Închide meniul

Kylian Mbappe nu va face parte din lotul lui Real Madrid pentru turneul din SUA. Care este motivul

Publicat: 29 iulie 2024, 14:26

Reclamă
Kylian Mbappe nu va face parte din lotul lui Real Madrid pentru turneul din SUA. Care este motivul

Kylian Mbappe nu va face parte din lotul lui Real Madrid pentru turneul din SUA

Kylian Mbappe, în tricoul lui Real Madrid / X

Atacantul Kylian Mbappe, transferat în această vară pe Santiago Bernabeu, nu va face parte din lotul lui Real Madrid pentru turneul din SUA. El urmează să înceapă antrenamentele la noul său club pe 6 august.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul jucător de la PSG este aşteptat să debuteze la Real Madrid împotriva Atalantei Bergamo, în Supercupa Europei, pe 14 august.

Kylian Mbappe nu va face parte din lotul lui Real Madrid pentru turneul din SUA. Care este motivul

De data aceasta, motivele absenţei jucătorului sunt pur sportive. Clubul condus de Carlo Ancelotti a acordat zile suplimentare de odihnă jucătorilor care au ajuns cel puţin în semifinalele Euro şi Copa America, relatează news.ro.

Prin urmare, ceilalţi jucători francezi ai lui Real Madrid, precum Aurélien Tchouaméni, Eduardo Camavinga şi Ferland Mendy, sunt de asemenea scutiţi de turneul american. Acelaşi lucru este valabil şi pentru Jude Bellingham, Dani Carvajal şi Federico Valverde. Ei sunt aşteptaţi să înceapă antrenamentele la Madrid pe 6 august, în vederea pregătirii meciului din Supercupa Europei cu Atalanta Bergamo.

Real Madrid va disputa trei meciuri de pre-sezon în Statele Unite, cu AC Milan (1 august), FC Barcelona (4 august) şi Chelsea (7 august).

Reclamă
Reclamă 4

După meciul din Supercupa Europei, coechipierii lui Kylian Mbappé vor începe campania de campionat cu o deplasare la Mallorca, pe 18 august.

După Kylian Mbappe, Real Madrid e la un pas să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! Starul şi-a dat acordul să semneze

Real Madrid e la un pas să dea o nouă lovitură pe piaţa transferurilor! După ce Kylian Mbappe a fost prezentat oficial, Real Madrid continuă lupta pentru staruri.

Presa spaniolă scrie că Alphonso Davies (23 de ani) şi-a dat acordul să meargă la Real Madrid.

Reclamă

Potrivit AS.com, Alphonso Davies va evolua la Real Madrid din vara lui 2025. El va semna cu echipa antrenată de Carlo Ancelotti din postura de jucător liber de contract.

Real l-ar fi dorit de acum, dar Bayern Munchen insistă să primească 50 de milioane de euro în schimbul jucătorului cu care mai are contract doar un an! Aceasta este, de altfel, şi cota de pe transfermarkt.com a jucătorului canadian.

Alphonso Davies a fost cumpărat în ianuarie 2019 de Bayern Munchen de la Vancouver, în schimbul sumei de 14 milioane de euro. Davies era cotat atunci la 10 milioane de euro.

Fundaşul stânga a fost titular la Bayern Munchen sezonul trecut. El a adunat 42 de prezenţe sezonul trecut în tricoul lui Bayern Munchen. El a înscris de 3 ori şi a dat 6 assist-uri.

Alphonso Davies are 5 titluri de campion al Germaniei cu Bayern Munchen. El a cucerit şi Liga Campionilor şi Supercupa Europei cu formaţia germană, în 2020.

Alphonso Davies este căpitanul naţionalei Canadei. A evoluat în 53 de meciuri pentru Canada, marcând şi 15 goluri.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:23

Gestul uriaş făcut de Ion Ţiriac şi Nadia Comăneci pentru David Popovici la Paris! Anunţul făcut de Camelia Potec

18:16

UTA – U Cluj, LIVE SCORE, 19:00! Duel tare între Mircea Rednic şi Ioan Ovidiu Sabău! Echipele de start

18:15

Angelique Kerber răsuflă ușurată după victoria cu Jaqueline Cristian, de la Jocurile Olimpice: „Rezultatul ar fi putut fi altul!”

17:46

Cu ce echipă a semnat Carlos Sainz! Anunţul de ultimă oră făcut de pilotul care va pleca de la Ferrari

17:42

Ciprian Marica, dezvăluiri din spatele refuzului lui Gică Hagi de a prelua naționala României: „Îmi pare rău că simte asta!”

17:30

Câţi fani ai FCSB-ului vor fi prezenţi la returul „de foc” cu Maccabi Tel Aviv (miercuri, ora 21:00, Antena 1 şi AntenaPLAY)

1 VIDEOIsack Hadjar a câştigat cursa principală de Formula 2 din Belgia, LIVE în AntenaPLAY 2 VIDEOCallum Voisin a câştigat cursa principală din Formula 3, LIVE în AntenaPLAY! Prema Racing a cucerit titlul la constructori 3 UPDATEŞoc total! George Russell a fost descalificat la Marele Premiu al Belgiei. Hamilton, învingător 4 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 2. Bernie Szocs, victorie de senzaţie. David Popovici, în finală la 200 m liber 5 FotoFiica lui Cristi Săpunaru a împlinit 19 ani! Căpitanul Rapidului, mesaj plin de emoţie pentru Alessia Săpunaru: „Asta să ştii!” 6 David Popovici s-a calificat în finala la 200 de metri liber, cu cel mai bun timp. Românul, favorit la medalia de aur
Citește și