Închide meniul

„Frumoasa mea mamă, Ursula, a decedat!” Neil Lennon este în doliu! Veste cruntă primită de antrenorul Rapidului

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 august 2024, 14:25

Reclamă
„Frumoasa mea mamă, Ursula, a decedat! Neil Lennon este în doliu! Veste cruntă primită de antrenorul Rapidului

Neil Lennon este în doliu

Neil Lennon, în timpul unei conferinţe de presă / Rapid TV

Neil Lennon este doliu şi va lipsi de la meciul Rapid – Sepsi, din etapa a 4-a a Ligii 1. Mama antrenorului giuleştenilor a murit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu o zi în urmă, antrenorul în vârstă de 53 de ani a fost chemat acasă de familie. El a plecat de urgenţă în Irlanda, când a aflat că mama lui a suferit un al doilea atac de cord.

Antrenorul Rapidului, Neil Lennon, este în doliu

Din păcate, medicii nu au mai putut să o ajute pe mama antrenorului de la Rapid şi au anunţat decesul.

Frumoasa mea mamă, Ursula, a decedat în această dimineață la ora 10:51„, a fost vestea tragică transmisă de Neil Lennon.

Suntem alături de antrenorul nostru în aceste momente grele și îi dorim multă putere!„, a fost mesajul oficialilor clubului.

Reclamă
Reclamă 4

Unul dintre secunzii lui Neil Lennon, Iain Brunskill, va fi prezent la conferința de presă premergătoare partidei cu Sepsi. Giuleştenii sunt fără succes în această ediţie a Ligii 1.

Cristi Săpunaru a spus totul despre relația cu Neil Lennon

Odată cu venirea lui Lennon la Rapid, Cristi Săpunaru și-a pierdut locul de titular. În ultima perioadă au apărut chiar și anumite zvonuri, conform cărora veteranul ar avea un conflict cu tehnicianul.

Reclamă

Acum, Săpunaru a dezvăluit că are o relație normală cu Neil Lennon și a menționat faptul că, până în momentul de față, a purtat o singură discuție cu antrenorul de la Rapid.

Totodată, veteranul din apărarea giuleștenilor a dat asigurări că Neil Lennon nu are de ce să se simtă inferior față de acesta.

O relație normală între un jucător și un antrenor. Nu e nimic special de făcut. Mă pregătesc și aștept momentul în care va avea nevoie de mine. N-am niciun fel de relație cu el, nici pro, nici contra. Chiar dacă sunt căpitanul, lucrurile trebuie să vină de la el, că el e cel care răspunde de rezultate.

Am vorbit doar o dată, înainte de meciul cu CFR, când m-a chemat să-mi spună să mă pregătesc, că o să și joc. I-am spus că nu e nicio problemă, că asta trebuie să facă orice jucător, să se antreneze, și când îi va veni rândul, va juca.

Nu are de ce să se simtă inferior mie, asta e o bazaconie. E antrenor, e peste mine. Eu, ca jucător, ce pot să fac e să-l ajut să înțeleagă ce înseamnă spiritul Rapidului, să ajut la legătura asta între Rapid și el, între suporteri și el. Nu sunt cu nimic superior. Doar că sunt de mai mulți ani la Rapid”, a spus Cristi Săpunaru, potrivit gsp.ro.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:41

Universitatea Craiova – Petrolul LIVE TEXT, 19:00! Oltenii lui Costel Gâlcă pot urca pe primul loc în Liga 1. Echipele de start

18:34

CIO a reacţionat în scandalul pugilistelor acuzate că ar fi bărbaţi: „Testele au fost nelegitime şi lipsite de credibilitate”

18:29

Novak Djokovic, prima reacție după ce l-a învins pe Carlos Alcaraz și a câștigat aurul olimpic: „Sunt în stare de șoc!”

18:01

FotoNovak Djokovic a devenit campion olimpic! Sârbul a izbucnit în lacrimi după ce a cucerit singurul trofeu care îi mai lipsea!

17:56

Horațiu Moldovan, pe lista unei echipe din La Liga! Clubul care îl vrea titular pe portarul de la Atletico Madrid

17:51

EXCLUSIVAncuţa Bodnar şi Simona Radiş au scris din nou istorie pentru România: „A fost înălţător. Pentru noi, sunt două medalii de aur”

1 FotoImagini de senzaţie cu Ianis Hagi şi Elena în luna de miere. Paradisul unde au plecat cei doi: „Ce frumuseţe!” 2 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 8 | O nouă MEDALIE DE AUR la canotaj! Echipajul de 8+1 feminin a făcut spectacol 3 Foto„Băi, nu vă e ruşine?” Sandu Lungu a răbufnit din cauza scandalului uriaş de la Jocurile Olimpice: „Până unde merge nesimţirea?” 4 Farul Constanța – Poli Iași 2-0. Prima victorie pentru Gică Hagi în noul sezon. Meciul de la Ovidiu, întrerupt de două ori! 5 FotoSchimbare radicală anunţată de Ion Ţiriac, la cinci zile după ce miliardarul i-a promis un cadou uriaş lui David Popovici 6 David Popovici, martorul unui scandal incredibil. Dezvăluirea momentului. „Am vrut să şterg acea umilinţă”
Citește și