Închide meniul

Victor Piţurcă, mesaj categoric după ce Edi Iordănescu a plecat de la naţională: „Aşa a procedat mereu!”

Viviana Moraru Publicat: 25 iulie 2024, 16:44

Reclamă
Victor Piţurcă, mesaj categoric după ce Edi Iordănescu a plecat de la naţională: „Aşa a procedat mereu!

Victor Piţurcă, mesaj categoric după ce Edi Iordănescu a plecat de la naţională

Victor Pițurcă, în timpul unui interviu pentru AS.ro

Victor Piţurcă a transmis un mesaj categoric, după ce Edi Iordănescu a plecat de la echipa naţională. Fostul selecţioner nu s-a declarat surprins de alegerea lui Iordănescu Jr.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu s-a despărţit oficial de echipa naţională. Gică Hagi este prima opţiune de pe lista oficialilor FRF, pentru postul de selecţioner.

Victor Piţurcă, mesaj categoric după ce Edi Iordănescu a plecat de la naţională

Victor Piţurcă a comentat plecarea lui Edi Iordănescu de la echipa naţională şi a declarat că acesta este stilul fostului selecţioner, de a nu petrece prea mult timp pe banca echipelor pe care le antrenează.

Fostul selecţioner nu s-a declarat surprins nici de performanţa reuşită de Edi Iordănescu, la EURO 2024, fiind de părere că decizia de a pleca de pe banca „tricolorilor” a fost o mişcare inteligentă din partea sa.

Nu m-a surprins că a plecat Edi Iordănescu. Ăsta e stilul lui. Așa a procedat mereu. Pe unde a fost, a plecat foarte repede.

Reclamă
Reclamă 4

Nu ştiu dacă a fost o mare lovitură ce a făcut el la echipa naţională, dar cert este că pleacă după o calificare, cu un turneu final jucat. Până la urmă, e o mişcare inteligentă din partea lui”, a declarat Victor Piţurcă, conform sportpesurse.ro.

Anghel Iordănescu, prima reacţie după plecarea lui Edi Iordănescu de la naţională

Anghel Iordănescu a oferit prima reacţie după plecarea lui Edi Iordănescu de la naţională. Fostul selecţioner al României nu a vrut să comenteze despre motivele care l-au făcut pe fiul său să renunţe la naţională, dar a subliniat lucrurile bune pe care le-a făcut şi pe care viitorul selecţioner le va moşteni.

Nu am să comentez subiectul selecționerului Iordănescu pentru că orice aș spune se interpretează că aș fi subiectiv. Cu siguranță voi fi taxat, așa că evit acest subiect. Cred că în momentul de față, echipa noastră națională are o bază foarte solidă, pe care se poate în continuare construi.

Reclamă

Mă refer în mod special că are deja un grup masiv de jucători, care, de fapt, înseamnă forța grupului pe care s-a bazat performanța din Germania. Naționala are deja o maturitate a competiției și a căpătat o experiență extraordinară prin cele două calificări obținute. Aici mă refer la calificarea pentru European și la calificarea din grupe, în optimi.

Înainte de orice, a adus din nou spiritul românesc, unitatea, dragostea și bucuria care ne leagă pe toți de echipa noastră națională. Eu cred că, legat de ceea ce lasă fostul selecționer, (n.r. lasă) un cult al muncii, un cult al responsabilității, al dragostei de a răsplăti reîntoarcerea suporterilor alături de nationala.

De încredere, de curaj, de responsabilitate, de dăruire, de dragoste pentru tricoul naționalei. Pentru că toate aceste lucruri ne-au redat nouă, românilor, demnitatea și onoarea pe care le-am avut și le-am recâștigat. Am încredere în cei care vor decide acest proces de selecționare a noului selecționer”, a declarat Anghel Iordănescu, potrivit iamsport.ro.

Ce rezultat va fi la Maribor - Universitatea Craiova?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:02

VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!

0:01

Costel Gâlcă, discurs clar după Maribor – Universitatea Craiova 2-0: „Nu e imposibil, putem să întoarcem rezultatul!”

23:34 25 iul.

EXCLUSIV„Maccabi nu e Manchester City!” Jugurtha Hamroun, convins că FCSB nu va avea emoţii în returul din Ungaria: „Toţi banii pe ei!”

23:06 25 iul.

Florin Maxim, discurs tare după ce Corvinul a obţinut un nou rezultat istoric în Europa: „Doar la noi se pun întrebările astea!”

23:00 25 iul.

Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024

23:00 25 iul.

VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars

1 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 2 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15) 3 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 4 Mutarea de zeci de milioane de euro care i-a fost propusă lui Gigi Becali: „Se duce în grupele Ligii Campionilor” 5 „M-a sunat cineva de la City pentru un jucător din România” Adrian Ilie, dezvăluiri fabuloase: „Am crezut că fac glume” 6 Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat
Citește și