Închide meniul

Suma uriaşă pe care Dan Şucu ar trebuie să i-o plătească lui Neil Lennon dacă îl dă afară de la Rapid: „E un rechin!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 august 2024, 18:30

Reclamă
Suma uriaşă pe care Dan Şucu ar trebuie să i-o plătească lui Neil Lennon dacă îl dă afară de la Rapid: „E un rechin!

Suma uriaşă pe care Dan Şucu ar trebuie să i-o plătească lui Neil Lennon dacă îl dă afară de la Rapid

Sursa: fcrapid.ro

Suma uriaşă pe care Dan Şucu ar trebuie să i-o plătească lui Neil Lennon dacă îl dă afară de la Rapid. Acţionarul majoritar al Rapidului este extrem de nemulţumit de cum arată echipa. Rapid e singura echipă din Liga 1 care nu a reuşit să câştige vreun meci în acest sezon al Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neil Lennon e sub presiune după ce nu a reuşit să câştige vreun meci pe banca celor de la Rapid. Fanii Rapidului chiar i-au cerut demisia după remiza de la Buzău.

Suma uriaşă pe care Dan Şucu ar trebuie să i-o plătească lui Neil Lennon dacă îl dă afară de la Rapid

Conform gsp.ro, Dan Şucu i-ar fi dat un ultimatum lui Lennon, care ar trebui să aducă cel puţin 7 puncte în Giuleşti în următoarele 3 meciuri:  cu Dinamo pe teren propriu şi cu deplasările de la Poli Iași  și Universitatea Craiova. Dacă îi va rezilia contractul, Dan Şucu ar trebui să îi plătească aproximativ 1.500.000 de euro. De altfel, un impresar a spus pentru sursa citată că Neil Lennon nu este un antrenor care să renunţe la bani. „E un rechin, complet nemaleabil când vine vorba despre bani și contractul său. Dacă Rapidul va decide să rezilieze unilateral, Lennon nu va renunța la niciun cent din drepturile sale”, a spus acesta.

Cristi Chivu ar fi varianta lui Dan Şucu pentru a-l înlocui pe Lennon

Dan Şucu ar avea deja înlocuitor pentru Neil Lennon. Acesta ar Cristi Chivu, un antrenor pe care Şucu îl apreciază enorm. De altfel, Chivu a fost văzut în acest sezon la meciurile Rapidului din Giuleşti.

Neil Lennon nu ia în calcul să plece de la Rapid

Neil Lennon nu ia în calcul să plece de la Rapid, chiar dacă echipa sa nu a câştigat niciun meci în primele 5 etape. Lennon a spus că a venit să stea pe termen lung la Rapid.

Reclamă
Reclamă 4

„Trebuia să fructificăm șansele pentru că orice se poate întâmpla în fotbal. Aveam nevoie de golul doi. Lovitura liberă din care a ieșit penalty-ul nu a fost. Sunt mulțumit cu Siegrist și Mendes, care are crampe.
Muncim bine, dar nu marcăm. Reacția noastră după gol a fost bună. Acel gol a distrus echipa. Ne creăm ocazii, ne lipsește încrederea. Nu suntem departe de a găsi formula ideală. E un pic de mahmureală la echipă.

Sunt aici pentru a rămâne pe termen lung. Nu trebuie să se întâmple nimic, să se schimbe nimic. Trebuie să creăm ceva solid. Cum să plec după patru etape? Nu cred că este corect să ne gândim la asta.

Avem un obiectiv. Trebuie să fim în primele șase. De ce nu să câștigăm titlul? Este dificil. Sunt multe echipe bune„, a declarat Neil Lennon, la digisport.ro.

Reclamă

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:25

LIVE TEXTCFR Cluj – Unirea Slobozia 3-0. Louis Munteanu a reușit o „dublă” spectaculoasă! Dan Petrescu, eliminat

23:12

FotoDan Petrescu a fost eliminat în CFR Cluj – Unirea Slobozia! „Bursucul” s-a certat cu arbitrul și a fost trimis în tribună

22:48

Ce se întâmplă cu jucătorii excluși din lotul lui Sepsi, după 1-2 cu Universitatea Craiova! Bernd Storck: „Discutăm!”

22:48

UPDATELouis Munteanu, dublă de senzaţie cu Unirea Slobozia! Execuţii superbe ale atacantului de milioane de euro de la CFR Cluj

22:15

FotoA început ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice 2024! Mihaela Cambei, portdrapelul României

22:05

Mihai Stoica, val de laude pentru Alex Mitriță după Sepsi – Universitatea Craiova 1-2: „De excepție! Din altă ligă!”

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team Romania la Jocurile Olimpice – ziua 15 | Cătălina Axente, învinsă la lupte libere! Incze, eșec în recalificări 3 Gloria Buzău – Rapid 1-1. Neil Lennon, fără victorie pe banca rapidiştilor. Criză uriaşă în Giuleşti. Budescu, gol din penalty 4 Gigi Becali i-a găsit rapid înlocuitor lui Alexandru Musi: „Gata!”. Decizia luată de patronul FCSB 5 NEWS ALERTTAS a dat decizia! Ana Maria Bărbosu a câştigat medalia de bronz. Anunţul făcut de Federaţia Română de Gimnastică 6 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 16 | Delvine Relin Meringor, locul 7 la maraton. Joan Melly nu a încheiat cursa
Citește și