Închide meniul

Ioan Ovidiu Sabău, cu picioarele pe pământ după victoria cu CFR Cluj: „Încă nu am realizat nimic”

Alex Ioniță Publicat: 5 august 2024, 0:15

Reclamă
Ioan Ovidiu Sabău, cu picioarele pe pământ după victoria cu CFR Cluj: „Încă nu am realizat nimic

Ioan Ovidiu Sabău, cu picioarele pe pământ după victoria cu CFR Cluj

Hepta

Ioan Ovidiu Sabău a fost cu picioarele pe pământ după victoria cu CFR Cluj. Antrenorul de la U Cluj nu s-a ferit de cuvinte, la interviu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre CFR Cluj și U Cluj s-a încheiat cu scorul de 2-3. Partida din Gruia a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Ioan Ovidiu Sabău, cu picioarele pe pământ după victoria cu CFR Cluj

„Sunt foarte fericit pentru suporteri. De mult așteptau această victorie. Le dedic lor această victorie. Știu ce au însemnat înfrângerile pentru ei, mi-am dorit să nu îi mai dezamăgim.

Îi felicit pe jucători, am reușit să revenim. Ceva parcă s-a deblocat și am reușit să ajungem la poartă în prima repriză. În a doua repriză, cu emoții mari. Înscrii, iei gol, iar înscrii, dar sunt foarte mulțumit.

Deocamdată nu am realizat nimic, dar un astfel de joc a fost foarte important pentru noi.

Reclamă
Reclamă 4

E o descătușare, după atât timp a venit rândul nostru. Am arătat destul de bine. CFR e o echipă tare, trebuie să joci fără greșeală.

Avem și noi potențialul nostru. Când vom fi toți la un nivel bun, cred că vom avea un cuvânt de spus în Liga 1.

Avem un lot bun, cu jucători care au un caracter frumos, se antrenează foarte bine. E o plăcere să îi antrenezi. Eu sper să avem în continuare această stare de spirit, nu am realizat încă nimic. Trebuie să fim umili, modești, să muncim foarte mult”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, la digisport.ro.

Reclamă

Scene halucinante la derby-ul Clujului

Dan Nistor a fost lovit de o petardă aruncată de fanii lui CFR Cluj! În minutul 57 al meciului CFR Cluj – U Cluj, Dan Nistor a fost lovit de o petardă în timp ce se pregătea să execute un corner.

Centralul meciului, Radu Petrescu, a oprit partida după ce petarda l-a lovit pe Dan Nistor. Ulterior jocul s-a reluat.

După ce a fost lovit de petardă, Dan Nistor a reuşit o pasă de gol, în minutul 59, pentru Masoero, iar ulterior a marcat din penalty, în minutul 68.

Derby-ul Clujului a fost presărat cu mai multe incidente. Jandarmeria a intervenit în câteva rânduri şi a scos din stadion suporteri recalcitranţi.

Potrivit sportulclujean.ro, şi soțul celebrei cântărețe Vlăduța Lupău, Adi Rus, a fost implicat într-unul dintre incidentele dintre fani.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:44

Dan Petrescu, devastat după înfrângerea cu U Cluj: „Nu îmi vine să cred”! Ce a spus despre Louis Munteanu, care a debutat la CFR

0:24

Ovidiu Popescu, prima reacție după ce a marcat în CFR Cluj – U Cluj 2-3: „Putem face o figură frumoasă!”

0:22

Dan Nistor nu l-a uitat pe finul Nicuşor Bancu după victoria cu CFR Cluj! Mesajul jucătorului lui U Cluj pentru finul său

0:14

Răzvan Sava nu i-a menajat pe fundaşii lui CFR după înfrângerea cu U Cluj: „E frustrant”! Ce a spus despre transfer

0:05

Sara Errani şi Jasmine Paolini, campioane olimpice la dublu! Victorie dramatică în finală

23:55 4 aug.

CFR Cluj – U Cluj 2-3! Derby „nebun” în Gruia! Dan Nistor, gol şi pasă de gol! Ovidiu Popescu, primul gol pentru U Cluj

1 FotoNovak Djokovic a devenit campion olimpic! Sârbul a izbucnit în lacrimi după ce a cucerit singurul trofeu care îi mai lipsea! 2 FotoSuma pe care o va primi lunar, pentru tot restul vieţii, Novak Djokovic de la statul sârb, după ce a devenit campion olimpic! 3 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 9 | Speranţe tricolore la atletism. Bianca Ghelber s-a calificat în finală 4 FotoSchimbare radicală anunţată de Ion Ţiriac, la cinci zile după ce miliardarul i-a promis un cadou uriaş lui David Popovici 5 FotoCele mai frumoase imagini după ce Novak Djokovic a devenit campion olimpic! Sârbul şi-a încununat cariera cu un trofeu uriaş! 6 FotoCât de frumoasă este iubita lui David Miculescu! Alexia are 21 de ani şi l-a dat peste cap pe atacantul de la FCSB
Citește și