Închide meniul
Foto

Soția lui Joyskim Dawa, anunț despre plecarea fundașului de la FCSB: „Are obiective înalte în viaţă!”

Alex Ioniță Publicat: 7 august 2024, 8:45 / Actualizat: 7 august 2024, 10:11

Reclamă
Soția lui Joyskim Dawa, anunț despre plecarea fundașului de la FCSB: „Are obiective înalte în viaţă!”

Soția lui Joyskim Dawa, anunț despre plecarea fundașului de la FCSB!

Joyskim Dawa şi soţia lui / Instagram

Soția lui Joyskim Dawa a făcut un anunț despre plecarea fundașului de la FCSB. Sofya nu s-a ferit de cuvinte, atunci când a vorbit despre viitorul soțului său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mesajul transmis de soția lui Dawa vine după partida dintre Sparta Praga și FCSB, care s-a încheiat cu scorul de 1-1 și a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Soția lui Joyskim Dawa, anunț despre plecarea fundașului de la FCSB!

Sofya Dawa a transmis că soțul său ar putea să plece de la FCSB în această vară, dat fiind faptul că acesta ar dori să își „crească nivelul” în lumea fotbalului.

VEZI IMAGINI CU SOȚIA LUI JOYSKIM DAWA ÎN GALERIA FOTO DE LA FINALUL ARTICOLULUI

Aceasta a transmis că o eventuală plecare este logică și a făcut chiar și o comparație cu Kylian Mbappe, care a plecat în această vară de la PSG și a semnat cu Real Madrid.

Reclamă
Reclamă 4

„Crezi că Dawa e un copil și nu știe ce e mai bine pentru el? E de 2 ani la FCSB, a stat un an și la Botoșani. Dawa este internațional, trebuie să-și crească nivelul. E vreo problemă că-mi doresc ce e mai bun pentru soțul meu și familia mea?

Chiar și Mbappe a plecat de la PSG la Real. PSG nu e o echipă bună? Normal că e, dar Mbappe a plecat. Ce jucător stă 10 ani la același club? Vreau ca soțul meu să ajungă la cel mai înalt nivel. Îmi doresc ceva mai bun pentru el. Așa trebuie să gândească orice soție.

Nu am intenții rele, dar e normal și logic. Și dacă vrei să-ți spun că nu mă simt ca acasă în București, e logic. Nu sunt româncă, nu căutați probleme în lucruri normale. Să fii soția unui fotbalist e un job full-time. Oamenii vorbesc fără să știe cum e să schimbi locuințele, țările și tot.

Reclamă

Nimeni n-ar trebui să judece. (n.r.- Are oferte să plece de la FCSB?) O să vedeți la finalul perioadei de mercato, nu vreau să vorbesc despre asta. Dawa nu este sub papucul meu. E un bărbat care-și manageriază perfect cariera.

Nimeni n-ar trebui să-l facă de râs pentru că își dorește ce e mai bun pentru familia sa. (n.r.- e posibil să plece în această vară?) Dawa are obiective înalte în viață și îmi doresc să și le îndeplinească”, a spus Sofya Dawa, potrivit digisport.ro.

Cine l-a enervat pe Mihai Stoica în Sparta Praga – FCSB 1-1!

Iată cine l-a enervat pe Mihai Stoica în Sparta Praga – FCSB 1-1. Oficialul roș-albaștrilor a dat toate cărțile pe față, după finalul partidei.

„MM” a dezvăluit că, în opinia sa, arbitrajul a fost foarte slab la duelul de la Praga. Acesta a amintit momentul în care Ștefan Târnovanu a primit un cartonaș galben, în minutul 40, pentru trageri de timp, dar și un fault asupra lui Radunovic, care nu a fost sancționat de către central.

„Să îi dai galben lui Târnovanu în minutul 40 e prea de tot, mai ales că noi nu am tras de timp! Mi s-a părut foarte slab arbitru! Nu vorbesc de intenție, dar mi s-a părut slab. Nu ai văzut faultul la golul anulat? Iar la intrarea asupra lui Radunovic e galben spre roșu! Nici la rugby nu se intră cum a intrat în Radunovic.

Bine că a fost arbitrul VAR atent la faza golului anulat. Putea să se gândească că nu a fost mare fault. Asta ne mai lipsea”, a spus Mihai Stoica, la primasport.ro.

Care va fi numărul total de medalii câştigate de Team Romania la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:06

LIVE TEXTTeam Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 12 | Cătălin Chirilă, start perfect. Cambei şi Firfirică luptă pentru medalii

13:00

Scene uluitoare la proba de atletism, 5000m masculin, de la Jocurile Olimpice! Mai mulți sportivi s-au prăbușit pe pistă

12:27

China a arestat o femeie suspectată de „defăimare”, după finala probei de tenis de masă, de la Jocurile Olimpice!

11:56

Gigi Becali s-a descătuşat după „furtul” de la gimnastică: „Râd de noi, suntem săraci!”. Ce a spus despre boicotul lui Ciolacu

11:36

Gigi Becali aruncă cu bani pentru calificarea în Liga Campionilor! Veste uriașă pentru jucătorii FCSB-ului

11:22

Gigi Becali s-a convins de Alexandru Băluță după Sparta Praga – FCSB 1-1: „E anti-gol!”. Ce a spus despre șansele de calificare

1 FotoIubita lui Max Verstappen, răvăşitoare la nunta surorii sale. Kelly Piquet a atras toate privirile 2 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 11 | Bianca Ghelber, locul 9 în finala la aruncarea ciocanului 3 Sparta Praga – FCSB 1-1. Final dramatic de meci! Cehii au avut gol anulat de VAR în minutul 90+5 4 Viorel Moldovan nu s-a ferit de cuvinte după Rapid – Sepsi 2-2: „Execrabil”! Mesaj despre Marius Şumudică: „E binevenit” 5 Nicuşor Bancu, primul mesaj după ce tatăl lui s-a sinucis! Ce a postat căpitanul Universităţii Craiova după tragedie 6 „Demisia, demisia!” Galeria Rapidului a început „revoluţia”! Numele antrenorului cerut insistent de ultraşi în Giuleşti!
Citește și