Închide meniul

Cum a reacţionat Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Liga 1! Gestul făcut după egalul cu Gloria Buzău

Viviana Moraru Publicat: 11 august 2024, 9:23

Reclamă
Cum a reacţionat Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Liga 1! Gestul făcut după egalul cu Gloria Buzău

Cum a reacţionat Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Liga 1

Dan Șucu / Profimedia

S-a aflat cum a reacţionat Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Liga 1, ca urmare a egalului cu Gloria Buzău. Acţionarul majoritar al giuleştenilor a plecat furios de la stadion.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid traversează o perioadă de coşmar, fiind fără victorie în Liga 1, după cinci etape disputate în acest sezon. Giuleştenii au remizat pe terenul nou-promovatei Gloria Buzău, scor 1-1, iar în runda următoare se vor duela cu rivala Dinamo.

Cum a reacţionat Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Liga 1

Dan Şucu a urmărit din tribune duelul echipei sale cu Gloria Buzău, fiind surprins de camerele TV extrem de supărat. La finalul partidei, acţionarul majoritar al giuleştenilor a plecat grăbit de la stadion.

Şucu nu s-a oprit să ofere declaraţii jurnaliştilor prezenţi, notează fanatik.ro, fiind extrem de supărat pentru faptul că Rapid nu a reuşit să „spargă gheaţa” nici pe terenul nou-promovatei Gloria Buzău.

Suporterii Rapidului au fost extrem de nervoşi şi ei, la finalul meciului cu Buzău. Fanii giuleşteni nu mai au răbdare cu Neil Lennon şi îl vor plecat de pe banca echipei.

Reclamă
Reclamă 4

De asemenea, au fost scene incredibile după meci, deoarece fanii giuleştenilor s-au luat la bătaie între ei. Tensiunea a atins cote maxime la Rapid, fanii scandând şi împotriva jucătorilor.

Neil Lennon nu ia în calcul să plece de la Rapid

Neil Lennon nu ia în calcul să plece de la Rapid, chiar dacă echipa sa nu a câştigat niciun meci în primele 5 etape. Lennon a spus că a venit să stea pe termen lung la Rapid.

Giuleştenii au deschis scorul încă din minutul 10, prin Papeau. Cu toate aceastea, jucătorii lui Neil Lennon nu au reuşit să plece cu toate cele trei puncte. În minutul 77, Constantin Budescu a marcat primul său gol pentru Gloria Buzău, dintr-un penalty dictat în urma unui henţ comis de Borza.

Reclamă

Trebuia să fructificăm șansele pentru că orice se poate întâmpla în fotbal. Aveam nevoie de golul doi. Lovitura liberă din care a ieșit penalty-ul nu a fost. Sunt mulțumit cu Siegrist și Mendes, care are crampe.

Muncim bine, dar nu marcăm. Reacția noastră după gol a fost bună. Acel gol a distrus echipa. Ne creăm ocazii, ne lipsește încrederea. Nu suntem departe de a găsi formula ideală. E un pic de mahmureală la echipă.

Sunt aici pentru a rămâne pe termen lung. Nu trebuie să se întâmple nimic, să se schimbe nimic. Trebuie să creăm ceva solid. Cum să plec după patru etape? Nu cred că este corect să ne gândim la asta.

Avem un obiectiv. Trebuie să fim în primele șase. De ce nu să câștigăm titlul? Este dificil. Sunt multe echipe bune„, a declarat Neil Lennon, la digisport.ro.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:04

Jannik Sinner, eliminat de Andrey Rublev în sferturile de la Montreal! Numărul 1 ATP a acuzat probleme medicale

13:01

Team Romania şi-a încheiat oficial parcursul la Jocurile Olimpice 2024! Bilanţul românilor, peste aşteptări

12:14

De ce a respins TAS contestația Sabrinei Voinea? Motivul judecătorilor: „E o decizie frustrantă pentru români”

12:11

Unde îşi va primi Ana Bărbosu medalia de bronz! Anunţul făcut de Comitetul Internaţional, după scandalul de la Jocurile Olimpice

11:50

„Nu sunt aici pentru bârfe!” Neil Lennon, adevărul despre Cristi Săpunaru! Motivul pentru care fundaşul e rezervă la Rapid

11:26

Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 16 | Delvine Relin Meringor, locul 7 la maraton. Joan Melly nu a încheiat cursa

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team Romania la Jocurile Olimpice – ziua 15 | Cătălina Axente, învinsă la lupte libere! Incze, eșec în recalificări 3 Gloria Buzău – Rapid 1-1. Neil Lennon, fără victorie pe banca rapidiştilor. Criză uriaşă în Giuleşti. Budescu, gol din penalty 4 Gigi Becali i-a găsit rapid înlocuitor lui Alexandru Musi: „Gata!”. Decizia luată de patronul FCSB 5 NEWS ALERTTAS a dat decizia! Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz. Anunţul făcut de Federaţia Română de Gimnastică 6 Ce notă a primit Florinel Coman după debutul oficial la Al-Gharafa! „Mbappe de România”, peste Joselu
Citește și