Închide meniul

„Am vorbit cu Ferguson!” Florin Tănase, noi dezvăluiri despre revenirea la FCSB! Mesaj direct pentru fanii campioanei

Alex Ioniță Publicat: 31 iulie 2024, 15:53

Reclamă
„Am vorbit cu Ferguson! Florin Tănase, noi dezvăluiri despre revenirea la FCSB! Mesaj direct pentru fanii campioanei

Florin Tănase, noi dezvăluiri despre revenirea la FCSB!

Florin Tănase / Profimedia Images

Florin Tănase a venit cu noi dezvăluiri despre revenirea la FCSB! Fostul căpitan al roș-albaștrilor a dezvăluit că și-ar dori să revină în tricoul echipei lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În decursul zilei de miercuri, Florin Tănase ar fi ales să revină la FCSB, în cazul în care echipa va ajunge în play-off-ul Ligii Campionilor, notează gsp.ro. În momentul de față însă, campioana României se pregătește de returul „dublei” cu Maccabi Tel Aviv, din turul 2 preliminar al Ligii. Duelul va fi în direct pe Antena 1 și LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 21:00.

Florin Tănase, noi dezvăluiri despre revenirea la FCSB!

După apariția acestei informații, Florin Tănase a dezvăluit că a purtat discuții cu Gigi Becali și că și-ar dori să revină la FCSB.

Totuși, fostul jucător al campioanei a ținut să menționeze faptul că revenirea sa depinde de anumiți termeni. Totodată, Florin Tănase a spus și că, în momentul de față, are oferte și din zona arabă.

”Am vorbit, țin legătura mereu cu Ferguson (n.r. – Gigi Becali). Vedem ce va fi, voi alege, evident, cea mai bună ofertă. Am și alte oferte, da, din zona arabă. (n.r. – Dacă FCSB ar ajunge în play-off-ul Champions League, ai opta spre o revenire?) Da, normal, dar depinde și de termeni, de ofertă.

Reclamă
Reclamă 4

Sunt jucător liber de contract și vreau să aleg cea mai bună ofertă pentru mine. Nu mi-am stabilit un termen pentru a lua o decizie. Cam pe la jumătatea lui august (n.r. – încep campionatele în zona arabă)”, a spus Florin Tănase, potrivit iamsport.ro.

Florin Tănase a răbufnit după ce a văzut ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris! A anunţat o decizie radicală!

Florin Tănase a răbufnit după ce a văzut ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris! Internaţionalul român a anunţat şi decizia radicală pe care a luat-o după ce a văzut ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice.

Florin Tănase a transmis că nu se va mai uita la Jocurile Olimpice 2024 după ce s-a întâmplat la ceremonia de deschidere.

Reclamă

Florin Tănase a fost revoltat de scena în care a părut că Cina cea de Taină este parodiată.

„Nu voi privi la ceva care își bate joc de Mântuitorul meu. La revedere, Jocuri Olimpice”, a transmis, vehement, pe InstaStory, Florin Tănase.

Şi Dennis Politic a criticat ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 de la Paris. „Foarte trist să văd asta. Dumnezeu nu va fi batjocorit. Blasfemie!”, a susţinut Dennis Politic.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:08

FotoCum arată palmele campionilor olimpici Andrei Cornea şi Marian Enache. „Sunt muncite pentru aur”

15:51

Cu ce salariu l-a convins Răzvan Burleanu pe Mircea Lucescu! „Il Luce”, tot mai aproape de revenirea la naţională

14:53

Rijeka – Corvinul Hunedoara, LIVE TEXT, 21:00! Echipa lui Florin Maxim luptă pentru un nou rezultat istoric

14:47

Răspunsul miliardarului Ion Ţiriac pentru David Popovici. Ce a putut spune după ce Popovici a cerut bazine noi

14:34

„Condiţiile sunt umilitoare!” Sorana Cîrstea, reacţie furibundă după apelul făcut de David Popovici: „Suntem folosiți!”

13:32

Simona Radiş, după argintul de la Jocurile Olimpice 2024: „Am dat efectiv totul. Dacă ar mai fi fost, nu aș mai fi putut”

1 VIDEO & FOTOMaccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Baeten, eroul campioanei României. FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor 2 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 5 | Popovici, bronz la 100 m liber! Bernie Szocs a ratat calificarea în sferturi 3 FotoCe au spus ungurii când au auzit de cadoul pe care Ion Ţiriac i l-a făcut lui David Popovici. Cât câştigă maghiarii pentru un aur 4 David Popovici a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber în cea mai rapidă finală din istorie 5 FotoAlarmă pentru miliardarul Ion Ţiriac, după cadou uriaş promis lui David Popovici. Elisabeta Lipă e sigură: „O să aibă surprize!” 6 FotoCâţi bani primeşte David Popovici pentru cele două medalii de la Jocurile Olimpice 2024! Va fi recompensat de COSR şi Ion Ţiriac
Citește și