Închide meniul

„Eram puţin şocat” Dan Petrescu a reacţionat după ce a auzit de posibila revenire a lui Mircea Lucescu la naţionala României

Alex Masgras Publicat: 2 august 2024, 12:26

Reclamă
„Eram puţin şocat Dan Petrescu a reacţionat după ce a auzit de posibila revenire a lui Mircea Lucescu la naţionala României

Dan Petrescu a reacţionat după ce a auzit de posibila revenire a lui Mircea Lucescu la naţionala României

Dan Petrescu, în timpul unei conferinţe de presă / Antena Sport

Dan Petrescu a reacţionat după ce a auzit de posibila revenire a lui Mircea Lucescu la naţionala României. La finalul victoriei celor de la CFR Cluj cu 5-0 în faţa celor de la Neman Grodno, „Bursucul” a fost întrebat despre postul de selecţioner al României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După refuzul lui Gică Hagi, Federaţia Română de Fotbal s-a reorientat către Mircea Lucescu, cel care a mai fost selecţioner în perioada 1981-1986.

„Eram puţin şocat” Dan Petrescu a reacţionat după ce a auzit de posibila revenire a lui Mircea Lucescu la naţionala României

Dan Petrescu, cel care considera că Gică Hagi era o variantă foarte bună pentru postul de selecţioner, a recunoscut că a fost şocat în momentul în care nu a auzit şi numele lui Mircea Lucescu vehiculat.

Antrenorul celor de la CFR Cluj este de părere că Mircea Lucescu este varianta cea mai bună şi că acesta poate duce România la Cupa Mondială din 2026:

„Când am fost întrebat de Hagi, am spus că e cea mai bună variantă, clar, de departe. Acum când s-a vorbit de alți antrenori mai tineri, eu eram puțin șocat, mă gândeam că Mircea Lucescu se duce la meciuri, participă, vorbește, e încă tânăr la cum îl văd și nu înțelegeam de ce nu i se oferă lui acel post.

Reclamă
Reclamă 4

Am înțeles că a fost ofertat, eu cred că este decizia corectă și toți ar trebui să fie alături de dânsul, pentru că e un mare, mare antrenor și a dovedit-o. Cred că are experiența necesară să conducă echipa la Campionatul Mondial. Eu zic că e alegerea cea mai bună”, a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă de la finalul meciului Neman Grodno – CFR Cluj.

Ce au stabilit Mircea Lucescu şi Răzvan Burleanu după negocierile purtate

Mircea Lucescu şi Răzvan Burleanu au negociat o revenire uriaşă, după 38 de ani, a antrenorului român pe banca naţionalei. Iată ce au stabilit Mircea Lucescu şi Răzvan Burleanu.

Cei doi au convenit să se întâlnească din nou săptămâna viitoare. Premisele ar fi favorabile pentru o revenire istorică a lui „Il Luce” pe banca naţionalei.

Reclamă

Mircea Lucescu şi Răzvan Burleanu nu au bătut încă palma pentru ca antrenorul român în vârstă de 79 de ani să preia naţionala, au dezvăluit surse apropiate negocierilor pentru AntenaSport.

Cu toate acestea, sunt semnale bune, iar Mircea Lucescu ar fi dispus să conducă destinele naţionalei. Mircea Lucescu a fost în vacanţă după despărţirea de Dinamo Kiev, de la începutul lunii noiembrie 2023.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:28

„Medaliile, epuizante. Suntem puţin şifonate” Ce s-a întâmplat cu Gianina van Groningen și Ionela Cozmiuc, după cursa de la JO

16:25

Roxana Anghel: „Chiar dacă este medalie de argint, am simţit-o ca fiind aur şi că am fi cele mai bune din lume”

16:10

Carlos Alcaraz l-a „spulberat” pe Felix Auger-Aliassime şi s-a calificat în finala turneului de simplu de la Jocurile Olimpice!

15:47

„Eu nu am avut concediu niciodată” Elisabeta Lipă, discurs clar după apelul făcut de David Popovici: „Are două bazine olimpice!”

15:39

„Chiar şi arbitrii sunt surprinşi” Yusuf Dikec, turcul care a făcut senzaţie la JO 2024: „Succesul nu vine cu mâinile în buzunar”

15:00

Momente de panică la Jocurile Olimpice 2024! O înotătoare a avut nevoie de asistenţă respiratorie după cursă

1 FotoAnunţul fiului lui Ion Ţiriac după ce David Popovici a cerut noi bazine de înot şi investiţii mult mai mari în sportul românesc! 2 AUR pentru România la Jocurile Olimpice! Performanţă uriaşă pentru Andrei Cornea şi Marian Enache! 3 UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 6 | Două medalii la canotaj! Bărbosu şi Ghigoarţă s-au clasat pe locurile 17 şi 22 4 FotoCâţi bani a primit solistul din momentul controversat al „Cinei cea de Taină”, de la deschiderea Jocurilor Olimpice 5 Ion Ţiriac l-a caracterizat cu un singur cuvânt pe David Popovici, după ce a câştigat medalia de bronz la 100 de metri liber 6 Rijeka – Corvinul Hunedoara 1-0. Hunedorenii au fost eliminaţi dramatic din Europa League. Sergiu Buş a ratat un penalty!
Citește și