Închide meniul
Foto

Cum se menține în formă fosta ispită Antonela Pătruț: „Este senzațional!”. Se iubește cu un milionar cu 24 de ani mai în vârstă

Publicat: 27 iulie 2024, 17:08

Reclamă
Cum se menține în formă fosta ispită Antonela Pătruț: „Este senzațional!”. Se iubește cu un milionar cu 24 de ani mai în vârstă

Cum se menține în formă fosta ispită Antonela Pătruț

Antonela Pătruț și Arpad Paszkany / Colaj Instagram

Cum se menține în formă fosta ispită de la Insula Iubirii, Antonela Pătruț. Ea este într-o relație cu fostul patron al lui CFR Cluj, Arpad Paszkany. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu cinci luni și de atunci sunt împreună mereu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antonela Pătruț s-a mutat deja alături de iubitul ei, care este cu 24 de ani mai în vârstă. Mai mult decât atât, le-a făcut cunoștință părinților ei cu cunoscutul om de afaceri care are o avere uriașă.

Cum se menține în formă fosta ispită Antonela Pătruț

(Cum se înțelege mama ta cu iubitul tău?) Se înțeleg foarte bine, sunt doi oameni foarte sociabili, nici nu avea cum altfel„, a declarat Antonela pentru viva.ro.

Antonela Pătruț este de o frumusețe ieșită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). A primit deja un bolid de peste 100.000 de euro de la Paszkany și este răsfățată cu excursii scumpe, în destinații de lux. Ea a dezvăluit ce face pentru a fi mereu în formă.

Fasting-ul este senzațional și pentru mine, mă ajută foarte tare să mă mențin în formă. Iar de câteva luni am început să fac sport aproape în fiecare zi.

Reclamă
Reclamă 4

(Reporter: Dă-mi, te rog, două trucuri de frumusețe pentru femei!) Stai machiată doar când e absolut necesar, în rest lasă pielea să respire. Și înconjoară-te mereu cu persoane pozitive care te ajută să evoluezi și să rămâi mereu frumoasă„, a precizat iubita fostului patron de la CFR.

Arpad Paszkany (52 de ani) a trecut prin două divorţuri. Cel mai recent, Paszkany a divorţat de Anamaria Feher, care este cu 20 de ani mai tânără decât el.

Anamaria Feher şi Paszkany locuiau în timpul căsătoriei la Budapesta. Feher şi Paszkany s-au cunoscut la un concert într-un club de noapte şi s-au căsătorit în 2016. A doua căsnicie a lui Arpad Paszkany s-a încheiat în 2023.

Reclamă

Arpad Paszkany este omul care transformat CFR Cluj într-o forţă a României. Omul de afaceri a luat echipa din anonimat şi a dus-o până în grupele Ligii Campionilor. Paszkany, care şi-a vândut acţiunile în 2017, ar fi investit suma de 100 de milioane de euro la club.

Cum încearcă să îl cucerească definitiv Antonela Pătruț pe iubitul milionar

Antonela conduce bolidul de peste 100.000 de euro care l-a primit cadou de Paște de la iubitul ei. A ținut să dezvăluie ce gest a făcut pentru a duce relația la un al nivel și a se înțelege cât mai bine cu Arpad, cel care este născut la Covasna.

Am început să mă acomodez și cu circulația, conducând mașina pe care am primit-o pe Paște, un cadou minunat din partea iubitului meu. Fac progrese și în ceea ce privește învățarea limbii maghiare, îmi doresc până la sfârșitul anului să o pot vorbi fără probleme„, a declarat Antonela Pătruț pentru click.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:00

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Performanțe obținute de tricolori la canotaj, tenis şi tenis de masă!

21:58

LIVE TEXTSepsi – Dinamo 0-0! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani!

21:47

Răzvan Burleanu s-a înțeles cu viitorul selecționer al României: „90% el va fi!”

21:37

„Onorată și șocată!” Nadia Comăneci a dezvăluit prin ce a trecut la ceremonia de deschidere a JO 2024. Ce i-a cerut lui Nadal

20:50

Jaqueline Cristian, după victoria uriaşă de la Jocurile Olimpice 2024 cu Garcia: „Mă simt datoare să dau tot ce am mai bun”

20:44

„Ceea ce am văzut la Paris, am văzut doar în Asia!” Bernadette Szocs, surprinsă de ceea ce a găsit la Jocurile Olimpice 2024

1 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45) 2 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 3 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 4 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia nu se va mai relua! Zak O’Sullivan a fost declarat câştigător, LIVE în AntenaPLAY
Citește și