Închide meniul

„Hagi acceptă” Motivul pentru care Helmut Duckadam e convins că „Regele” va deveni selecţionerul României!

Bogdan Stănescu Publicat: 23 iulie 2024, 21:18

Reclamă
„Hagi acceptă Motivul pentru care Helmut Duckadam e convins că „Regele va deveni selecţionerul României!

Motivul pentru care Helmut Duckadam e convins că Hagi va deveni selecţionerul României!

Helmut Duckadam, în timpul unui interviu/ AntenaSport

Helmut Duckadam e convins că „Regele” va deveni selecţionerul României! Motivul este legat de declaraţia pe care a făcut-o Gică Popescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duckadam consideră că faptul că Gică Popescu a declarat că „nu există om să nu fie înlocuit” reprezintă un indiciu că Gică Hagi ar accepta să preia naţionala.

„Hagi acceptă” Motivul pentru care Helmut Duckadam e convins că „Regele” va deveni selecţionerul României!

Din spusele lui Gică Popescu, eu cred că Hagi va accepta să fie selecționerul României. El a spus că se poate. A zis că nimeni nu e de neînlocuit”, a spus Helmut Duckadam la digisport.ro.

Gică Popescu a oferit anterior prima reacţie despre venirea lui Gică Hagi la naţională! Preşedintele Farului nu a dorit să comenteze prea mult despre acest subiect, dar a precizat că, din punctul lui de vedere, „nu există om să nu fie înlocuit”.

Gică Popescu este de părere că există soluţii la Farul pentru ca Gică Hagi să poată prelua naţionala României, în condiţiile în care „Regele” îşi doreşte acest lucru.

Reclamă
Reclamă 4

(n.r: Poate trăi Farul Constanța fără Gică Hagi?) Nu pot să spun pentru că nu s-a întâmplat. Eu cred că nu există om să nu fie înlocuit. Până acum, a făcut totul mai bine decât altcineva.

Aș deveni ridicol să fac alte comentarii. Mă puneți într-o postură foarte proastă, vă rog frumos!

Eu cred că vorbim de un lucru care nu s-a întâmplat. Dacă aveți voi mai multe informații… Nu pot să fac comentarii despre ceva ce nu știu. Nu cunosc finalitatea. În momentul în care Gică va ieși public, atunci vom face comentarii. Eu nu îmi permit. Când va recunoaște Hagi că i se face o ofertă, atunci putem.

Reclamă

Eu pic prost. Dacă vă spun că nu știu, aș cădea prost. Dacă aș face comentarii, iar nu aș cădea bine pentru că Hagi nu a ieșit să facă comentarii. Nu știm dacă Gică a acceptat sau a refuzat. Dacă Gică ar vrea să fie selecționer, soluții sunt pentru orice. Eu nu știu dacă i s-a făcut vreo ofertă”, a declarat Gică Popescu pentru sursa citată mai sus.

Răzvan Burleanu, anunţ despre venirea lui Gică Hagi la naţională: „Îşi pregăteşte ieşirea de la Farul!”

Răzvan Burleanu a făcut un anunţ de ultim moment despre venirea lui Gică Hagi la echipa naţională. Preşedintele FRF a fost întrebat direct dacă numele „Regelui” se află pe lista sa şi a oferit imediat un răspuns clar.

Răzvan Burleanu a dezvăluit că Gică Hagi îşi pregăteşte plecarea de la Farul, dând astfel de înţeles că „Regele” e gata să accepte o nouă provocare. Preşedintele FRF a transmis că vor începe negocierile cu antrenorii propuşi pentru înlocuirea lui Edi Iordănescu, după şedinţa Comisiei Tehnice, de miercuri.

Burleanu a mai transmis că a avut discuţii cu Gică Hagi în trecut, discuţii prin care a aflat astfel de planurile „Regelui”, de a pleca de la Farul.

„(n.r.: despre Gică Hagi) Aşteptăm şedinţa de mâine, iar în funcţie de priorităţile stabilite, voi începe discuţiile, şi/sau alături de directorul tehnic, cu posibilii selecţioneri, în ordinea propusă de membrii comisiei tehnice. Orice variantă e posibilă. Am în minte un nume, dar nu pot să-l spun.

Nu vom accepta ca un antrenor să antreneze la echipa de club, dar nici nu vom plăti sume de bani ca antrenorul să iasă dintr-un anumit contract, mai ales când vorbim de un club din România.

Vă recomand să vedem decizia de mâine. Cunoaştem foarte bine interesul lui Gică Hagi de a ieşi din acţionariatul clubului. O ieşire pe care şi-a pregătit-o de mult timp, nu ştim dacă şi-a finalizat-o, nu ştim când şi-o va finaliza. O putem confirma, am discutat în trecut despre acest subiect, face parte dintr-o viziune comună.

Ne dorim să numim un selecţioner cât mai repede posibil, să aibă misiunea de a duce actualul lot la potenţialul maxim. Suntem sub presiunea faptului că peste trei săptămâni, avem un termen limită, să convocăm jucătorii străini. Sperăm ca această decizie să o luăm cât mai repede posibil. Avem nevoie de o perioadă de tranziţie, să organizăm întâlniri între Edi Iordănescu şi noul selecţioner, cum s-a întâmplat şi în trecut”, a declarat Răzvan Burleanu.

 

Cine crezi că va deveni selecţionerul României după plecarea lui Edi Iordănescu?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:40

„E foarte bună FCSB!” Gigi Becali, anunţ războinic înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB (31 iulie, 21:00, Antena 1 şi AntenaPLAY)

23:33

„Să ne întoarcem calificați din Ungaria!” Alexandru Băluţă, mesaj de luptă înaintea returului dintre FCSB şi Maccabi Tel Aviv

23:30

„Are aceeași problemă ca anul trecut” Basarab Panduru, semnal de alarmă pentru echipa lui Gigi Becali, după FCSB – Maccabi 1-1!

23:19

William Baeten, mesaj clar după ce a debutat la FCSB! Reacţie fermă după egalul cu Maccabi Tel Aviv: „Am avut ghinion!”

23:11

Joyskim Dawa, prima reacţie după golul marcat în FCSB – Maccabi Tel Aviv 1-1: „Mă bucur că returul este în Ungaria!”

23:00

Gigi Becali, sfat pentru naşul Gică Hagi! Patronul FCSB-ului i-a transmis „Regelui” dacă să preia sau nu naţionala României!

1 FotoScoţienii anunţă că Ianis Hagi s-a înţeles că noua echipă: „Este clar!” Salariul uriaş pe care îl va avea 2 FotoTeodora Meluţă se căsătoreşte! Cine e bărbatul care îi va deveni soţ: „Mai mult de o viaţă!” 3 FCSB – Maccabi Tel Aviv 1-1. Dawa, salvatorul din preliminariile UCL! Returul, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (31 iulie, 21:00) 4 FotoDavid Popovici, primul antrenament la Paris, înainte de startul Jocurilor Olimpice! Anunţul COSR 5 FotoCu cât a putut să îi vândă fiica lui Ilie Năstase un tablou lui Ion Ţiriac: „Cu atât l-a cumpărat, e suma corectă!” 6 Gică Hagi, reacţie fermă după plecarea lui Edi Iordănescu de la naţională: „Trebuia să rămână!” Ce a spus după Farul – Oţelul 0-0
Citește și