Închide meniul

Primul antrenor dat afară în noul sezon al Ligii 1. A rezistat numai două etape

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 iulie 2024, 13:24

Reclamă
Primul antrenor dat afară în noul sezon al Ligii 1. A rezistat numai două etape

Primul antrenor dat afară în noul sezon al Ligii 1

Mingea de la un meci din Liga 1 / Profimediaimages

S-a aflat cine este primul antrenor dat afară în noul sezon al Ligii 1. Acesta a rezistat numai două etape și a fost demis ca urmare a rezultatelor sub așteptările patronului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Botoșani a obținut victorii pe linie în meciurile amicale, dar a gafat în partidele oficiale. A cedat cu Oțelul (2-3) și Poli Iași (0-1) și a ajuns pe ultimul loc în Liga 1. Valeriu Iftime nu a mai avut răbdare cu Bogdan Andone și a decis să îl înlocuiască.

Primul antrenor dat afară în noul sezon al Ligii 1

Potrivit fanatik.ro, Iftime s-a grăbit să renunțe la Bogdan Andone pentru a nu rata șansa de a-l numi pe Liviu Ciobotariu. Există deja un acord cu antrenorul care este liber de contract de anul trecut, atunci când s-a despărțit de Sepsi.

Nu pot să vorbesc acum despre asta. Bogdan oricum e plecat”, a declarat Valeriu Iftime pentru sursa citată anterior.

Și Marius Șumudică a confimat că Bogdan Andone nu o va mai antrena pe FC Botoșani.

Reclamă
Reclamă 4

Eu știu sigur că sunt discuții foarte aprinse. Domnul Iftime vrea să îi rezilieze contractul lui Bogdan. Un lucru, dând la o parte greșeala făcută, acele gesturi, dar domnul Iftime nu trebuie să uite. Cinci antrenori dacă se duceau la Botoșani nu o salvau! Era într-un ocean în care îl mâncau rechinii. Nu salva nimeni Botoșaniul dacă nu se ducea el.

Rămânerea echipei în prima ligă l-a ajutat pe domnul Iftime să ajungă președintele Consiliului Județean Botoșani. Singura echipă care caută antrenor în acest moment este FC Botoșani”, a declarat Marius Șumudică.

Liviu Ciobotariu a mai antrenat-o pe FC Botoșani între noiembrie 2018 și iunie 2019. Pentru moldoveni urmează un program de coșmar. În etapa viitoare, FC Botoșani are deplasare pe terenul Farului, după care va primi vizita FCSB-ului.

Reclamă

Ce rezultat va fi la Maribor - Universitatea Craiova?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:16

Francezii cred că David Popovici va obţine o singură medalie la Jocurile Olimpice 2024! Predicţiile făcute de L’Equipe la înot

17:36

Dumitru Dragomir l-a făcut praf pe Darius Olaru, după FCSB – Maccabi 1-1: „Strică tot mecanismul. E brambureală”

17:03

Mihai Căpăţînă, încrezător înainte de Maribor – Universitatea Craiova (joi, AntenaPLAY): „Ar fi ceva extraordinar pentru oraş”

16:49

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 iulie

16:29

„Gică Hagi sau Mircea Lucescu selecţioner?” Marius Şumudică a ales fără să stea pe gânduri: „E cel mai mare. Asta e părerea mea”

15:39

Ansu Fati s-a „rupt” și ratează turneul Barcelonei din Statele Unite. O nouă accidentare suferită de starul de 21 de ani

1 FotoScoţienii anunţă că Ianis Hagi s-a înţeles că noua echipă: „Este clar!” Salariul uriaş pe care îl va avea 2 FotoO campioană mondială şi europeană la gimnastică, noua cucerire a lui Denis Alibec. Imagini de senzaţie de pe plaja din Santorini 3 FotoTeodora Meluţă se căsătoreşte! Cine e bărbatul care îi va deveni soţ: „Mai mult de o viaţă!” 4 FCSB – Maccabi Tel Aviv 1-1. Dawa, salvatorul din preliminariile UCL! Returul, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (31 iulie, 21:00) 5 FotoCu cât a putut să îi vândă fiica lui Ilie Năstase un tablou lui Ion Ţiriac: „Cu atât l-a cumpărat, e suma corectă!” 6 FotoDavid Popovici, primul antrenament la Paris, înainte de startul Jocurilor Olimpice! Anunţul COSR
Citește și