedes la finalul sezonului la Ferrari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Într-un interviu acordat în exclusivitate, Toto Wolff a spus că Hamilton este cel mai bun pilot pe care l-a avut vreodată. Cu Mercedes, Lewis Hamilton a câştigat numai puţin de 6 titluri mondiale.

Hamilton deţine recordul de victorii în Formula 1: 104. Britanicul îşi poate îmbunătăţi acest palmares la Marele Premiu al Belgiei, care va fi între 26 – 28 iulie, în AntenaPLAY. Calificările vor fi sâmbătă, de la 16:45, în direct pe Antena 3 CNN, în timp ce marea cursă va fi duminică, de la 15:45, în direct pe Antena 1.

Toto Wolff a dat verdictul

Lewis are cel mai bun palmares. Cred că până acum e cel mai bun pilot pe care l-am avut„, a spus Toto Wolff în exclusivitate pentru AntenaSport.

Recordul stabilit de Lewis Hamilton după ce s-a clasat pe locul 3 în Marele Premiu al Ungariei

Lewis Hamilton a obţinut cel de al 200-lea podium din carieră în Marele Premiu al Ungariei. Hamilton s-a clasat pe 3 în cursa de la Hungaroring. Recordul stabilit de Lewis Hamilton a venit la două săptămâni distanţă după ce britanicul a câştigat Marele Premiu al Marii Britanii.

Reclamă
Reclamă 4

Imediat după ce Hamilton a devenit primul pilot de Formula 1 care a obţinut 200 de podiumuri în carieră, au apărut reacţiile pe reddit.com.

A fost excepţional în ultima vreme. Demonstrează că încă se pricepe”, a comentat un utilizator.

A condus solid, fără niciun pas greşit”, a remarcat altcineva. „Este singurul pilot capabil să îi facă faţă lui Max (n.r.: Verstappen). Două curse la rând Max nu l-a putut depăşi”, a fost un alt comentariu de pe reddit

Reclamă

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Cine crezi că va deveni selecţionerul României după plecarea lui Edi Iordănescu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:36

Un caz de Covid-19 depistat la Jocurile Olimpice de la Paris

15:10

Dennis McCann – Ionut Băluţă, reeditarea „războiului” din 2023, e live în AntenaPLAY, pe 27 iulie

14:31

Gigi Becali a anunţat cum poate da o lovitură de proporţii, cu FCSB

14:07

Meciul decisiv Maccabi Tel Aviv – FCSB se vede în direct la Antena 1 şi în AntenaPLAY, miercuri, 31 iulie, de la 21.00

14:05

FCSB – Maccabi Tel Aviv LIVE TEXT, ora 20:30. Campioana României îşi continuă drumul spre grupa principală a Ligii Campionilor

13:38

„Am fost împins la autodistrugere, am fost trădat și rănit!” Săpunaru, mesaj cu subînţeles după ce a ajuns rezervă la Rapid

1 FotoFotografie de colecţie cu Gică şi Ianis Hagi, pe ringul de dans! Elena Hagi a postat totul: „Ne-am distrat!” 2 FotoScoţienii anunţă că Ianis Hagi s-a înţeles că noua echipă: „Este clar!” Salariul uriaş pe care îl va avea 3 Oţelul – Farul 0-0! Gică Hagi rămâne fără victorie în noul sezon! Gol anulat pentru constănţeni 4 Ce şanse îi dau americanii lui David Popovici să doboare recordul mondial? Verdictul experţilor înaintea Jocurilor Olimpice 5 Tragerea la sorţi a turului 3 preliminar Europa League. FCSB şi Corvinul Hunedoara şi-au aflat posibilele adversare 6 Lando Norris a dezvăluit la ce s-a gândit când a primit ordinele de echipă în Ungaria: „Uneori trebuie să fii egoist”
Citește și