Închide meniul

Dan Şucu l-a transferat pe jucătorul cerut de Neil Lennon! Prima reacţie a fotbalistului: „Abia aştept să lucrez cu el”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 iulie 2024, 22:02

Reclamă
Dan Şucu l-a transferat pe jucătorul cerut de Neil Lennon! Prima reacţie a fotbalistului: „Abia aştept să lucrez cu el

Dan Şucu l-a transferat pe jucătorul cerut de Neil Lennon! Prima reacţie a fotbalistului

Neil Lennon şi Dan Şucu/ FC Rapid

Dan Şucu l-a transferat pe jucătorul cerut de Neil Lennon. Astfel, Rapid a anunţat, miercuri, că a obţinut serviciile portarului elveţian Benjamin Siegrist, jucător experimentat venit de la Celtic Glasgow.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 32 de ani, elveţianul a semnat un contract valabil pe două sezoane, cu opţiune de prelungire pentru încă un an. Neil Lennon a insistat pentru transferul portarului de la Celtic.

Dan Şucu l-a transferat pe jucătorul cerut de Neil Lennon! Prima reacţie a fotbalistului

Sunt foarte fericit şi mândru să fiu aici. E un nou capitol important în cariera mea, la un club foarte mare de fotbal. Îmi plac provocările. Cred că se practică un fotbal bun aici, într-o ligă competitivă şi sunt pregătit să dau tot ce am mai bun pentru Rapid. Suporterii sunt extraordinari şi sper să trăim multe momente frumoase împreună! Abia aştept să lucrez cu Neil Lennon. Am evoluat doar împotriva lui, dar este un antrenor foarte mare, un nume uriaş în istoria lui Celtic”, a declarat Siegrist pentru fcrapid.ro.

Benjamin este un portar cu multă experienţă, în ultimele două sezoane a fost în lotul lui Celtic Glasgow, unde a fost concurent pe post cu Joe Hart. Ne dorim să avem competiţie pe toate compartimentele şi îmi doresc ca niciun jucător să nu fie liniştit pentru postul său. Vreau sa creez un mediu competitiv, bazat pe concurenţă şi merit”, a afirmat Daniel Sandu, director sportiv al Rapidului.

Siegrist a fost desemnat cel mai bun portar al Campionatului Mondial U17 din Nigeria (2009), Elveţia fiind campioana acelui turneu final. De asemenea, a participat cu naţionala Elveţiei la Jocurile Olimpice de la Londra (2012), scrie news.ro.

În 2013, a fost promovat la prima echipă a formaţiei din Birmingham, fiind ulterior împrumutat la Burton Albion, Cambridge United, Solihull şi Wycombe Wanderers. În 2016, Benjamin a fost transferat definitiv la FC Vaduz, unde a evoluat timp de două sezoane.

Reclamă
Reclamă 4

A mers apoi la Dundee United, unde a jucat peste 120 de meciuri, reuşind câteva performanţe remarcabile. În sezonul 2020/21, a fost portarul cu cele mai multe parade din Premiership, 131, fiind declarat şi Jucătorul Anului la echipa scoţiană.

În 2022, Siegrist a fost transferat de Celtic Glasgow, pentru care a debutat într-un meci cu Ross County, din Cupa Ligii Scoţiei.

Goalkeeperul elveţian nu a reuşit să joace foarte mult pentru Celtic, postul de portar al multiplei campioane fiind ocupat de legendarul Joe Hart, ales de patru ori drept cel mai bun portar din Premier League.

Reclamă

Ce rezultat va fi la Maribor - Universitatea Craiova?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:53

Mobilizare generală la FCSB, înaintea returului cu Maccabi (31 iulie, ora 21:00, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Am arătat forţă!”

23:50

Dan Petrescu îşi avertizează jucătorii înaintea dublei CFR Cluj – Neman Grodno: „Sper să reuşesc să le transmit asta”

23:14

Maribor – Universitatea Craiova LIVE VIDEO, exclusiv în AntenaPLAY (21:15). Echipa lui Costel Gâlcă începe aventura europeană

23:06

FRF a fost amendată pentru comportamentul rasist şi discriminatoriu al fanilor la EURO 2024. Fără fani la meciul din Kosovo

22:33

PAOK Salonic, victorie în turul 2 preliminar Champions League! Echipa lui Răzvan Lucescu, succes la limită cu Borac Banja Luka

22:25

Lovitura dată de FCSB înaintea returului cu Maccabi (31 iulie, 21:00, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Am ajuns la un numitor comun!”

1 FotoKira Hagi, mesaj emoţionant la 10 zile de la nunta lui Ianis Hagi: „Puterea unui ‘pentru totdeauna’ rostit în şoaptă!” 2 FotoDenis Alibec a rupt tăcerea despre noua iubită, o campioană mondială şi europeană la gimnastică. Tânără arată răvăşitor 3 Ordinele de echipă. De ce să ajungi la ele? Analiza lui Adrian Georgescu 4 Maribor – Universitatea Craiova e exclusiv în AntenaPLAY, joi, de la 21:15, în turul 2 preliminar al Conference League 2024-2025 5 David Popovici e favoritul specialiştilor la medalia de aur olimpică la 200 m liber! Cum arată cotele la 100 m liber 6 Cine este noua perlă a lui Gigi Becali de la FCSB: „Vreau să iau 30 de milioane de euro pe el”. Ce îi lipsește acum
Citește și