Închide meniul

Valentin Ioviță a murit la doar 40 de ani. Tragedie uriaşă în fotbalul românesc

Publicat: 4 august 2024, 11:09

Reclamă
Valentin Ioviță a murit la doar 40 de ani. Tragedie uriaşă în fotbalul românesc

Valentin Ioviță a murit la doar 40 de ani. Tragedie uriaşă în fotbalul românesc

Facebook Oţelul Galaţi

Valentin Ioviță a murit la 40 de ani. Anunţul a fost făcut de Oţelul Galaţi, fosta sa echipă, pe reţelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tragedie uriaşă în fotbalul românesc. Fostul fotbalist Valentin Ioviţă a murit la vârsta de 40 de ani. Acesta a jucat în cariera sa la echipe precum Sportul Studențesc, Dunărea Galați, Gloria Buzău, Oțelul Galați și CF Brăila.
Ioviţă a marcat de 4 ori în cele 34 de meciuri jucată în Liga 1.

Valentin Ioviță a murit la doar 40 de ani

„SC Oțelul Galați regretă dispariția fostului jucător, antrenor și coleg Valentin Ioviță și transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate, precum și întregii comunități oțelare. Odihnească-se în pace!”, a apărut pe pagina de Facebook a celor de la Oțelul Galați.

Conform gsp.ro, fanii Oţelului au avut un mesaj de susţinere pentru Ioviţă la partida cu Hermannastadt, câştigată de gălăţeni cu scorul de 1-0.

Şi cei de la CSM Galaţi au transmis un mesaj copleşitor pe reţelele de socializare după disparaţia fulgerătoare a lui Valentin Ioviţă.

Reclamă
Reclamă 4

„Expertul sportiv Valentin Iovițã a încetat din viață. Vali Ioviță a fost un mare talent al fotbalului gălățean și a evoluat în cariera de jucãtor la Sportul Studențesc, Gloria Buzău, CF Brăila, Dunărea Galați și Oțelul Galați.

Conducerea CSM, Comitetul Director, toți antrenorii și sportivii, toți angajații clubului regretă profund dispariția colegului Valentin Ioviță și transmit condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească în pace.Ne vei lipsi foarte mult Vali Ioviță„, au scris şi cei de la CSM Galaţi.

Presa locală a scris că Valentin Ioviţă a suferit un atac vascular cerebral. Ioviţă era căsătorit şi avea o fată.

Reclamă

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:42

LIVE TEXTNovak Djokovic – Carlos Alcaraz se joacă ACUM. Marea finală de la Jocurile Olimpice 2024

14:25

„Frumoasa mea mamă, Ursula, a decedat!” Neil Lennon este în doliu! Veste cruntă primită de antrenorul Rapidului

13:58

Universitatea Craiova – Petrolul LIVE TEXT, 19:00! Oltenii lui Costel Gâlcă pot urca pe primul loc în Liga 1. Echipele probabile

13:57

Bianca Ghelber s-a calificat în finala de la aruncarea ciocanului

13:12

Stella Rutto, dezvăluire incredibilă după ce a ratat finala la 3000 de metri obstacole: „Probabil din cauza statului în avion”

13:04

Nebunie totală în Supercupa Portugaliei! Sporting a condus cu 3-0 după 24 de minute, dar FC Porto a avut o revenire colosală

1 FotoImagini de senzaţie cu Ianis Hagi şi Elena în luna de miere. Paradisul unde au plecat cei doi: „Ce frumuseţe!” 2 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 8 | O nouă MEDALIE DE AUR la canotaj! Echipajul de 8+1 feminin a făcut spectacol 3 Foto„Băi, nu vă e ruşine?” Sandu Lungu a răbufnit din cauza scandalului uriaş de la Jocurile Olimpice: „Până unde merge nesimţirea?” 4 Farul Constanța – Poli Iași 2-0. Prima victorie pentru Gică Hagi în noul sezon. Meciul de la Ovidiu, întrerupt de două ori! 5 David Popovici, martorul unui scandal incredibil. Dezvăluirea momentului. „Am vrut să şterg acea umilinţă” 6 Andrei Nicolescu a anunţat noi transferuri la Dinamo! Ce i-a transmis Mircea Lucescu: „M-a încântat”
Citește și