Închide meniul
Foto

Kira Hagi, mesaj emoţionant la 10 zile de la nunta lui Ianis Hagi: „Puterea unui ‘pentru totdeauna’ rostit în şoaptă!”

Publicat: 24 iulie 2024, 17:59

Reclamă
Kira Hagi, mesaj emoţionant la 10 zile de la nunta lui Ianis Hagi: „Puterea unui ‘pentru totdeauna’ rostit în şoaptă!”

Kira Hagi, mesaj emoţionant la 10 zile de la nunta lui Ianis Hagi

Kira Hagi a transmis un mesaj emoţionant la 10 zile de la nunta lui Ianis Hagi. Kira Hagi a postat o imagine superbă cu fratele său şi Elena.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imaginea postată de Kira Hagi a fost însoţită de un mesaj emoţionant, în care fiica lui Gică Hagi şi-a exprimat dragostea uriaşă pentru fratele său.

Kira Hagi, mesaj emoţionant la 10 zile de la nunta lui Ianis Hagi

Două suflete pereche şi puterea unui “pentru totdeauna” rostit în șoaptă. Vă iubesc! 14.07.24„, a fost mesajul superb postat de Kira Hagi.

Elena Hagi a postat o fotografie de colecţie cu Gică Hagi şi Ianis Hagi, pe ringul de dans. Soţia internaţionalului român a imortalizat momentul superb. Ianis şi Elena Hagi s-au cununat religios pe 14 iulie, la biserica Sf. Visarion, din Bucureşti. Petrecerea cu peste 700 de invitaţi a avut loc la Domeniul Ştirbey, iar Antena a difuzat imagini în exclusivitate. (VEZI IMAGINI SUPERBE ÎN GALERIA FOTO DE LA NUNTA LUI IANIS HAGI)

Reclamă
Reclamă 4

La mai bine de o săptămâna de la nunta sa cu internaţionalul român, Elena Hagi a postat o serie de fotografii, pe contul său de Instagram. Într-una dintre imagini a fost surprins şi Gică Hagi, dansând alături de fiul său.

„M-am căsătorit cu cel mai bun prieten. Credeţi că ne-am distrat?”, a fost mesajul care a însoţit fotografiile postate de Elena Hagi.

Gică Hagi şi Ianis, pe ringul de dans
Gică Hagi şi Ianis, pe ringul de dans

Postarea soţiei lui Ianis Hagi s-a viralizat instant. Aceasta a strâns peste 13.000 de aprecieri, în mai puţin de jumătate de oră de la publicare.

Reclamă

De asemenea, fanii au reacţionat imediat şi în comentarii: „Adorabili”, „Superbi”, „Naturaleţe şi simplitate” şi „Nişte scumpi”, au fost doar câteva dintre comentariile primite de Elena Hagi, la postarea sa.

După nunta cu Ianis Hagi, Elena Hagi a luat decizia de a-şi face contul de Instagram public. În prezent, soţia internaţionalului român are peste 41.000 de urmăritori.

Elena Hagi, declaraţie superbă pentru Ianis Hagi

Elena Hagi a avut o declaraţie superbă pentru Ianis Hagi, la Nunta Anului de la Domeniul Ştirbey. Mirii au dat declaraţii în direct de la nunta lor.

La finalul interviului, Ianis Hagi a semnat un tricou pentru un fan al lui de 7 ani, Ştefan. „Cu prietenie”, i-a transmis Ianis fanului său în vârstă de 7 ani, dându-i autograf pe un tricou al naţionalei cu numele Hagi pe spate.

„Este un vis devenit realitate. Sunt foarte fericită. Îmi iubesc foarte mult soţul. Îl iubesc încă de la început şi mă simt foarte mândră că este soţul meu”, a spus Elena Hagi, în exclusivitate pentru Antena.

Ce rezultat va fi la Maribor - Universitatea Craiova?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:02

Dan Şucu l-a transferat pe jucătorul cerut de Neil Lennon! Prima reacţie a fotbalistului: „Abia aştept să lucrez cu el”

21:50

Anunţul lui Mihai Stoica despre accidentarea lui Adrian Şut: „Sperăm să poată juca la retur!”

21:44

Bernadette Szocs şi ceilalţi tricolori de la tenis de masă şi-au aflat primii adversari de la Jocurile Olimpice 2024

21:26

Lionel Messi a reacţionat după scandalul fără precedent de la Argentina – Maroc, la Jocurile Olimpice 2024

21:15

Dan Petrescu îl vrea pe Gică Hagi la naţionala României: „Sper să accepte! E omul potrivit!”

21:02

David Popovici a recunoscut că a fost surprins că Pan Zhanle i-a doborât recordul mondial la 100 de metri: „Asta mă motivează!”

1 FotoScoţienii anunţă că Ianis Hagi s-a înţeles că noua echipă: „Este clar!” Salariul uriaş pe care îl va avea 2 FotoO campioană mondială şi europeană la gimnastică, noua cucerire a lui Denis Alibec. Imagini de senzaţie de pe plaja din Santorini 3 FotoTeodora Meluţă se căsătoreşte! Cine e bărbatul care îi va deveni soţ: „Mai mult de o viaţă!” 4 FCSB – Maccabi Tel Aviv 1-1. Dawa, salvatorul din preliminariile UCL! Returul, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (31 iulie, 21:00) 5 FotoCu cât a putut să îi vândă fiica lui Ilie Năstase un tablou lui Ion Ţiriac: „Cu atât l-a cumpărat, e suma corectă!” 6 FotoDavid Popovici, primul antrenament la Paris, înainte de startul Jocurilor Olimpice! Anunţul COSR
Citește și