Închide meniul

Neil Lennon nu ia în calcul să plece de la Rapid: „Cum să plec după patru etape?! Sunt aici să rămân pe termen lung!”

Alex Masgras Publicat: 11 august 2024, 0:41

Reclamă
Neil Lennon nu ia în calcul să plece de la Rapid: „Cum să plec după patru etape?! Sunt aici să rămân pe termen lung!

Neil Lennon, în timpul unui meci / Hepta

Neil Lennon nu ia în calcul să plece de la Rapid, chiar dacă echipa sa nu a câştigat niciun meci în primele 5 etape. Lennon a spus că a venit să stea pe termen lung la Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giuleştenii au deschis scorul încă din minutul 10, prin Papeau. Cu toate aceastea, jucătorii lui Neil Lennon nu au reuşit să plece cu toate cele trei puncte. În minutul 77, Constantin Budescu a marcat primul său gol pentru Gloria Buzău, dintr-un penalty dictat în urma unui henţ comis de Borza.

Neil Lennon nu ia în calcul să plece de la Rapid

În ceea ce o priveşte pe echipa lui Neil Lennon, situaţia nu arată prea bine. După primele cinci etape, giuleştenii se află pe locul 12, cu doar 4 puncte. Mai mult, în ultimele 15 meciuri disputate în Liga 1, luând în calcul şi duelurile din finalul sezonului trecut, Rapid are o singură victorie, cu FCSB, într-un meci în care formaţia roş-albastră era deja vicecampioană.

„Trebuia să fructificăm șansele pentru că orice se poate întâmpla în fotbal. Aveam nevoie de golul doi. Lovitura liberă din care a ieșit penalty-ul nu a fost. Sunt mulțumit cu Siegrist și Mendes, care are crampe.
Muncim bine, dar nu marcăm. Reacția noastră după gol a fost bună. Acel gol a distrus echipa. Ne creăm ocazii, ne lipsește încrederea. Nu suntem departe de a găsi formula ideală. E un pic de mahmureală la echipă.

Sunt aici pentru a rămâne pe termen lung. Nu trebuie să se întâmple nimic, să se schimbe nimic. Trebuie să creăm ceva solid. Cum să plec după patru etape? Nu cred că este corect să ne gândim la asta.

Reclamă
Reclamă 4

Avem un obiectiv. Trebuie să fim în primele șase. De ce nu să câștigăm titlul? Este dificil. Sunt multe echipe bune„, a declarat Neil Lennon, la digisport.ro.

Constantin Budescu, primul gol a sezonului! Atacantul de 35 de ani a marcat din penalty-ul comis de Borza în Gloria Buzău – Rapid

Constantin Budescu a marcat primul gol a sezonului. Adus în această vară la Gloria Buzău, atacantul de 35 de ani a spart gheaţa în meciul din etapa a cincea din Liga 1.

În meciul cu Rapid de pe teren propriu, Constantin Budescu a restabilit egalitatea în minutul 77. El a înscris dintr-un penalty primul său gol din acest sezon.

Reclamă

Rapid a deschis scorul în meciul cu Gloria Buzău, prin Papeau, încă din minutul 10. Cu toate acestea, jucătorii lui Neil Lennon au făcut un pas în spate şi buzoienii au restabilit egalitatea în minutul 77.

Cu câteva minute înainte, Andrei Borza a comis un henţ în careul celor de la Rapid. După consultarea VAR, Horaţiu Feşnic a dictat lovitură de la 11 metri pentru echipa lui Andrei Prepeliţă.

Constantin Budescu şi-a asumat răspunderea şi a transformat în cele din urmă lovitura de la 11 metri. Atacantul de 35 de ani a şutat foarte bine, fără şanse pentru Siegrist.

Acesta este primul gol pentru Constantin Budescu la noua sa echipă în cele cinci meciuri pe care le-a disputat până acum în tricoul buzoienilor. Budescu a semnat în această vară cu Gloria Buzău din postura de jucător liber de contract. Ultima sa echipă, înainte de a semna cu Gloria Buzău, a fost Farul Constanţa.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:41

Americanii au făcut spectacol în ștafetele de 4×400 de metri de la Jocurile Olimpice 2024! Nou record olimpic la masculin

9:23

Cum a reacţionat Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Liga 1! Gestul făcut după egalul cu Gloria Buzău

9:13

România și SUA au bătut palma, dar CIO și FIG nici nu au vrut să audă! Scenariul refuzat de cele două foruri

9:05

“Românii, niște plângăcioși!” Americanii au luat “foc”, după ce Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz

9:00

LIVE TEXTTeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 16 | Joan Melly şi Delvine Meringor vor lua startul la maraton

8:46

SUA, o nouă medalie de aur la Jocurile Olimpice la baschet masculin! Stephen Curry a făcut spectacol în finala de la Paris

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team Romania la Jocurile Olimpice – ziua 15 | Cătălina Axente, învinsă la lupte libere! Incze, eșec în recalificări 3 Gloria Buzău – Rapid 1-1. Neil Lennon, fără victorie pe banca rapidiştilor. Criză uriaşă în Giuleşti. Budescu, gol din penalty 4 Gigi Becali i-a găsit rapid înlocuitor lui Alexandru Musi: „Gata!”. Decizia luată de patronul FCSB 5 NEWS ALERTTAS a dat decizia! Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz. Anunţul făcut de Federaţia Română de Gimnastică 6 Ce notă a primit Florinel Coman după debutul oficial la Al-Gharafa! „Mbappe de România”, peste Joselu
Citește și