Închide meniul

Mihai Stoica, impresionat de rivala Dinamo! Ce echipe vede în lupta pentru play-off: „Ele şi-au depus candidatura!”

Viviana Moraru Publicat: 11 august 2024, 14:34

Reclamă
Mihai Stoica, impresionat de rivala Dinamo! Ce echipe vede în lupta pentru play-off: „Ele şi-au depus candidatura!

Mihai Stoica, impresionat de rivala Dinamo!

Mihai Stoica, pe Arena Naţională / Profimedia Images

Mihai Stoica a fost impresionat de rivala Dinamo, după startul bun de sezon al „câinilor”. Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB e convins că formaţia din Ştefan cel Mare se va lupta pentru un loc în play-off, în acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo are şapte puncte, după primele patru runde disputate în acest sezon. În runda a cincea, „câinii” se vor deplasa pe terenul celor de la Poli Iaşi. Partida se va disputa luni, de la ora 22:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Mihai Stoica, impresionat de rivala Dinamo

De asemenea, Mihai Stoica a oferit declaraţii şi despre Oţelul, echipă care a învins FCSB în acest start de sezon. MM e convins că şi trupa lui Dorinel Munteanu se va lupta, cu şanse mari, pentru un loc în play-off.

Totodată, o altă echipă pe care oficialul de la FCSB o vede în lupta pentru un loc în play-off este U Cluj. Clujenii au opt puncte, după patru etape disputate, fiind neînvinşi.

„Oţelul Galaţi cred că va juca în play-off sezonul ăsta. Şi cred că în play-off-ul ăsta va fi astăzi cum era la Medicină pe vremuri. Galaţi, U Cluj şi Dinamo se luptă pentru play-off. Galaţiul va fi foarte greu de bătut, e foarte greu să îl baţi.

Reclamă
Reclamă 4

O văd şi pe Dinamo jucând (n.r. foarte bine). E prematur, nici 20% din sezonul regulat nu s-a finalizat, dar astea 3 îşi depun candidaturile pentru play-off, asta e opinia mea”, a declarat Mihai Stoica, conform primasport.ro.

Mihai Stoica, replică dură pentru Dorinel Munteanu

Mihai Stoica a oferit o replică dură pentru Dorinel Munteanu. MM a reacţionat dur, după ce antrenorul celor de la Oţelul s-a plâns pentru faptul că CFR Cluj a ales să amâne partida cu echipa sa, dat fiind faptul că trupa din Gruia evoluează în preliminariile Conference League.

MM i-a adus aminte lui Dorinel Munteanu de faptul că şi echipa sa a fost la un pas să prindă preliminariile competiţiilor europene, dat fiind faptul că a evoluat în finala Cupei României, finală pierdută în faţa celor de la Corvinul.

Reclamă

„LPF ia hotărârea la solicitarea clubului, cuvântul îl au de spus deținătorii de drepturi. Aici se termină discuția. Nu sunt favorizate echipele cu bani, ci echipele care reprezintă România în cupele europene, avem nevoie ca acestea să facă puncte, bani, pe care îi aduc apoi în fotbalul românesc.

Nu a oprit nimeni Oțelul să joace în cupele europene, au jucat finala Cupei României cu Corvinul. Dacă ar fi câștigat, era el în această situația. Nu îi convine, are două săptămâni la dispoziție, poate să facă un cantonament și să îi ia la mână”, a declarat Mihai Stoica, conform primasport.ro.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:33

Sepsi a exclus doi jucători din lot înainte de meciul cu Universitatea Craiova. Bernd Storck, decizie radicală: „Avem reguli!”

19:32

LIVE TEXTSepsi – Universitatea Craiova 0-1. Alex Mitriță, gol de senzație! Duel tare în partea de sus a clasamentului

19:25

VIDEOFamalicao – Benfica (20:00), live în AntenaPLAY. Ploaie de goluri în Estoril – Santa Clara. Programul de duminică

19:22

Sabrina Ionescu a devenit campioană olimpică. Naţionala SUA a câştigat dramatic finala cu Franţa

19:17

FCU Craiova – Chindia Târgoviște 1-0! Oltenii lui Adrian Mititelu, prima victorie din Liga a 2-a

18:49

„Putea să facă o excepție!” Cristi Manea a ratat EURO 2024 și l-a atacat pe Edi Iordănescu. Mesaj dur pentru fostul selecționer

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team Romania la Jocurile Olimpice – ziua 15 | Cătălina Axente, învinsă la lupte libere! Incze, eșec în recalificări 3 Gloria Buzău – Rapid 1-1. Neil Lennon, fără victorie pe banca rapidiştilor. Criză uriaşă în Giuleşti. Budescu, gol din penalty 4 Gigi Becali i-a găsit rapid înlocuitor lui Alexandru Musi: „Gata!”. Decizia luată de patronul FCSB 5 NEWS ALERTTAS a dat decizia! Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz. Anunţul făcut de Federaţia Română de Gimnastică 6 Ce notă a primit Florinel Coman după debutul oficial la Al-Gharafa! „Mbappe de România”, peste Joselu
Citește și