Închide meniul

Lotul Universităţii Craiova pentru meciul cu Maribor. Mitriţă şi Ivan, vedetele de la care Gâlcă aşteaptă goluri în Slovenia

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 iulie 2024, 18:29

Reclamă
Lotul Universităţii Craiova pentru meciul cu Maribor. Mitriţă şi Ivan, vedetele de la care Gâlcă aşteaptă goluri în Slovenia

Lotul Universităţii Craiova pentru meciul cu Maribor

Alex Mitriţă şi Andrei Ivan, în timpul unui meci / Hepta

Lotul Universităţii Craiova pentru meciul cu Maribor. Costel Gâlcă se bazează pe Alexandru Mitriţă şi Andrei Ivan în atac. Maribor – Universitatea Craiova este joi, de la 21:15, exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova îşi începe campania europeană în Sloveni, acolo unde se va duela cu Maribor. Gâlcă vrea să o ducă pe Universitatea Craiova în grupele Conference League.

Lotul Universităţii Craiova pentru meciul cu Maribor

Din lotul deplasat în Slovenia nu lipsesc nici Elvir Koljic, Nicușor Bancu, Carlos Mora Luis Paradela SAU Alexandru Creţu. Universitatea Craiova vine după victoria cu 4-2 în Liga 1, cu UTA.

Maribor – Universitatea Craiova e exclusiv în AntenaPLAY, joi, de la 21:15, în turul 2 preliminar al Conference League 2024-2025

Maribor – Universitatea Craiova e exclusiv în AntenaPLAY. Manşa întâi a duelului din turul 2 preliminar al Conference League 2024-2025 se va disputa joi, de la ora 21:15, atunci când, în Slovenia, va începe visul european al oltenilor.

Reclamă
Reclamă 4

Dacă va trece de dubla cu Maribor, Universitatea Craiova va evolua în turul 3 al Conference League cu echipa care va pierde duelul din Europa League dintre Ajax (Olanda) şi FK Vojvodina (Serbia).

Echipa lui Costel Gâlcă debutează în sezonul european 2024 – 2025, în turul 2 al Conference League, după ce a terminat stagiunea precedentă a Ligii 1, pe locul 3, după campioana FCSB şi CFR Cluj.

Universitatea Craiova speră să continue în cupele europene forma excelentă din Liga 1, acolo unde a acumulat patru puncte după primele două etape disputate. Maribor – Universitatea Craiova e primul meci european pentru olteni, în această stagiune, şi va fi live în AntenaPLAY, joi, de la 21:15.

Reclamă

Maribor a pierdut dubla manşă cu Botev Plovdiv, din primul tur preliminar al Europa League, devenind astfel adversara Universităţii Craiova, în turul 2 preliminar al Conference League.

Mihai Căpăţînă, încrezător înainte de Maribor – Universitatea Craiova

Mihai Căpăţînă este încrezător înainte de Maribor – Universitatea Craiova, meci care se va disputa joi, de la ora 21:15, exclusiv în AntenaPLAY.

Mihai Căpăţînă speră ca Universitatea Craiova să ajungă în grupele Conference League, mai ales că ar reprezenta un lucru incredibil pentru oraş:

„O participare în grupele Conference League ar fi ceva extraordinar pentru oraş, pentru echipă. Îmi aduc aminte şi acum doi ani când am fost foarte aproape să reuşim să accedem în grupe.

Se crease o stare de euforie, de susţinere. Toată lumea vibra. În minutul 104 aveam 1-0, puţină lume se gândea că mai putem pierde acea calificare”, a declarat Mihai Căpăţînă, înaintea meciului cu Maribor.

Ce rezultat va fi la Maribor - Universitatea Craiova?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:33

Lovitura dată de FCSB înaintea returului cu Maccabi (31 iulie, 21:00, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Am ajuns la un numitor comun!”

22:33

PAOK Salonic, victorie în turul 2 preliminar Champions League! Echipa lui Răzvan Lucescu, succes la limită cu Borac Banja Luka

22:08

Costel Gâlcă, mesaj de luptă înainte de Maribor – Universitatea Craiova (AntenaPLAY, 21:15): „Trebuie să fim lei cu adevărat”

22:02

Dan Şucu l-a transferat pe jucătorul cerut de Neil Lennon! Prima reacţie a fotbalistului: „Abia aştept să lucrez cu el”

21:50

Anunţul lui Mihai Stoica despre accidentarea lui Adrian Şut: „Sperăm să poată juca la retur!”

21:44

Bernadette Szocs şi ceilalţi tricolori de la tenis de masă şi-au aflat primii adversari de la Jocurile Olimpice 2024

1 FotoScoţienii anunţă că Ianis Hagi s-a înţeles că noua echipă: „Este clar!” Salariul uriaş pe care îl va avea 2 FotoKira Hagi, mesaj emoţionant la 10 zile de la nunta lui Ianis Hagi: „Puterea unui ‘pentru totdeauna’ rostit în şoaptă!” 3 FotoO campioană mondială şi europeană la gimnastică, noua cucerire a lui Denis Alibec. Imagini de senzaţie de pe plaja din Santorini 4 FotoTeodora Meluţă se căsătoreşte! Cine e bărbatul care îi va deveni soţ: „Mai mult de o viaţă!” 5 FCSB – Maccabi Tel Aviv 1-1. Dawa, salvatorul din preliminariile UCL! Returul, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (31 iulie, 21:00) 6 FotoCu cât a putut să îi vândă fiica lui Ilie Năstase un tablou lui Ion Ţiriac: „Cu atât l-a cumpărat, e suma corectă!”
Citește și