Închide meniul

Ferland Mendy rămâne la Real Madrid! Francezul a refuzat petrodolarii șeicilor și continuă pe Santiago Bernabeu

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 iulie 2024, 14:24

Reclamă
Ferland Mendy rămâne la Real Madrid! Francezul a refuzat petrodolarii șeicilor și continuă pe Santiago Bernabeu

Ferland Mendy rămâne la Real Madrid

Ferland Mendy, după câștigarea Champions League / Profimediaimages

Ferland Mendy s-a decis și rămâne la Real Madrid. Fundașul francez a avut mai multe oferte din Arabia Saudită, dar a ales să semneze o nouă înțelegere cu campioana Europei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fundaşul lateral francez Ferland Mendy îşi va prelungi contractul cu echipa spaniolă de fotbal Real Madrid, anunţul oficial fiind aşteptat în curând, informează cotidianul sportiv Marca.

Ferland Mendy rămâne la Real Madrid

Mendy, în vârstă de 29 de ani, a participat la EURO 2024 cu selecţionata Franţei, iar oficializarea noului său contract ar urma să fie făcută la revenirea sa din vacanţă, anunță news.ro.

Real Madrid l-a transferat pe Mendy în 2019 de la formaţia Olympique Lyon, în schimbul sumei de 48 de milioane de euro, la insistenţele antrenorului de atunci al madrilenilor, francezul Zinedine Zidane.

Confruntat cu diverse probleme de sănătate, Ferland Mendy nu şi-a putut demonstra întregul potenţial pe Santiago Bernabeu, însă ultimul sezon a fost cu siguranţă cel mai mai bun pe care fotbalistul francez l-a avut de la sosirea sa la Real Madrid, fapt care i-a convins pe conducătorii clubului şi pe antrenorul Carlo Ancelotti să-i propună prelungirea contractului scadent în iunie 2025, scrie sursa citată.

Reclamă
Reclamă 4

Presa franceză precizează că Ferland Mendy a fost abordat de mai multe cluburi saudite în această vară, însă prioritatea sa rămâne Real Madrid.

Luka Modric şi-a prelungit contractul cu Real Madrid, la 38 de ani

Luka Modric şi-a prelungit contractul cu Real Madrid, la 38 de ani. Croatul cu şase Ligi ale Campionilor în palmares va fi jucătorul grupării blanco până în iunie 2025.

Balonul de Aur din 2018 are 26 de trofee câştigate alături de galactici. Anunţul oficial al prelungirii contractului a venit la o zi după ce Real Madrid l-a prezentat pe Kylian Mbappe.

Reclamă

Real Madrid şi Luka Modric au ajuns la un acord pentru prelungirea contractului căpitanului, care va rămâna la club până pe 30 iunie 2025. Modric a ajuns la Madrid în 2012 şi, în cei 12 ani petrecuţi aici, a devenit o legendă a lui Real şi a fotbalului mondial.

Alături de Real Madrid, Modric a câştigat 26 de trofee: 6 Ligi ale Campionilor, 5 Campionate Mondiale ale Cluburilor, 4 Supercupe ale Europei, 4 titluri în La Liga, 2 Cupe ale Spaniei şi 5 Supercupe ale Spaniei. Modric este unul dintre cei 5 jucători care au câştigat 6 Ligi ale Campionilor.

Individual, Modric a câştigat Balonul de Aur în 2018. El a jucat 534 de meciuri pentru Real Madrid şi a marcat 39 de goluri. Pentru Croaţia, el a adunat un record de 178 de selecţii”, se arată în comunicatul emis de Real Madrid.

Ce rezultat va fi la Maribor - Universitatea Craiova?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:29

Lotul Universităţii Craiova pentru meciul cu Maribor. Mitriţă şi Ivan, vedetele de la care Gâlcă aşteaptă goluri în Slovenia

18:16

Francezii cred că David Popovici va obţine o singură medalie la Jocurile Olimpice 2024! Predicţiile făcute de L’Equipe la înot

17:36

Dumitru Dragomir l-a făcut praf pe Darius Olaru, după FCSB – Maccabi 1-1: „Strică tot mecanismul. E brambureală”

17:03

Mihai Căpăţînă, încrezător înainte de Maribor – Universitatea Craiova (joi, AntenaPLAY): „Ar fi ceva extraordinar pentru oraş”

16:49

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 iulie

16:29

„Gică Hagi sau Mircea Lucescu selecţioner?” Marius Şumudică a ales fără să stea pe gânduri: „E cel mai mare. Asta e părerea mea”

1 FotoScoţienii anunţă că Ianis Hagi s-a înţeles că noua echipă: „Este clar!” Salariul uriaş pe care îl va avea 2 FotoO campioană mondială şi europeană la gimnastică, noua cucerire a lui Denis Alibec. Imagini de senzaţie de pe plaja din Santorini 3 FotoTeodora Meluţă se căsătoreşte! Cine e bărbatul care îi va deveni soţ: „Mai mult de o viaţă!” 4 FCSB – Maccabi Tel Aviv 1-1. Dawa, salvatorul din preliminariile UCL! Returul, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (31 iulie, 21:00) 5 FotoCu cât a putut să îi vândă fiica lui Ilie Năstase un tablou lui Ion Ţiriac: „Cu atât l-a cumpărat, e suma corectă!” 6 FotoDavid Popovici, primul antrenament la Paris, înainte de startul Jocurilor Olimpice! Anunţul COSR
Citește și