Închide meniul
Foto

Cu ce se ocupă noua cucerire a lui Denis Alibec, după ce a renunțat la gimnastică! Anca Surdu arată fabulos la 33 de ani

Viviana Moraru Publicat: 27 iulie 2024, 11:28

Reclamă
Cu ce se ocupă noua cucerire a lui Denis Alibec, după ce a renunțat la gimnastică! Anca Surdu arată fabulos la 33 de ani

Cu ce se ocupă noua cucerire a lui Denis Alibec, după ce a renunțat la gimnastică

Denis Alibec și Anca Surdu/ Colaj Instagram

S-a aflat cu ce se ocupă noua cucerire a lui Denis Alibec, după ce a renunțat la gimnastică. Fosta campioană europeană și mondială arată fabulos la 33 de ani și se menține într-o formă fizică de invidiat, dată fiind și ocupația din prezent.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec a confirmat relația cu Anca Surdu. Cei doi au postat fotografii din vacanța pe care și-au petrecut-o împreună în Santorini.

Cu ce se ocupă noua cucerire a lui Denis Alibec, după ce a renunțat la gimnastică

Anca Surdu este o fostă campioană mondială și europeană la gimnastică ritmică. Ajunsă la 33 de ani, noua cucerire a lui Denis Alibec s-a retras din activitate în urmă cu ceva timp.

Iubita atacantului naționalei are un job tot legat de sport, după ce a renunțat la gimnastică. Aceasta este antrenor personal, consilier de nutriție și instructor certificat de yoga, după cum notează digisport.ro.

Denis Alibec nu s-a mai ascuns şi s-a afişat alături de cea care i-ar fi iubită. Anca Surdu are 33 de ani şi este o sportivă care a obţinut performanţe remarcabile la gimnastică aerobică. A reuşit să obţină două medalii de aur la Campionatul Mondial (trio şi grup) şi una de argint (echipe).

Reclamă
Reclamă 4

Atacantul naționalei a recunoscut că se iubește cu Anca Surdu: ”Suntem împreună în vacanță și încercăm să fie bine. Suntem la început deocamdată„, a spus Denis Alibec pentru spynews.ro.

Atacantul în vârstă de 33 de ani a trăit o frumoasă poveste de dragoste, în trecut, cu Valentina Vanu. Cei doi aveau planuri mari, dar acestea s-au spulberat și s-a ajuns la o despărțire. Valentina era originară din Călăraşi şi absolvise Universitatea Cambridge.

„M-am întâlnit cu proful de religie!” Florinel Coman și Denis Alibec, dialog savuros

Florinel Coman și Denis Alibec au avut un dialog savuros, la nunta lui Ianis Hagi. „Mbappe” s-a amuzat de apariția de senzație a lui Alibec și a postat un videoclip alături de acesta, care s-a viralizat instant.

Reclamă

Florinel Coman și Denis Alibec au respectat „tradiția” și au făcut un videoclip asemănător celui postat la nunta lui Denis Drăguș, în urmă cu o săptămână. De data aceasta, „Mbappe” l-a numit pe coechipierul său ca fiind profesor de religie, dată fiind și apariția sa de la nuntă, cu care a atras toate privirile.

Florinel Coman: Uite, mama, am venit la nunta lui Ianis și m-am întâlnit cu proful de religie!

Denis Alibec: Doamnă, să știți că băieții sunt foarte educați și foarte credincioși. Dumnezeu să-i ajute în toate, să fie sănătoși”, a fost dialogul celor doi, postat de Florinel Coman pe pagina lui oficială de Instagram.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:33

Max Verstappen, semne de întrebare după calificările Marelui Premiu al Belgiei: „Nu ştiu cât de rapizi vom fi mâine”

19:30

LIVE VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia este ACUM în AntenaPLAY! Vreme ploioasă la Spa

19:25

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Performanțe obținute de tricolori la canotaj, tenis şi tenis de masă!

19:19

Jaqueline Cristian, victorie fabuloasă cu Caroline Garcia! Performanță uriașă! Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la JO 2024

18:36

Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu s-au calificat în sferturi la dublu mixt, la Jocurile Olimpice 2024! Victorie superbă la Paris

18:28

Helmut Duckadam a analizat-o pe FCSB și l-a readus cu picioarele pe pământ pe Gigi Becali: „Champions League? Să fim serioși!”

1 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45) 2 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 3 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 4 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 5 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena
Citește și