Închide meniul

Discurs furibund după ce David Popovici a devenit campion olimpic: „Fiecare va încerca să fie o lipitoare!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 iulie 2024, 16:53

Reclamă
Discurs furibund după ce David Popovici a devenit campion olimpic: „Fiecare va încerca să fie o lipitoare!

Discurs furibund după ce David Popovici a devenit campion olimpic

Profiemedia

Discurs furibund după ce David Popovici a devenit campion olimpic. Alexandru Bourceanu l-a lăudat pe campionul nostru, însă i-a criticat pe cei care vor să se asocieze cu imaginea lui Popovici.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul căpitan de la FCSB a spus că mulţi vor încerca să profite de capitalul de imagine al lui David Popovici şi să se afişeze cu el. Mai mult, Bourceanu i-a numit „lipitori” pe cei care au încercat să facă asta.

Discurs furibund după ce David Popovici a devenit campion olimpic

„Este extraordinar pentru România ceea ce a realizat David Popovici, în contextul în care au existat voci care l-au contestat după ce David nu a avut anumite rezultate așteptate. E foarte important că acei oameni au fost reduși la tăcere în acest moment. Nu cred că îl influențează ce se vorbește despre el, e un om extrem de educat, care la 19 ani probabil că a atins o înțelegere și un nivel de liniște pe care cei mai mulți dintre noi nu le vom atinge niciodată.

Înainte de cursă a spus: «Va fi ce va fi», în contrast cu modul în care suntem noi educați ca sportivi: «Trebuie să mori pe teren». Nu, asta e cea mai imbecilă chestie pe care am auzit-o, sau printre cele mai imbecile, că am auzit destule!
Fiecare va încerca să fie o lipitoare din perspectiva capitalului de imagine, pentru a suge puțin din această imagine a lui Popovici”, a spus Alexandru Bourceanu pentru gsp.ro.

David Popovici semnează noul contract imediat după Jocurile Olimpice

David Popovici semnează noul contract imediat după Jocurile Olimpice. Preşedintele lui CS Dinamo, Ionuţ Popa, a anunţat că uriaşul campion olimpic va rămâne la Dinamo, club de care este legat până după competiţia de la Paris.

Reclamă
Reclamă 4

David Popovici semnează noul contract imediat după Jocurile Olimpice

„Cu David ne comportăm special în fiecare zi. Încă nu avem pregătit ceva special pentru revenirea lui. Va urma să semnăm pentru un nou ciclu olimpic și probabil îi vom pregăti acolo o surpriză, cu ceva bonusuri, pe care le merită. Actualul contract expiră după Jocurile Olimpice. Nu ne temem că nu vom semna, nu există așa ceva.

Vedeți, foarte mulți contestau faptul că David și alți sportivi au contract cu cluburile departamentale. Aș vrea să vin într-o emisiune cu tatăl lui David și să explicăm tuturor dacă parteneriatul cu Dinamo l-a ajutat pe David.

Reclamă

Oamenii nu înțeleg că performanța înseamnă bani. Nu poți să performezi dacă nu ai bani și dacă nu ai cele mai bune condiții. E un cumul de factori. Noi suntem mulțumiți că l-am sprijinit”, a spus Ionuţ Popa pentru sursa mai sus citată.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:19

Apelul lui David Popovici după ce a cucerit medaliile de aur şi bronz la Jocurile Olimpice! Mesaj pentru canotorii medaliaţi

19:17

Universitatea Craiova – Maribor LIVE SCORE (20:00). Oltenii lui Gâlcă au nevoie de o minune! Trebuie să revină de la 0-2

19:15

LIVE TEXTAna Bărbosu şi Amalia Ghigoarţă, în finala la individual compus, la Jocurile Olimpice 2024. Simone Biles, marea favorită

19:15

LIVE TEXTTeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 6 | Două medalii la canotaj! Emoţii la gimnastică, în finala la individual compus

19:04

„Ai avut sau nu COVID?” Răspunsul lui David Popovici, după ce a cucerit aurul şi bronzul la Paris: „S-a răspândit la toată lumea”

18:50

Alexander Zverev a fost eliminat de la Jocurile Olimpice! Surpriză de proprții în sferturi! Campionul en-titre, învins de Musetti

1 VIDEO & FOTOMaccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Baeten, eroul campioanei României. FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor 2 FotoCe au spus ungurii când au auzit de cadoul pe care Ion Ţiriac i l-a făcut lui David Popovici. Cât câştigă maghiarii pentru un aur 3 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 5 | Popovici, bronz la 100 m liber! Bernie Szocs a ratat calificarea în sferturi 4 David Popovici a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber în cea mai rapidă finală din istorie 5 FotoAlarmă pentru miliardarul Ion Ţiriac, după cadou uriaş promis lui David Popovici. Elisabeta Lipă e sigură: „O să aibă surprize!” 6 FotoCâţi bani primeşte David Popovici pentru cele două medalii de la Jocurile Olimpice 2024! Va fi recompensat de COSR şi Ion Ţiriac
Citește și