Închide meniul

„Nu i-a oprit nimeni să joace în cupele europene!” Mihai Stoica, replică dură pentru Dorinel Munteanu

Viviana Moraru Publicat: 11 august 2024, 9:56

Reclamă
„Nu i-a oprit nimeni să joace în cupele europene! Mihai Stoica, replică dură pentru Dorinel Munteanu

Mihai Stoica, replică dură pentru Dorinel Munteanu

Mihai Stoica şi Dorinel Munteanu/ Profimedia

Mihai Stoica a oferit o replică dură pentru Dorinel Munteanu. MM a reacţionat dur, după ce antrenorul celor de la Oţelul s-a plâns pentru faptul că CFR Cluj a ales să amâne partida cu echipa sa, dat fiind faptul că trupa din Gruia evoluează în preliminariile Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În etapa următoare, CFR Cluj ar fi trebuit să înfrunte Oţelul, însă partida a fost amânată. Acest fapt l-a înfuriat pe Dorinel Munteanu.

Mihai Stoica, replică dură pentru Dorinel Munteanu

După ce a văzut cum a reacţionat antrenorul de la Oţelul, Mihai Stoica a oferit o replică acidă. Acesta a subliniat cât de importantă este evoluţia unei echipe din Liga 1, într-o competiţie europeană.

De asemenea, MM i-a mai adus aminte lui Dorinel Munteanu de faptul că şi echipa sa a fost la un pas să prindă preliminariile competiţiilor europene, dat fiind faptul că a evoluat în finala Cupei României, finală pierdută în faţa celor de la Corvinul.

„LPF ia hotărârea la solicitarea clubului, cuvântul îl au de spus deținătorii de drepturi. Aici se termină discuția. Nu sunt favorizate echipele cu bani, ci echipele care reprezintă România în cupele europene, avem nevoie ca acestea să facă puncte, bani, pe care îi aduc apoi în fotbalul românesc.

Reclamă
Reclamă 4

Nu a oprit nimeni Oțelul să joace în cupele europene, au jucat finala Cupei României cu Corvinul. Dacă ar fi câștigat, era el în această situația. Nu îi convine, are două săptămâni la dispoziție, poate să facă un cantonament și să îi ia la mână”, a declarat Mihai Stoica, conform primasport.ro.

Mircea Rednic, atac la Dorinel Munteanu după UTA – Oţelul Galaţi

Mircea Rednic a lansat un atac la adresa lui Dorinel Munteanu după UTA – Oţelul Galaţi. Arădenii au obţinut un rezultat de egalitate în prelungiri, atunci când Joao Pedro a marcat dintr-un penalty în minutul 90+7. Gălăţenii au rămas pe primul loc, în timp ce UTA a urcat pe loc de play-off pentru moment.

Pe Mircea Rednic l-au deranjat declaraţiile date de Dorinel Munteanu, de la finalul partidei. Antrenorul gălăţenilor a susţinut că echipa sa merita victoria, în timp ce antrenorul de la UTA i-a acuzat că i-au „stricat” gazonul pe partea unde s-au apărat şi că au jucat teatru:

Reclamă

„Am trăit cu intensitate maximă, mai ales la ocaziile pe care le-am avut. Ei în afară de gol au mai avut o ocazie. Cu toate că m-a susrprins declaraţia lui Dorinel Munteanu. Păi tu meritai victoria? Noi am avut 15 şuturi spre poartă.

Noi meritam mai mult decât acest egal. Ei ne-au stricat terenul pe partea stângă, numai acolo au stat. Au jucat bufa-bufa. Au stat bine din punct de vedere fizic. Dar au stat bine sau au jucat teatru? Au avut crampe. Am avut şi bară şi o groază de ocazii. Mă bucur că cei care au intrat au adus forţă. Ăsta e un plus pentru noi”, a declarat Mircea Rednic, la digisport.ro.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:26

Suma plătită de statul român, după ce 16 români au câştigat medalii la Jocurile Olimpice! Ce se întâmplă cu Sabrina Voinea

13:25

Famalicao – Benfica LIVE VIDEO (20:00) în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal! Programul de duminică

13:04

Jannik Sinner, eliminat de Andrey Rublev în sferturile de la Montreal! Numărul 1 ATP a acuzat probleme medicale

13:01

Team Romania şi-a încheiat oficial parcursul la Jocurile Olimpice 2024! Bilanţul românilor, peste aşteptări

12:14

De ce a respins TAS contestația Sabrinei Voinea? Motivul judecătorilor: „E o decizie frustrantă pentru români”

12:11

Unde îşi va primi Ana Bărbosu medalia de bronz! Anunţul făcut de Comitetul Internaţional, după scandalul de la Jocurile Olimpice

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team Romania la Jocurile Olimpice – ziua 15 | Cătălina Axente, învinsă la lupte libere! Incze, eșec în recalificări 3 Gloria Buzău – Rapid 1-1. Neil Lennon, fără victorie pe banca rapidiştilor. Criză uriaşă în Giuleşti. Budescu, gol din penalty 4 Gigi Becali i-a găsit rapid înlocuitor lui Alexandru Musi: „Gata!”. Decizia luată de patronul FCSB 5 NEWS ALERTTAS a dat decizia! Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz. Anunţul făcut de Federaţia Română de Gimnastică 6 Ce notă a primit Florinel Coman după debutul oficial la Al-Gharafa! „Mbappe de România”, peste Joselu
Citește și