Închide meniul
LIVE SCORE

Neman Gordno – CFR Cluj 0-1. Muhar a dat lovitura! Dan Petrescu luptă pentru calificare

Alex Ioniță Publicat: 1 august 2024, 21:20

Reclamă
Neman Gordno – CFR Cluj 0-1. Muhar a dat lovitura! Dan Petrescu luptă pentru calificare

LIVE SCORE | Neman Grodno - CFR Cluj (21:00)

CFR Cluj - FC Neman Grodno / Profimedia

Partida dintre Neman Grodno și CFR Cluj este în format LIVE SCORE pe AS.ro. Duelul reprezintă returul „dublei” dintre cele două cluburi, din turul al 2-lea al preliminariilor UEFA Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În manșa tur, cele două formații au remizat în Gruia, scor 0-0. Acum, duelul are loc în Ungaria, pe stadionul Gyormot, din orașul Gyor, din cauza contextului politic existent.

LIVE SCORE | Neman Grodno – CFR Cluj 0-1

Min. 17: Neman Grodno – CFR Cluj 0-1! Muhar a dat lovitura, din pasa lui Ciprian Deac!

Min. 1: A început meciul.

Echipele de start:

Reclamă
Reclamă 4

Neman Grodno: Belov – Vasilyev, Santos, Parkhomenko, Pantya – Evdokimov, Kozlov – Karpovich, Zubovich, Alyukov – Savitskiy

Rezerve: Malievskiy – Anyukevich, Costrov, Dziarzhynski, Gweth, Kosmynin, Kravtsov, Kukkarchik, Lavrik, Legchilin, Pavlyukovets, Yakimov

CFR Cluj: Sava – Mogoș, Boben, Ilie, Camora – Muhar, Artean, Tachtsidis – Deac, Bîrligea, Korenica

Reclamă

Rezerve: Gal, Hindrich – Abeid, Fica, Kamara, Keita, Kresic, Kun, Michael, Nkololo, Păun, Thaqi

Stadion: Gyormot (Gyor, Ungaria)
Arbitru: Andreas Argyrou (Cipru) // Asistenți: Marios Kalogirou, Petros Petrou (Cipru)

Duelul din Ungaria este foarte important pentru Dan Petrescu, care își dorește calificarea în grupele UEFA Conference League.

Pentru a merge mai departe, echipa din Gruia trebuie să se impună în fața lui Neman Grodno, dat fiind faptul că în manșa tur a fost înregistrată o remiză.

Orice rezultat de egalitate, la finalul celor 90 de minute, va duce la două reprize de prelungiri și, eventual, lovituri de departajare.

Louis Munteanu, prezentat într-un mod fabulos la CFR Cluj

Louis Munteanu a fost prezentat într-un mod fabulos la CFR Cluj. Atacantul pe care Neluţu Varga a plătit o avere în conturile Fiorentinei este oficial noul jucător al lui Dan Petrescu.

Jucătorul cotat la 1.8 miliona de euro a semnat cu gruparea din Gruia şi este în faţa debutului. Conducătorii clubului au ales să facă mesajul cel mare într-un mod inedit.

„Să creionăm împreună un sezon de poveste!”, a fost prima reacţie a lui Louis Munteanu în tricoul lui CFR Cluj.

VEZI AICI VIDEO CU PREZENTAREA LUI LOUIS MUNTEANU

Neluțu Varga a „spart banca” pentru transferul lui Louis Munteanu. Patronul de la CFR Cluj va plăti suma de două milioane de euro pentru semnătura atacantului, și îi va oferi acestuia un bonus de 200.000 de euro la semnătură.

Salariul lui Louis Munteanu la CFR Cluj va fi unul uriaș. Atacantul va fi unul dintre cei mai bine plătiți jucători din Liga 1, urmând să câștige suma de 30.000 de euro lunar în Gruia. De asemenea, Fiorentina a păstrat 50% dintr-un viitor transfer al atacantului.

În cele 34 de meciuri din campionat, de sezonul trecut, Munteanu a înscris 12 goluri și a oferit 5 pase decisive pentru Farul.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:16

Tatăl lui Andrei Cornea a făcut dezvăluiri emoţionante: „Am plâns, muncea cu mine la gater. Palmele îi erau pline de aşchii”

21:15

LIVE TEXTAna Bărbosu şi Amalia Ghigoarţă, în finala la individual compus, la Jocurile Olimpice 2024. Simone Biles, marea favorită

21:12

LIVE SCOREUniversitatea Craiova – Maribor 1-0. Alex Mitriţă a deschis scorul, iar oltenii lui Gâlcă speră la o revenire fantastică

21:00

LIVE TEXTRijeka – Corvinul Hunedoara 1-0. Hunedorenii luptă pentru un nou rezultat istoric

21:00

LIVE TEXTTeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 6 | Două medalii la canotaj! Emoţii la gimnastică, în finala la individual compus

20:39

Plecare importantă de la Red Bull! Anunţul făcut de austrieci: „Contribuţia lui va marca pentru totdeauna istoria echipei”

1 VIDEO & FOTOMaccabi Tel Aviv – FCSB 0-1. Baeten, eroul campioanei României. FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor 2 FotoCe au spus ungurii când au auzit de cadoul pe care Ion Ţiriac i l-a făcut lui David Popovici. Cât câştigă maghiarii pentru un aur 3 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 5 | Popovici, bronz la 100 m liber! Bernie Szocs a ratat calificarea în sferturi 4 David Popovici a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber în cea mai rapidă finală din istorie 5 FotoAlarmă pentru miliardarul Ion Ţiriac, după cadou uriaş promis lui David Popovici. Elisabeta Lipă e sigură: „O să aibă surprize!” 6 FotoCâţi bani primeşte David Popovici pentru cele două medalii de la Jocurile Olimpice 2024! Va fi recompensat de COSR şi Ion Ţiriac
Citește și