Închide meniul

Cum se simt Darius Olaru, William Baeten și David Miculescu după Sparta Praga – FCSB 1-1. Mihai Stoica, anunț despre accidentări

Alex Ioniță Publicat: 7 august 2024, 9:10

Reclamă
Cum se simt Darius Olaru, William Baeten și David Miculescu după Sparta Praga – FCSB 1-1. Mihai Stoica, anunț despre accidentări

Cum se simt Darius Olaru, William Baeten și David Miculescu după Sparta Praga - FCSB 1-1

Mihai Stoica, la un meci / Profimedia Images

Iată cum se simt Darius Olaru, William Baeten și David Miculescu după Sparta Praga – FCSB 1-1. Mihai Stoica, anunț despre accidentări. Mihai Stoica, președintele consiliului de administrație al campioanei, a dat toate detaliile, după meciul din Cehia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Sparta Praga și FCSB a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. În cadrul acestuia, cei 3 jucători ai campioanei le-au dat mari emoții fanilor.

Cum se simt Darius Olaru, William Baeten și David Miculescu după Sparta Praga – FCSB 1-1

Totuși, oficialul campioanei a transmis că Darius Olaru se simte bine și a dat de înțeles că acesta a fost scos de pe teren din cauza oboselii.

De cealaltă parte, potrivit lui Mihai Stoica, William Baeten a făcut o entorsă, în timp ce David Miculescu a încasat o lovitură în coapsă.

„Olaru e bine. El face un efort supraomenesc. E uluitor să-i spui unui jucător să nu mai alerge atât. Noi avem nevoie de Olaru 100 de minute.

Reclamă
Reclamă 4

Baeten a făcut o entorsă, iar Miculescu are o lovitură în coapsă, o lovitură după care nu mai poți pune piciorul jos. O lovitură puternică poate să producă și o leziune fibrilară, dar nu cred, sper să nu”, a spus Mihai Stoica, la primasport.ro.

Pentru FCSB urmează partidele cu Farul Constanța, din Liga 1 (vineri 21:30) și manșa retur a „dublei” cu Sparta Praga, care este programată marți, de la ora 21:30.

Cine l-a enervat pe Mihai Stoica în Sparta Praga – FCSB 1-1!

Iată cine l-a enervat pe Mihai Stoica în Sparta Praga – FCSB 1-1. Oficialul roș-albaștrilor a dat toate cărțile pe față, după finalul partidei.

Reclamă

„MM” a dezvăluit că, în opinia sa, arbitrajul a fost foarte slab la duelul de la Praga. Acesta a amintit momentul în care Ștefan Târnovanu a primit un cartonaș galben, în minutul 40, pentru trageri de timp, dar și un fault asupra lui Radunovic, care nu a fost sancționat de către central.

„Să îi dai galben lui Târnovanu în minutul 40 e prea de tot, mai ales că noi nu am tras de timp! Mi s-a părut foarte slab arbitru! Nu vorbesc de intenție, dar mi s-a părut slab. Nu ai văzut faultul la golul anulat? Iar la intrarea asupra lui Radunovic e galben spre roșu! Nici la rugby nu se intră cum a intrat în Radunovic.

Bine că a fost arbitrul VAR atent la faza golului anulat. Putea să se gândească că nu a fost mare fault. Asta ne mai lipsea”, a spus Mihai Stoica conform sursei citate anterior.

Care va fi numărul total de medalii câştigate de Team Romania la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:59

LIVE TEXTTeam Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 12 | Cătălin Chirilă debutează la Paris. Cambei şi Firfirică luptă pentru medalii

11:56

Gigi Becali s-a descătuşat după „furtul” de la gimnastică: „Râd de noi, suntem săraci!”. Ce a spus despre boicotul lui Ciolacu

11:36

Gigi Becali aruncă cu bani pentru calificarea în Liga Campionilor! Veste uriașă pentru jucătorii FCSB-ului

11:22

Gigi Becali s-a convins de Alexandru Băluță după Sparta Praga – FCSB 1-1: „E anti-gol!”. Ce a spus despre șansele de calificare

10:45

FotoSimone Biles, reacţie categorică despre gestul „dezgustător” făcut alături de Jordan Chiles: „Totul ţine de sportivitate!”

10:44

OFICIAL | Angel Di Maria și-a prelungit contractul cu Benfica! Oficialii de pe „Da Luz” au făcut anunțul

1 FotoIubita lui Max Verstappen, răvăşitoare la nunta surorii sale. Kelly Piquet a atras toate privirile 2 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 11 | Bianca Ghelber, locul 9 în finala la aruncarea ciocanului 3 Sparta Praga – FCSB 1-1. Final dramatic de meci! Cehii au avut gol anulat de VAR în minutul 90+5 4 Viorel Moldovan nu s-a ferit de cuvinte după Rapid – Sepsi 2-2: „Execrabil”! Mesaj despre Marius Şumudică: „E binevenit” 5 FotoSoția lui Joyskim Dawa, anunț despre plecarea fundașului de la FCSB: „Are obiective înalte în viaţă!” 6 Nicuşor Bancu, primul mesaj după ce tatăl lui s-a sinucis! Ce a postat căpitanul Universităţii Craiova după tragedie
Citește și