Închide meniul
Foto

Imagini de senzaţie cu Ianis Hagi şi Elena în luna de miere. Paradisul unde au plecat cei doi: „Ce frumuseţe!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 august 2024, 17:10

Reclamă
Imagini de senzaţie cu Ianis Hagi şi Elena în luna de miere. Paradisul unde au plecat cei doi: „Ce frumuseţe!”

Imagini de senzaţie cu Ianis Hagi şi Elena în luna de miere. Paradisul unde au plecat cei doi: "Ce frumuseţe!"

Colaj Instagram

Imagini de senzaţie cu Ianis Hagi şi Elena în luna de miere. După nunta superbă care a avut loc pe Domeniul Stirbey, Ianis şi Elena au plecat în luna de miere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi au ales să meargă în Capri, una din cele mai frumoase destinaţii de vacanţă.

Imagini de senzaţie cu Ianis Hagi şi Elena în luna de miere. Paradisul unde au plecat cei doi

Elena Hagi a postat pe reţelele de socializare mai multe imagini, iar comentariile pline de apreciere au venit imediat. „Ce frumuseţe” sau „Ce frumoşi sunteţi!” au fost câteva din comentariile de la imaginile cu cei doi.

Elena Hagi, declaraţie superbă pentru Ianis Hagi

Elena Hagi a avut o declaraţie superbă pentru Ianis Hagi, la Nunta Anului de la Domeniul Ştirbey. Mirii au dat declaraţii în direct de la nunta lor.

La finalul interviului, Ianis Hagi a semnat un tricou pentru un fan al lui de 7 ani, Ştefan. „Cu prietenie”, i-a transmis Ianis fanului său în vârstă de 7 ani, dându-i autograf pe un tricou al naţionalei cu numele Hagi pe spate.

Reclamă
Reclamă 4

„Este un vis devenit realitate. Sunt foarte fericită. Îmi iubesc foarte mult soţul. Îl iubesc încă de la început şi mă simt foarte mândră că este soţul meu”, a spus Elena Hagi, în exclusivitate pentru Antena.

Fotografie de colecţie cu Gică şi Ianis Hagi, pe ringul de dans!

Elena Hagi a postat o fotografie de colecţie cu Gică Hagi şi Ianis Hagi, pe ringul de dans. Soţia internaţionalului român a imortalizat momentul superb. Ianis şi Elena Hagi s-au cununat religios pe 14 iulie, la biserica Sf. Visarion, din Bucureşti. Petrecerea cu peste 700 de invitaţi a avut loc la Domeniul Ştirbey.

Elena Hagi a postat o serie de fotografii, pe contul său de Instagram. Într-una dintre imagini a fost surprins şi Gică Hagi, dansând alături de fiul său.

Reclamă

„M-am căsătorit cu cel mai bun prieten. Credeţi că ne-am distrat?”, a fost mesajul care a însoţit fotografiile postate de Elena Hagi. Postarea soţiei lui Ianis Hagi s-a viralizat instant. Aceasta a strâns peste 13.000 de aprecieri, în mai puţin de jumătate de oră de la publicare.

De asemenea, fanii au reacţionat imediat şi în comentarii: „Adorabili”, „Superbi”, „Naturaleţe şi simplitate” şi „Nişte scumpi”, au fost doar câteva dintre comentariile primite de Elena Hagi, la postarea sa.

După nunta cu Ianis Hagi, Elena Hagi a luat decizia de a-şi face contul de Instagram public. În prezent, soţia internaţionalului român are peste 41.000 de urmăritori.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:54

FotoImagini apocaliptice la Ovidiu! Meciul a fost întrerupt în repriza a doua din cauza furtunii

22:40

LIVE TEXTFarul Constanța – Poli Iași 2-0. Rivaldinho şi Gabi Iancu au înscris. Meciul, întrerupt de două ori la Ovidiu!

22:33

Andreea Elena Taloş s-a clasat pe locul 10 în finala de triplusalt: „Mi-am îndeplinit cel mai mare vis!”

21:53

FotoNocturna a cedat la Farul – Poli Iaşi! Gică Hagi, criză de nervi la marginea terenului

21:25

„Ce urmează pentru mine?” David Popovici, reacţie sinceră după ce s-a întors acasă cu două medalii de la Jocurile Olimpice 2024

20:52

Prin ce trece Jose Mourinho din cauza lui Istvan Kovacs: „Şi-a pierdut somnul şi are mare anxietate!”. Dezvăluiri din interior

1 FotoCâţi bani a primit solistul din momentul controversat al „Cinei cea de Taină”, de la deschiderea Jocurilor Olimpice 2 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 7 | România a obţinut două medalii de argint la canotaj 3 Foto„Incompetenţi şi furioşi!” Reacţii fără precedent, după scandalul de dopaj din finala de 100 m liber de la Jocurile Olimpice 4 Dinamo – Gloria Buzău 4-1. „Câinii” au făcut spectacol de ziua lui Cornel Dinu şi sunt pe locul 2 în Liga 1! „Dublă” Politic 5 FotoDavid Popovici, aşteptat cu flori pe aeroport la revenirea în România: „E nevoie de bani investiţi în sport” 6 „Are absolut tot ce-i trebuie!” Replică dură pentru David Popovici, după ce s-a plâns de condiţiile din România
Citește și