Închide meniul

CFR Cluj – Unirea Slobozia LIVE TEXT (22:00). Echipa lui Dan Petrescu caută a doua victorie din Liga 1. Echipele probabile

Alex Masgras Publicat: 11 august 2024, 14:31

Reclamă
CFR Cluj – Unirea Slobozia LIVE TEXT (22:00). Echipa lui Dan Petrescu caută a doua victorie din Liga 1. Echipele probabile

CFR Cluj - Unirea Slobozia LIVE TEXT

CFR Cluj - Unirea Slobozia LIVE TEXT / Profimedia

Meciul CFR Cluj – Unirea Slobozia va fi transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro, de la ora 22:00. Formația din Gruia încearcă să depășească perioada dificilă din campionat, acolo unde are o singură victorie în primele patru etape.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De partea cealaltă, nou-promovata Unirea Slobozia, care se află la primul sezon în Liga 1, are un început entuziasmant, cu o victorie, două egaluri și o înfrângere.

CFR Cluj – Unirea Slobozia LIVE TEXT (22:00). Echipa lui Dan Petrescu caută a doua victorie din Liga 1. Echipele probabile

De altfel, prima înfrângere suferită de Unirea Slobozia a venit chiar etapa trecută, pe teren propriu, cu UTA Arad.

Echipe probabile în CFR Cluj – Unirea Slobozia

CFR Cluj: Sava – Thaqi, Graovac, Bolgrado, Rocha – Fica, Keita, Păun – Nkololo, Postolachi, Michael
Antrenor: Dan Petrescu

Reclamă
Reclamă 4

Unirea Slobozia: Rusu – Medina, Dinu, Pospelov, Șerbănică – Lopez, Perianu – Camara, Purece, Aganovic – Gele
Antrenor: Adrian Mihalcea

Dan Petrescu îşi avertizează jucătorii după Maccabi Petah Tikva – CFR Cluj 0-1: „Sunt îngrijorat”

Dan Petrescu îşi avertizează jucătorii după Maccabi Petah Tikva – CFR Cluj 0-1. Formaţia din Gruia s-a impus în prima manşă a turului 3 preliminar Conference League. În cazul în care obţin calificarea, clujenii vor evolua împotriva câştigătoarei din dubla CSKA 1948 – Pafos.

La finalul partidei cu Maccabi Petah Tikva, Dan Petrescu a apreciat modul în care jucătorii săi au evoluat în prima repriză, dar s-a plâns de ratările pe care le-au avut aceştia.

Reclamă

Chiar dacă este încântat pentru rezultatul din tur, Petrescu a recunoscut că este îngrijorat pentru calificare. De asemenea, „Bursucul” a semnalat şi problema pe care o are cu fundaşii:

„A fost doar primul meci. Sunt conștient că o să fie meci greu săptămâna următoare. Este o echipă bună, au experiență. Mulți au jucat la nivel internațional la U21.

Prima repriza a fost bună, am ratat ocazii incredibile. Nu ai cum să ratezi așa ceva în Europa. 1-0, per total e puțin. Puteam să câștigăm mai mult. Ne-am făcut meciul al doilea mai greu. Ținem cont de faptul că echipa de azi va juca și joi.

Sunt fericit pentru rezultat și pentru atitudinea băieților. A fost greu, echipa obosită, cald, am suferit. Prima repriză a fost bună, a doua am suferit. Sper să nu avem prea multe accidentări.

Sunt îngrijorat pentru calificare, dar acum mă focusez pe campionat. Avem o problemă cu fundașii”, a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:33

Sepsi a exclus doi jucători din lot înainte de meciul cu Universitatea Craiova. Bernd Storck, decizie radicală: „Avem reguli!”

19:32

LIVE TEXTSepsi – Universitatea Craiova 0-1. Alex Mitriță, gol de senzație! Duel tare în partea de sus a clasamentului

19:25

VIDEOFamalicao – Benfica (20:00), live în AntenaPLAY. Ploaie de goluri în Estoril – Santa Clara. Programul de duminică

19:22

Sabrina Ionescu a devenit campioană olimpică. Naţionala SUA a câştigat dramatic finala cu Franţa

19:17

FCU Craiova – Chindia Târgoviște 1-0! Oltenii lui Adrian Mititelu, prima victorie din Liga a 2-a

18:49

„Putea să facă o excepție!” Cristi Manea a ratat EURO 2024 și l-a atacat pe Edi Iordănescu. Mesaj dur pentru fostul selecționer

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team Romania la Jocurile Olimpice – ziua 15 | Cătălina Axente, învinsă la lupte libere! Incze, eșec în recalificări 3 Gloria Buzău – Rapid 1-1. Neil Lennon, fără victorie pe banca rapidiştilor. Criză uriaşă în Giuleşti. Budescu, gol din penalty 4 Gigi Becali i-a găsit rapid înlocuitor lui Alexandru Musi: „Gata!”. Decizia luată de patronul FCSB 5 NEWS ALERTTAS a dat decizia! Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz. Anunţul făcut de Federaţia Română de Gimnastică 6 Ce notă a primit Florinel Coman după debutul oficial la Al-Gharafa! „Mbappe de România”, peste Joselu
Citește și