Închide meniul

„Să nu fi avut aceeași soartă ca Ștefănescu” Cristi Balaj l-a ironizat pe Gigi Becali după anunţul legat de Tachtsidis!

Bogdan Stănescu Publicat: 25 iulie 2024, 16:04

Reclamă
„Să nu fi avut aceeași soartă ca Ștefănescu Cristi Balaj l-a ironizat pe Gigi Becali după anunţul legat de Tachtsidis!

Cristi Balaj l-a ironizat pe Gigi Becali după anunţul legat de Tachtsidis!

Cristi Balaj şi Gigi Becali / colaj Profimedia Images, Hepta

Cristi Balaj l-a ironizat pe Gigi Becali după anunţul legat de Tachtsidis! Patronul FCSB-ului a subliniat că l-a vrut şi încă îl doreşte pe Panagiotis Tachtsidis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul grec a ales să rămână la CFR Cluj. În vârstă de 33 de ani, Tachtsidis este cotat de transfermarkt.com la 750.000 de euro.

„Să nu fi avut aceeași soartă ca Ștefănescu” Cristi Balaj l-a ironizat pe Gigi Becali după anunţul legat de Tachtsidis!

Eu am multe defecte, dar nu mint. Eventual tac, nu spun nimic. Gigi e corect așa, recunoaște când e ceva. E de apreciat, e o calitate. Nu mai era sub contract (n.r.: când Becali i-a făcut o ofertă lui Tachtsidis), îi expirase. Asta spune multe despre colegii mei.

Este meritul echipei din care fac parte, Bilașco, Răzvan Zamfir, Bogdan Mara. Dacă Tachtsidis a ales să rămână la CFR Cluj, înseamnă că este și meritul colegilor mei. Cu atât mai mult trebuie să fim apreciați noi, cei care ne ocupăm de jucători.

Dacă după un an, un jucător de nivelul lui Tachtsidis decide să rămână, având și alte oferte, chiar și de la FCSB, înseamnă că ar trebui să fie ștampila și imaginea importantă în favoarea noastră. Nu suntem într-o competiție.

Reclamă
Reclamă 4

Să nu fi avut aceeași soartă ca Ștefănescu (n.r.: dacă semna cu FCSB). A apărut o clauză de reziliere. Dacă omul va primi o ofertă foarte-foarte bună, va dați seama… Important e că dorește, simte, vrea să câștige campionatul cu CFR Cluj”, a declarat Cristi Balaj pentru fanatik.ro.

Gigi Becali, aproape de transferul lui Tachtsidis: „Chiar el ne-a spus”

Gigi Becali a fost aproape de transferul lui Tachtsidis. Grecul era dorit de mai multe echipe, printre care şi FCSB.

A fost greu să îl păstrăm pe Tachtsidis, pentru că au fost și acele discuții în mass-media. A avut oferte mult mai generoase decât cele de la CFR Cluj, la un moment dat își dorea să plece la o altă echipă.

Reclamă

Chiar el ne-a spus, spunea că inclusiv cei de la FCSB au întrebat dacă ar dori să meargă la ei. Nu m-aș mira pentru că este un jucător de calitate, de la el am aflat. Are o inteligență aparte, e cel mai bun mijlocaș ofensiv din Liga 1.

Înainte de toate, Tachtsidis are o inteligență care îi va permite să rămână în fotbal. Poate să fie și antrenor, poate să fie și în conducerea unui club. E un jucător cu care poți discuta, iar atunci când vorbești cu el despre un contract nu stă foarte mult timp, citește și nu are nevoie de impresar.

Îți oferă și acea recunoștință a încrederii când nu se apleacă foarte mult pe anumite documente, îți dă dovada că are încredere în tine și te obligă să ai același tratament față de el”, declara anterior Cristi Balaj, pentru sursa citată.

Panagiotis Tachtsidis a ajuns la CFR Cluj cu un an în urmă, liber de contract după despărţirea de Khor Fakkan. Jucătorul de 33 de ani a disputat 37 de meciuri în toate competiţiile stagiunii precedente. Grecul a marcat 7 goluri şi a oferit 4 pase decisive.

Ce rezultat va fi la Maribor - Universitatea Craiova?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:02

VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!

0:01

Costel Gâlcă, discurs clar după Maribor – Universitatea Craiova 2-0: „Nu e imposibil, putem să întoarcem rezultatul!”

23:34 25 iul.

EXCLUSIV„Maccabi nu e Manchester City!” Jugurtha Hamroun, convins că FCSB nu va avea emoţii în returul din Ungaria: „Toţi banii pe ei!”

23:06 25 iul.

Florin Maxim, discurs tare după ce Corvinul a obţinut un nou rezultat istoric în Europa: „Doar la noi se pun întrebările astea!”

23:00 25 iul.

Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024

23:00 25 iul.

VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars

1 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 2 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15) 3 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 4 Mutarea de zeci de milioane de euro care i-a fost propusă lui Gigi Becali: „Se duce în grupele Ligii Campionilor” 5 „M-a sunat cineva de la City pentru un jucător din România” Adrian Ilie, dezvăluiri fabuloase: „Am crezut că fac glume” 6 Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat
Citește și