Închide meniul

Adi Popa îl avertizează pe Florin Tănase, după revenirea la FCSB: „Nea Gigi are taina asta”

Alex Masgras Publicat: 7 august 2024, 20:27

Reclamă
Adi Popa îl avertizează pe Florin Tănase, după revenirea la FCSB: „Nea Gigi are taina asta

Adi Popa îl avertizează pe Florin Tănase, după ce a revenit la FCSB: "Nea Gigi are taina asta"

Florin Tănase, în timpul unui meci / Profimedia

Adi Popa îl avertizează pe Florin Tănase, după ce a revenit la FCSB. Fostul căpitan al roş-alaştrilor a bătut palma cu Gigi Becali şi va îmbrăca din nou tricoul celor de la FCSB, după doi ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adi Popa, fotbalist care a evoluat de două ori la FCSB şi a fost coleg cu Florin Tănase, a vorbit despre revenirea acestuia la campioana României.

Adi Popa îl avertizează pe Florin Tănase, după revenirea la FCSB: „Nea Gigi are taina asta”

Adi Popa şi-a adus aminte de revenirea sa la FCSB din 2020, tot înaintea unui meci european, şi a subliniat faptul că nu a fost pregătit.

El are semne de întrebare despre pregătirea lui Florin Tănase, care nu a jucat în ultima perioadă în Arabia Saudită şi a şi ratat Campionatul European, fiind de părere că acesta nu va avea o misiune uşoară:

„Depinde la ce nivel este Tănase. El în ultima perioadă, în Arabia, nu prea a jucat, că i se termina contractul. N-a fost nici în lotul de EURO, ar fi contat. Are două-trei luni de pauză.

Reclamă
Reclamă 4

Când am revenit eu, în 2020, tot așa, venisem înainte de un meci de Europa. Nea Gigi are taina asta a negocierii înainte de meciurile decisive. Nu eram pregătit”, a declarat Adi Popa, potrivit digisport.ro.

Gigi Becali a anunțat că Florin Tănase a semnat cu FCSB!

Patronul de la FCSB a dezvăluit că Florin Tănase a semnat cu FCSB, la o zi după egalul cu Sparta Praga, scor 1-1.

„Eu ce am făcut am făcut. Uite, acum semnează și Tănase. Semnează, gata! Acum e la semnătură”, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

Reclamă

De asemenea, Gigi Becali a spus și ce salariu i-a oferit lui Florin Tănase, pentru ca acesta să accepte transferul la FCSB. Acesta va încasa suma de 29.000 de euro, lunar, la campioana României.

Totodată, Becali i-a inclus în contract și un bonus, pentru calificarea în Liga Campionilor, dar și o clauză neobișnuită.

„Cu Tănase, i-am zis! Câștig bani, câștigi bani. Deci îi dau bani din premiere, înțelegi? Asta i-am zis. Am făcut un contract ca să câștige bani. Mă calific în Liga Campionilor îți dau ție bani, câștigi bani.

Îi dau pe lună 29.000 de euro, 350.000 de euro pe an. Va avea bonusuri mari, îți dai seama, dar nu vreau să le spun. Nu trebuie să le spun. Eu nu i-am dat un salariu foarte mare ca să fie apropiat.

A semnat pe doi ani. Poate pleca când vrea el. Dacă pleacă atunci când vrea el, dă banii înapoi. Toți banii pe care i-a încasat.

Nu i-am pus clauză de un milion de euro, ci doar dă banii înapoi. Dacă vrea să plece și o echipă îi dă două milioane de euro salariu, dă și tu 600.000, 700.000”, a mai spus patronul campioanei.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:53

Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 13 | Emoţii la canoe! Alina Rotaru-Kottman luptă în finală la săritura în lungime

23:50

Ce a scris site-ul oficial al Jocurilor Olimpice despre Mihaela Cambei, după ce românca a devenit vicecampioană olimpică!

23:36

Mihaela Cambei, prima reacţie după ce a cucerit medalia de argint la Jocurile Olimpice 2024: „Am zis ori la bal, ori la spital”

23:26

Reacţia COSR după ce Mihaela Cambei a cucerit argintul la haltere şi a adus a opta medalie pentru România la Jocurile Olimpice!

23:20

Povestea uriaşă a Mihaelei Cambei: a prins putere de mică, în gospodăria de la ţară! Acum şi-a împlinit marele vis

23:02

Cine e Mihaela Valentina Cambei, halterofila de argint a României! Românca a devenit vicecampioană olimpică la 21 de ani

1 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 12 | Cătălin Chirilă, start perfect. Mihaela Cambei a cucerit argintul la haltere 2 FotoSoția lui Joyskim Dawa, anunț despre plecarea fundașului de la FCSB: „Are obiective înalte în viaţă!” 3 FotoSimone Biles, reacţie categorică despre gestul „dezgustător” făcut alături de Jordan Chiles: „Totul ţine de sportivitate!” 4 Gigi Becali s-a descătuşat după „furtul” de la gimnastică: „Râd de noi, suntem săraci!”. Ce a spus despre boicotul lui Ciolacu 5 Ce se întâmplă în F1 în timpul vacanței de vară. Explicaţiile lui Adrian Georgescu 6 „Istvan Kovacs a făcut-o din nou!” Jose Mourinho, exasperat de arbitrul român. Ce s-a întâmplat după numai 10 minute
Citește și