Închide meniul

Ce notă a primit Horațiu Moldovan, după ce a fost titular în Atletico – Juventus 2-0. Românul i-a impresionat pe specialiști

Alex Ioniță Publicat: 11 august 2024, 18:13

Reclamă
Ce notă a primit Horațiu Moldovan, după ce a fost titular în Atletico – Juventus 2-0. Românul i-a impresionat pe specialiști

Ce notă a primit Horațiu Moldovan după ce a fost titular în Atletico - Juventus 2-0

Horațiu Moldovan, în Atletico - Juventus 2-0 / Profimedia

Iată ce notă a primit Horațiu Moldovan după ce a fost titular în Atletico – Juventus 2-0. Portarul a profitat din plin de șansa primită de la tehnicianul Diego Simeone.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dată fiind accidentarea lui Jan Oblak, Horațiu Moldovan a fost titularizat de Simeone pentru amicalul „de foc” cu Juventus. Românul a primit o notă excelentă de la specialiști, după prestația din cadrul acestei partide.

Ce notă a primit Horațiu Moldovan după ce a fost titular în Atletico – Juventus 2-0

Specialiștii de la sofascore.ro au notat prestația lui Horațiu Moldovan cu 7.2, peste media jucătorilor de la Atletico. Omul meciului a fost desemnat Cesar Azpilicueta, care a primit nota de 7,6.

De cealaltă parte, cea mai mare notă de la Juventus a fost primită de jucătorii Khephren Thuram și Kenan Yildiz, care au primit nota de 6,9.

Notele de la partida dintre Atletico și Juventus / Sofascore.ro.

A fost primul meci în care Horațiu Moldovan a fost integralist, de la transferul la Atletico Madrid. Românul a mai jucat câte 45 de minute în amicalele cu Numancia și Kitchee și 61 de minute în partida de pregătire cu Getafe.

Reclamă
Reclamă 4

Horațiu Moldovan a fost cumpărat de Atletico de la Rapid, în luna ianuarie a acestui an, în schimbul sumei de 800.000 de euro. În momentul de față este cotat la suma de 2,5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Horațiu Moldovan, pe lista unei echipe din La Liga!

Horațiu Moldovan se află pe lista de transferuri a unei echipe din La Liga! Este vorba despre Leganes, club care a rămas fără portarul titular în această perioadă de mercato.

Potrivit informațiilor oferite de publicația spaniolă as.com, oficialii lui Leganes doresc să îl transfere pe Horațiu Moldovan în această perioadă.

Reclamă

Echipa nou promovată în La Liga mai are un singur portar în lot (Juan Soriano), după ce Diego Conde a fost cumpărat de Villarreal, în schimbul sumei de 4 milioane de euro.

Astfel, aceștia doresc să îl achiziționeze pe român, iar oficialii lui Atletico nu s-ar împotrivi transferului, notează sursa citată anterior.

Atletico Madrid l-a cumpărat pe Horațiu Moldovan de la Rapid, în schimbul sumei de 800.000 de euro. Acum, spaniolii ar fi de acord să îl vândă în schimbul unei sume de aproximativ 2 milioane de euro.

Portarul român are și 11 selecții la echipa națională. A făcut parte din lotul lui Edi Iordănescu pentru EURO 2024, însă nu a jucat niciun meci la turneul final din Germania.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:05

Mihai Stoica, val de laude pentru Alex Mitriță după Sepsi – Universitatea Craiova 1-2: „De excepție! Din altă ligă!”

22:00

LIVE TEXTCFR Cluj – Unirea Slobozia 0-0. Echipa lui Dan Petrescu caută a doua victorie din Liga 1

21:39

Mihai Rotaru a anunţat plecarea lui Alexandru Mitriţă de la Universitatea Craiova: „Are ofertă foarte bună pe 3 ani!”

21:38

Costel Gâlcă și-a lăudat jucătorii după Sepsi – Universitatea Craiova 1-2! Mesaj superb despre Mitriță: „Calitate de invidiat”

21:14

Alexandru Mitriţă, răspuns pentru contestatari: „Eu am spus că suntem obosiţi mental! A venit şi această nenorocire”

20:46

Cătălin Chirilă, mesaj emoţionant după ce a ratat finala dramatic Jocurile Olimpice: „Dacă vreau să uit aceste moment? Nu!”

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team Romania la Jocurile Olimpice – ziua 15 | Cătălina Axente, învinsă la lupte libere! Incze, eșec în recalificări 3 Gloria Buzău – Rapid 1-1. Neil Lennon, fără victorie pe banca rapidiştilor. Criză uriaşă în Giuleşti. Budescu, gol din penalty 4 Gigi Becali i-a găsit rapid înlocuitor lui Alexandru Musi: „Gata!”. Decizia luată de patronul FCSB 5 NEWS ALERTTAS a dat decizia! Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz. Anunţul făcut de Federaţia Română de Gimnastică 6 Ce notă a primit Florinel Coman după debutul oficial la Al-Gharafa! „Mbappe de România”, peste Joselu
Citește și