Închide meniul
Foto

Iubita lui Max Verstappen, răvăşitoare la nunta surorii sale. Kelly Piquet a atras toate privirile

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 august 2024, 10:29

Reclamă
Iubita lui Max Verstappen, răvăşitoare la nunta surorii sale. Kelly Piquet a atras toate privirile

Iubita lui Max Verstappen, răvăşitoare la nunta surorii sale. Kelly Piquet a atras toate privirile

Colaj Instagram Kelly Piquet

Iubita lui Max Verstappen a avut o apariţie răvăşitoare la nunta surorii sale. Julia Piquet s-a căsătorit cu pilotul din Nascar, Daniel Suarez. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kelly Piquet a avut o apariţie de senzaţie la nunta surorii sale. Kelly şi Julia au fost în centrul atenţiei. În imaginile postate de Kelly Piquet nu apare şi Max Verstappen, campionul mondial en-titre din Formula 1. Pentru Max Verstappen urmează Marele Premiu de Formula 1 al Olandei, care va fi între 23 şi 25 august, live în AntenaPLAY.

Iubita lui Max Verstappen, răvăşitoare la nunta surorii sale

Kelly Piquet este fiica fostului pilot brazilian Nelson Piquet şi a început relaţia cu Max Verstappen în 2020. Înainte, Kelly Piquet a avut o relaţie cu Daniil Kvyat, cu care are şi o fetiţă. De-a lungul timpului, Kelly Piquet nu a ezitat să pozeze în ipostaze provocatoare

Într-un interviu acordat recent, Max Verstappen a vorbit despre căsătorie. Campionul mondial a spus că nu are un plan bine pus la punct pentru momentul în care îşi va cere iubita de soţie.

„Să mă căsătoresc? Eu? Mă forțezi să spun public o dată anume. Nu știu, timpul va spune. În acest moment, sunt foarte, foarte fericit cu Kelly. Dar personal, nu am un program pus la punct pentru când mă voi așeza în genunchi în fața ei. Trebuie să fie ceva spontan. Nu ştiu. Va veni și ziua potrivită în care vom simți că trebuie să facem relația oficială și pe hârtie„, a spus Max Verstappen conform hellomagazine.com.

Reclamă
Reclamă 4

Ce s-a ales de fostul iubit al lui Kelly Piquet, actuala iubită a lui Max Verstappen

Ce s-a ales de fostul iubit al lui Kelly Piquet, actuala iubită a lui Max Verstappen. Înainte de a începe o relaţie cu Max Verstappen, Kelly Piquet a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu rusul Daniil Kvyat. Kelly Piquet şi Daniil Kvyat au avut o relaţie de câţiva ani de zile, care a început în 2016. Peste 3 ani, cei doi au devenit părinţii unei fetiţe. Chiar dacă relaţia părea să fie una solidă, Kelly Piquet şi Daniil Kvyat s-au despărţit, iar la începutul anului 2021 Max Verstappen a anunţat că are o relaţie fosta iubită a pilotului rus.

Daniil Kvyat a plecat din Formula 1, iar acum concurează pentru cei de la Lamborghini în FIA World Endurance Championship 2024, competiţie ce se vede în AntenaPLAY.

Reclamă

Care va fi numărul total de medalii câştigate de Team Romania la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:47

Record absolut de abonaţi în platforma AntenaPLAY

15:38

Mircea Lucescu, anunţ incredibil după ce a fost prezentat oficial la naţională: „Să ştiţi că Edi o să se întoarcă!”

15:05

Alexandru Novac a ratat calificarea în in finala de suliţă: „Un concurs dezamăgitor! Am muncit degeaba!”

15:00

LIVE TEXTTeam Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 11 | Bianca Ghelber luptă pentru medalie! Emoţii la atletism şi kaiac-canoe

14:38

Sabrina Voinea, în stare de şoc după ce a fost lăsată fără medalia olimpică: „La un pas de a chema salvarea. Dimineaţă tremura!”

13:59

„De zece ori mai puţin!” Mircea Lucescu, anunţ incredibil despre salariul negociat cu FRF: „Îl luam într-o lună în altă parte”

1 FotoNadia Comăneci le-a cerut explicaţii arbitrelor după ce România a ratat dramatic bronzul la sol: „Am fost la arbitra şefă” 2 FotoIubita fiului Nadiei Comăneci a atras toate privirile la Jocurile Olimpice. Imagini de senzaţie la Paris 3 FotoJordan Chiles s-a aşezat în genunchi la festivitatea de premiere, după ce i-a „suflat” bronzul româncei Ana Maria Bărbosu 4 FotoArmand Duplantis şi-a doborât recordul mondial în proba de săritură cu prăjina! Este al nouălea record mondial pentru suedez! 5 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 10 | România, eliminată în optimi la tenis de masă! Emoţii în finalele pe aparate 6 Ana Maria Bărbosu a ratat incredibil medalia de bronz în finala la sol! O contestaţie a lăsat-o în afara podiumului
Citește și