Închide meniul

Prima veste proastă pentru selecționerul Mircea Lucescu! Un tricolor de la EURO 2024 e OUT pentru aproape un an

Alex Ioniță Publicat: 9 august 2024, 16:32

Reclamă
Prima veste proastă pentru selecționerul Mircea Lucescu! Un tricolor de la EURO 2024 e OUT pentru aproape un an

Prima veste proastă pentru selecționerul Mircea Lucescu!

Mircea Lucescu va fi noul selecţioner al României / Profimediaimages

Selecționerul Mircea Lucescu a primit prima veste proastă, la echipa națională a României. „Il Luce” a aflat că nu se va putea baza pe un tricolor care a fost jucat la EURO 2024, pentru aproape un an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre Bogdan Racovițan, fundaș care evoluează la Rakow, în Polonia. Vestea accidentării sale a fost transmisă de oficialii clubului, prin intermediul site-ului oficial.

Prima veste proastă pentru selecționerul Mircea Lucescu!

„În meciul de sâmbătă cu GKS Katowice, Bogdan Racovițan a părăsit terenul accidentat. Din păcate, testele detaliate au confirmat că jucătorul nostru a suferit o ruptură de ligament încrucișat.

În zilele următoare, fundașul român va fi supus unei intervenții chirurgicale de reconstrucție a ligamentelor și va începe recuperarea.

Pauza lui Bogdan va dura de la 8 la 12 luni. „Bogdi”, suntem alături de tine!”, au anunțat oficialii lui Rakow, pe site-ul oficial.

Reclamă
Reclamă 4

Astfel, din cauza acestei accidentări, Bogdan Racovițan nu va fi disponibil pentru următoarele acțiuni ale României, din Liga Națiunilor și preliminariile pentru World Cup 2026. Turneul final care va avea loc în Statele Unite, Canada și Mexic va fi transmis, în exclusivitate, de Antena 1.

Bogdan Racovițan a făcut parte din lotul lui Edi Iordănescu, de la EURO 2024, însă nu a fost titular în niciun meci de la turneul final.

Acesta a jucat 4 minute în victoria istorică cu Ucraina, scor 3-0, iar, ulterior, a fost doar rezervă în partidele cu Belgia și Slovacia.

Reclamă

În optimile de finală, Racovițan a fost introdus în teren în locul lui Vasile Mogoș, în minutul 38 al duelului cu Olanda.

Mircea Lucescu, anunţ incredibil după ce a fost prezentat oficial la naţională

Mircea Lucescu a făcut un anunţ incredibil după ce a fost prezentat oficial la naţională. După ce a făcut poza alături de preşedintele Răzvan Burleanu, Mircea Lucescu a făcut o premoniţie.

Noul selecţioner al României e de părere că Edi Iordănescu se va întoarce în viitor la naţionala României. Lucescu i-a luat locul la naţionala României chiar lui Edi Iordănescu, cel care nu şi-a mai prelungit contractul cu Federaţia.

„Să vă mai spun ceva, să știți că Edi o să se întoarcă la echipa națională. E tânăr și a făcut un grup extraordinar. Nu e usor să creezi un grup de jucători cumpetitiv, foarte omogen și foarte apropiat. Asta e baza, după care vin alte lucruri care țin de altceva. De fapt, o să îl invit eu la prima întâlnire pe care o să o am cu el”, a spus Mircea Lucescu.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:47

Ce cotă are FCSB înaintea returului cu Sparta Praga! Campioana României luptă pentru play-off-ul Champions League

15:34

LIVE SCOREHoraţiu Moldovan e ACUM titular în amicalul de lux al lui Atletico Madrid! Surpriză uriaşă pentru meciul cu Juventus

15:21

„Am planul făcut” Antrenorul Spartei Praga, anunţ clar înaintea returului cu FCSB! Şi-a făcut strategia pentru meciul din Ghencea

15:05

Scandal după proba feminină de maraton! Câștigătoarea este acuzată că și-a împins o adversară înainte de final

14:34

Mihai Stoica, impresionat de rivala Dinamo! Ce echipe vede în lupta pentru play-off: „Ele şi-au depus candidatura!”

14:31

CFR Cluj – Unirea Slobozia LIVE TEXT (22:00). Echipa lui Dan Petrescu caută a doua victorie din Liga 1. Echipele probabile

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team Romania la Jocurile Olimpice – ziua 15 | Cătălina Axente, învinsă la lupte libere! Incze, eșec în recalificări 3 Gloria Buzău – Rapid 1-1. Neil Lennon, fără victorie pe banca rapidiştilor. Criză uriaşă în Giuleşti. Budescu, gol din penalty 4 Gigi Becali i-a găsit rapid înlocuitor lui Alexandru Musi: „Gata!”. Decizia luată de patronul FCSB 5 NEWS ALERTTAS a dat decizia! Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz. Anunţul făcut de Federaţia Română de Gimnastică 6 Ce notă a primit Florinel Coman după debutul oficial la Al-Gharafa! „Mbappe de România”, peste Joselu
Citește și