Închide meniul

Florin Tănase, antrenamente alături de FCSB la baza din Berceni! Decizia luată de mijlocaşul român

Alex Masgras Publicat: 26 iulie 2024, 14:07

Reclamă
Florin Tănase, antrenamente alături de FCSB la baza din Berceni! Decizia luată de mijlocaşul român

Florin Tănase, antrenamente alături de FCSB la baza din Berceni! Decizia luată de mijlocaşul român

Florin Tănase / Profimedia

Florin Tănase va efectua mai multe antrenamente alături de FCSB a baza de pregătire de la Berceni. În acest moment, mijlocaşul român este liber de contract şi nu şi-a găsit încă o echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Tănase a evoluat ultima oară la formaţia Al-Akhdoud din Arabia Saudită, după experienţa din Emiratele Arabe Unite de la Al-Jazira.

Florin Tănase, antrenamente alături de FCSB!

Potrivit fanatik.ro, Florin Tănase va începe antrenamentele alături de FCSB săptămâna viitoare. Cu toate acestea, pregătirea mijlocaşului la baza din Berceni nu înseamnă că acesta va reveni la echipa lui Gigi Becali, cu toate că poate reprezenta un pas important pentru o eventuală revenire.

În acest moment, Florin Tănase este liber de contract şi se va pregăti alături de FCSB pentru a-şi păstra forma fizică. Mijlocaşul român îşi doreşte să îşi găsească vara aceasta un alt angajament în străinătate, iar pregătirea alături de FCSB va avea loc până când se va întâmpla acest lucru.

Suma uriaşă pe care o plăteşte FCSB pentru a juca în Ghencea!

Suma uriaşă pe care o plăteşte FCSB pentru a juca în Ghencea a fost dezvăluită de Mihai Stoica. Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB a dezvăluit şi când ar putea reveni campioana României în Ghencea.

Reclamă
Reclamă 4

100.000 de euro a costat-o pe FCSB meciul tur cu Maccabi Tel Aviv, din Ghencea. Partida Maccabi Tel Aviv – FCSB, care va decide echipa calificată în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY miercuri, 31 iulie, de la ora 21:00.

„Atmosfera a fost una extraordinară cu Maccabi Tel Aviv. Tribuna a doua este foarte bună și pe Arena Națională. Când pleacă semnalul din Peluza Nord, e preluat și de tribuna a doua.

Când ai cam 13.000 oameni, e deja mult, o galerie atât de mare. Un meci în Ghencea costă aproape 100.000 euro. Pe Arena Națională costă mai puțin, cu vreo 12-13.000 euro. Arena va fi închisă până pe 15 septembrie, însă se fac eforturi să putem reveni mai repede acolo. Din ultimele informații pe care le am eu, aceasta este data”, a declarat Mihai Stoica la primasport.ro.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:05

Rafael Nadal, în pericol să rateze Jocurile Olimpice! Spaniolul a anulat două antrenamente înainte de startul competiţiei

19:47

Marius Lăcătuş, reacţie fermă despre posibila venire a lui Gică Hagi la echipa naţională: „Îi va fi foarte, foarte greu!”

19:40

Festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024, LIVE TEXT (20:30)! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

19:13

După Kylian Mbappe, Real Madrid e la un pas să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Starul şi-a dat acordul să semneze

18:55

Anunţ de ultim moment despre Olimpiu Moruţan! Când este aşteptat să revină pe teren: „A fost foarte grav!”

18:50

VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și