Închide meniul

„Gata!” Gigi Becali a anunțat că Florin Tănase a semnat cu FCSB! Cu ce salariu l-a convins patronul

Alex Ioniță Publicat: 7 august 2024, 14:56

Reclamă
„Gata! Gigi Becali a anunțat că Florin Tănase a semnat cu FCSB! Cu ce salariu l-a convins patronul

Gigi Becali a anunțat că Florin Tănase a semnat cu FCSB!

Colaj cu Florin Tănase și Gigi Becali / Profimedia

Gigi Becali a anunțat că Florin Tănase a semnat cu FCSB! Patronul campioanei a dezvăluit că l-a convins pe jucător să revină în România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali l-a dorit pe Florin Tănase încă de la începutul acestei perioade de mercato. Totuși, jucătorul și-ar fi dorit o nouă experiență în străinătate, însă a fost convins, în cele din urmă, de „Ferguson”.

Gigi Becali a anunțat că Florin Tănase a semnat cu FCSB!

Patronul de la FCSB a dezvăluit că Florin Tănase a semnat cu FCSB, la o zi după egalul cu Sparta Praga, scor 1-1.

„Eu ce am făcut am făcut. Uite, acum semnează și Tănase. Semnează, gata! Acum e la semnătură”, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

De asemenea, Gigi Becali a spus și ce salariu i-a oferit lui Florin Tănase, pentru ca acesta să accepte transferul la FCSB. Acesta va încasa suma de 29.000 de euro, lunar, la campioana României.

Reclamă
Reclamă 4

Totodată, Becali i-a inclus în contract și un bonus, pentru calificarea în Liga Campionilor, dar și o clauză neobișnuită.

„Cu Tănase, i-am zis! Câștig bani, câștigi bani. Deci îi dau bani din premiere, înțelegi? Asta i-am zis. Am făcut un contract ca să câștige bani. Mă calific în Liga Campionilor îți dau ție bani, câștigi bani.

Îi dau pe lună 29.000 de euro, 350.000 de euro pe an. Va avea bonusuri mari, îți dai seama, dar nu vreau să le spun. Nu trebuie să le spun. Eu nu i-am dat un salariu foarte mare ca să fie apropiat.

Reclamă

A semnat pe doi ani. Poate pleca când vrea el. Dacă pleacă atunci când vrea el, dă banii înapoi. Toți banii pe care i-a încasat.

Nu i-am pus clauză de un milion de euro, ci doar dă banii înapoi. Dacă vrea să plece și o echipă îi dă două milioane de euro salariu, dă și tu 600.000, 700.000”, a mai spus patronul campioanei.

Gigi Becali aruncă cu bani pentru calificarea în Liga Campionilor!

Gigi Becali aruncă cu bani pentru calificarea în Liga Campionilor! Patronul de la FCSB și-a dezvăluit planul, înainte de returul cu Sparta Praga.

Becali este deja cunoscut în fotbalul românesc pentru faptul că le oferă salarii importante jucătorilor, peste media din Liga 1. Acum însă, patronul a anunțat că fotbaliștii săi își pot mări, considerabil, veniturile.

Patronul de la FCSB a spus că salariile jucătorilor săi vor crește, în cazul în care vor face performanțe pe plan european.

Astfel, pentru o calificare în Liga Campionilor, Gigi Becali le-a promis acoestora salarii în jurul sumelor de 250 – 400.000 de euro pe an, sume uriașe pentru fotbalul românesc.

„Au în contract prime. Numai că dacă… voiam ca după meciul ăsta, dacă îl câştigam, să reînnoiesc contractele. Cine are 11-12.000 (n.r. de euro pe lună) îi fac 15.000.

Vreau de la 10 să mă duc la 15-16. Jucătorii dacă se califică în Liga Campionilor sunt valoroşi. Trebuie să aibă nişte salarii de 250-300-400.000 de euro (n.r. anual). Aşa vreau să le fac”, a spus Gigi Becali, la palat.

Care va fi numărul total de medalii câştigate de Team Romania la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:39

Elisabeta Lipă, mesaj emoţionant pentru gimnaste la revenirea în ţară, după Jocurile Olimpice: „N-am să pot uita toată viaţa mea”

18:20

„România jefuită!” Ce a putut scrie presa americană după ce România a fost dată jos de pe podium în finala de la sol!

18:00

Mihai Covaliu, la sosirea în ţară a delegaţiilor de canotaj, gimnastică şi tenis de masă: „Vor mai veni medalii”! Ce a spus Lipă

17:43

„Merg până în pânzele albe!” Camelia Voinea nu se va opri până nu se va face dreptate: „Este clar că Sabrina are bronzul”

17:25

Franţa, eliminare dramatică în sferturile Jocurilor Olimpice 2024! Germania s-a impus miraculos în faţa campioanei olimpice

16:50

Sabrina Voinea şi-a anunţat decizia după ce mama ei a spus că se vor retrage împreună din gimnastică, după Jocurile Olimpice 2024

1 FotoIubita lui Max Verstappen, răvăşitoare la nunta surorii sale. Kelly Piquet a atras toate privirile 2 Sparta Praga – FCSB 1-1. Final dramatic de meci! Cehii au avut gol anulat de VAR în minutul 90+5 3 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 11 | Bianca Ghelber, locul 9 în finala la aruncarea ciocanului 4 FotoSoția lui Joyskim Dawa, anunț despre plecarea fundașului de la FCSB: „Are obiective înalte în viaţă!” 5 Viorel Moldovan nu s-a ferit de cuvinte după Rapid – Sepsi 2-2: „Execrabil”! Mesaj despre Marius Şumudică: „E binevenit” 6 Nicuşor Bancu, primul mesaj după ce tatăl lui s-a sinucis! Ce a postat căpitanul Universităţii Craiova după tragedie
Citește și