Închide meniul

Varianta exclusă din start de Răzvan Burleanu, pentru postul de selecţioner al României: „Asta ne dorim acum!”

Viviana Moraru Publicat: 23 iulie 2024, 17:40

Reclamă
Varianta exclusă din start de Răzvan Burleanu, pentru postul de selecţioner al României: „Asta ne dorim acum!

Varianta exclusă din start de Răzvan Burleanu, pentru postul de selecţioner al României

Răzvan Burleanu, în timpul unui eveniment / Profimedia Images

Varianta exclusă din start de Răzvan Burleanu, pentru postul de selecţioner al României, este numirea unui antrenor străin. Preşedintele FRF a transmis că ia în calcul doar aducerea unui tehnician român, în locul lui Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu s-a despărţit oficial de FRF, iar Răzvan Burleanu este în căutarea unui selecţioner. Gică Hagi este primul nume de pe lista oficialilor Federaţiei.

Varianta exclusă din start de Răzvan Burleanu, pentru postul de selecţioner al României

Răzvan Burleanu a amintit de perioada în care Christoph Daum era selecţioner, mărturisind că în prezent, nu ia în calcul numirea unui antrenor străin la cârma naţionalei. Preşedintele FRF are încredere în antrenorii români, astfel că nu caută înlocuitor pentru Edi Iordănescu în afara graniţelor ţării.

„Experiența cu Christoph Daum a fost una foarte bună. A contribuit la o etapă foarte importantă. Christoph Daum a fost foarte criticat, în primul rând, pentru că nu avea prieteni. Și știți foarte bine cum funcționează lucrurile în România…

Christoph Daum și-a dorit să modernizeze, să schimbe lucrurile, numai că ai nevoie de timp. Îi suntem și lui recunoscători pentru etapa în care a pregătit echipa națională și pentru tot ceea ce a reușit în mandatul lui să introducă la nivelul loturilor naționale, în ceea ce privește colaborarea dintre loturi.

Reclamă
Reclamă 4

În momentul de față, în schimb, ne dorim un antrenor român, mai ales că avem antrenori români bine pregătiți și dornici să antreneze echipa națională. Nu avem de ce să ne uităm în afara granițelor”, a declarat Răzvan Burleanu.

Răzvan Burleanu, anunţ de ultim moment despre venirea lui Gică Hagi la naţională

Răzvan Burleanu a făcut un anunţ de ultim moment despre venirea lui Gică Hagi la echipa naţională. Preşedintele FRF a fost întrebat direct dacă numele „Regelui” se află pe lista sa şi a oferit imediat un răspuns clar.

„(N.r. Despre Gică Hagi) Aşteptăm şedinţa de mâine, iar în funcţie de priorităţile stabilite, voi începe discuţiile, şi/sau alături de directorul tehnic, cu posibilii selecţioneri, în ordinea propusă de membrii comisiei tehnice. Orice variantă e posibilă. Am în minte un nume, dar nu pot să-l spun.

Reclamă

Nu vom accepta ca un antrenor să antreneze la echipa de club, dar nici nu vom plăti sume de bani ca antrenorul să iasă dintr-un anumit contract, mai ales când vorbim de un club din România.

Vă recomand să vedem decizia de mâine. Cunoaştem foarte bine interesul lui Gică Hagi de a ieşi din acţionariatul clubului. O ieşire pe care şi-a pregătit-o de mult timp, nu ştim dacă şi-a finalizat-o, nu ştim când şi-o va finaliza. O putem confirma, am discutat în trecut despre acest subiect, face parte dintr-o viziune comună”, a declarat Răzvan Burleanu.

Cine crezi că va deveni selecţionerul României după plecarea lui Edi Iordănescu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:40

LIVE TEXTFCSB – Maccabi Tel Aviv 0-0. Campioana României are meci tare în Ghencea. Băluţă, ocazie uriaşă de a deschide scorul!

21:22

Spectacol total în meciul care ar putea decide viitoarea adversară a FCSB-ului din Europa! Hat-trick în 13 minute

21:20

Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024

21:18

„Hagi acceptă” Motivul pentru care Helmut Duckadam e convins că „Regele” va deveni selecţionerul României!

21:00

Florinel Coman şi-a încordat muşchii la antrenamentele lui Al-Gharafa. „Mbappe”, gata să fie golgheter şi la arabi!

20:49

„Nu există om să nu fie înlocuit” Gică Popescu, prima reacţie despre venirea lui Gică Hagi la naţională!

1 FotoFotografie de colecţie cu Gică şi Ianis Hagi, pe ringul de dans! Elena Hagi a postat totul: „Ne-am distrat!” 2 FotoScoţienii anunţă că Ianis Hagi s-a înţeles că noua echipă: „Este clar!” Salariul uriaş pe care îl va avea 3 Oţelul – Farul 0-0! Gică Hagi rămâne fără victorie în noul sezon! Gol anulat pentru constănţeni 4 Ce şanse îi dau americanii lui David Popovici să doboare recordul mondial? Verdictul experţilor înaintea Jocurilor Olimpice 5 Tragerea la sorţi a turului 3 preliminar Europa League. FCSB şi Corvinul Hunedoara şi-au aflat posibilele adversare 6 Lando Norris a dezvăluit la ce s-a gândit când a primit ordinele de echipă în Ungaria: „Uneori trebuie să fii egoist”
Citește și