Închide meniul
Foto

Implicat într-un scandal amoros de proporţii, rivalul lui David Popovici la 100 de metri se iubeşte acum cu o „bombă sexy”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 iulie 2024, 16:56

Reclamă
Implicat într-un scandal amoros de proporţii, rivalul lui David Popovici la 100 de metri se iubeşte acum cu o „bombă sexy”

Implicat într-un scandal amoros de proporţii, rivalul lui David Popovici la 100 de metri se iubeşte acum cu o "bombă sexy"

Colaj Instagram

Implicat într-un scandal amoros de proporţii, rivalul lui David Popovici la 100 de metri se iubeşte acum cu o „bombă sexy”. Est vorba de Kyle Chalmers, cel care are o relaţie cu înotătoarea norvegiană Ingeborg Loeyning.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi şi-au ţinut ascunsă relaţia timp de un an de zile, dar acum formează un cuplu în adevăratul sens al cuvântului. Ingeborg Loeyning a fost cea care a recunoscut relaţia. (VEZI IMAGINI FIERBINŢI CU IUBITA LUI KYLE CHALMERS)

Implicat într-un scandal amoros de proporţii, rivalul lui David Popovici la 100 de metri se iubeşte acum cu o „bombă sexy”

Da, suntem un cuplu de ceva vreme, de anul trecut din decembrie. Nu am simțit nevoia să ne afișăm relația pe rețelele sociale. Înotul e un sport foarte popular în Australia, iar Kyle m-a avertizat că o să existe presiune, dar deocamdată lucrurile au decurs cu liniște și calm„, spunea la finalul anului trecut Ingeborg Loeyning pentru presa din Norvegia.

Ingeborg Loeyning îl va susţine pe Kyle Chalmers în lupta pentru supremaţie la 100 de metri liber, proba regină a nataţiei. Chalmers a obţinut medalia de aur la 100 de metri liber la Jocurile Olimpice de la Rio. La Tokyo, Chalmers a obţinut medalia de argint, fiind depăşit de Caeleb Dressel.

În 2022, Kyle Chalmers a fost implicat într-un scandal amoros de proporţii. Înotătorul australian a fost acuzat că ar fi avut două relaţii în acelaşi timp cu Emma McKeon şi Cody Simpson. Chalmers a negat ulterior toate aceste acuzaţii.

Reclamă
Reclamă 4

Avertisment pentru David Popovici, înaintea probei de la 100 de metri liber. Kyle Chalmers, timp fabulos în finala de ştafetă

Avertisment pentru David Popovici, înaintea probei de la 100 de metri liber. Chalmers, alături de chinezul Pan Zhanle, este unul dintre marii rivali ai lui David Popovici în proba de 100 de metri liber. Kyle Chalmers pare că se află într-o formă fabuloasă la Jocurile Olimpice de la Paris. Înotătorul australian a fost în ultimul schimb al ştafetei ţării sale şi a scos un timp fabulos pe ultima sută de metri.

Astfel, Kyle Chalmers a scos un timp de 46:59 de sutimi, fiind cel mai rapid înotător în finala de 4×100 de metri liber. De precizat faptul că înotătorii care nu sunt în primul schimb la ştafetă scot timpi mai buni. Oricum, timpul cu Chalmers este unul fabulos şi a ajutat Australia să câştige medalia de bronz.

Reclamă

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:06

Marian Enache şi Andrei Cornea, după ce au cucerit aurul olimpic: „Am plâns / Nu mai există durere, medalia înseamnă enorm”

18:04

O vedetă de la Sparta Praga a dat verdictul despre FCSB! Cum a numit-o pe campioană, înainte de dubla din turul 3 preliminar

18:03

Ana Bărbosu şi Amalia Ghigoarţă, în finala la individual compus, la Jocurile Olimpice 2024 (19:15). Simone Biles, marea favorită

17:52

Reacţia lui Nicolae Ciucă după discursul manifest al lui David Popovici: „Bucureştiul merită mai mult. Discutăm cu domnul primar”

17:32

David Popovici revine vineri în ţară! Ora la care va sosi pe aeroportul Otopeni medaliatul cu aur şi bronz la Jocurile Olimpice!

17:25

Universitatea Craiova – Maribor LIVE SCORE (20:00). Oltenii lui Gâlcă au nevoie de o minune! Trebuie să revină de la 0-2

1 VIDEO & FOTOMaccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Baeten, eroul campioanei României. FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor 2 FotoCe au spus ungurii când au auzit de cadoul pe care Ion Ţiriac i l-a făcut lui David Popovici. Cât câştigă maghiarii pentru un aur 3 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 5 | Popovici, bronz la 100 m liber! Bernie Szocs a ratat calificarea în sferturi 4 David Popovici a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber în cea mai rapidă finală din istorie 5 FotoAlarmă pentru miliardarul Ion Ţiriac, după cadou uriaş promis lui David Popovici. Elisabeta Lipă e sigură: „O să aibă surprize!” 6 FotoCâţi bani primeşte David Popovici pentru cele două medalii de la Jocurile Olimpice 2024! Va fi recompensat de COSR şi Ion Ţiriac
Citește și