Închide meniul

„Se poartă foarte urât cu el!” Scoţienii, şocaţi de situaţia lui Ianis Hagi de la Rangers! Decizia luată de club

Viviana Moraru Publicat: 12 august 2024, 9:21

Reclamă
„Se poartă foarte urât cu el! Scoţienii, şocaţi de situaţia lui Ianis Hagi de la Rangers! Decizia luată de club

Scoţienii, şocaţi de situaţia lui Ianis Hagi de la Rangers

Ianis Hagi, în timpul unui amical la Rangers/ Profimedia

Scoţienii sunt şocaţi de situaţia lui Ianis Hagi, de la Rangers. Jurnaliştii susţin că fiul „Regelui” traversează o perioadă delicată la formaţia de pe Ibrox, dat fiind faptul că a ajuns la echipa a doua şi viitorul său este în continuare incert.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a revenit din împrumutul la Alaves, însă nu a fost inclus în lotul primei echipe a lui Rangers. Acesta nu face parte din planurile lui Philippe Clement, şi cel mai probabil se va despărţi de scoţieni, în această vară.

Scoţienii, şocaţi de situaţia lui Ianis Hagi de la Rangers

Doi jurnalişti scoţieni au analizat situaţia lui Ianis Hagi şi au transmis că oficialii lui Rangers „se poartă foarte urât” cu internaţionalul român. Aceştia au mai menţionat faptul că există zvonuri conform cărora Rangers ar fi dispusă chiar să-l lase să plece gratis pe fiul „Regelui”, în această vară.

„Te uiți că un jucător precum Hagi este acolo și îmi imaginez că dacă o echipă ar fi fost interesată de el, ar fi plecat până acum. Există chiar zvonuri că Rangers ar vrea să îl lase să plece gratis. Pare bizar.

Este un profesionist, fost la EURO în această vară. A fost un jucător foarte talentat”, a transmis Daniel Caw, la emisiunea Record Sports Hotline.

Reclamă
Reclamă 4

De asemenea, un alt jurnalist scoţian, Keith Jackson, a amintit de prestaţiile solide ale lui Ianis Hagi de la EURO 2024. Acesta nu înţelege cum fiul „Regelui” este lăsat în afara lotului echipei mari a lui Rangers, cel puţin până la un eventual transfer.

„Exact, de asta spun că este foarte ciudat. Ai un jucător care a fost la EURO, jucătorul care a rezistat cel mai mult la turneul final din campionatul Scoției. Este definiția unui jucător transferabil, iar Rangers pare că se poartă urât cu el, lăsându-l la a doua echipă, spunându-i că nu este suficient de bun să intre în primul 11.

De fapt, ei se îndepărtează astfel de orice sumă de transfer pe care sperau că o pot obține. Sunt șocat, nu înțeleg. Nu pot înțelege niciun argument pentru care el nu este, cel puțin pentru moment, cât timp mai este jucătorul lui Rangers, parte din vestiar.

Reclamă

Cred că el poate contribui, de fapt, știu că el poate contribui. Deci este foarte, foarte ciudat. Cred că la început vorbeau despre o ofertă de aproximativ trei milioane de euro de la Fiorentina.

Cu cât se întârzie, cu cât ne apropiem de finalul perioadei de transferuri și cu cât are mai puține minute jucate, dacă aș fi Fiorentina, m-aș întreba de ce s-ar aștepta cineva să plătesc trei milioane de euro pentru un jucător despre care tu crezi că nu este destul de bun pentru prima echipă. Este nebunesc”, a transmis şi Keith Jackson.

Reacţie dură după ce Ianis Hagi a fost trimis la echipa a doua a lui Rangers

Un jurnalist scoţian a oferit o reacţie dură, după ce Ianis Hagi a fost trimis la echipa a doua a lui Rangers. Gary Keown nu este de acord cu decizia lui Philippe Clement, şi este de părere că fiul „Regelui” ar fi trebuit păstrat în lotul echipei mari, până la o eventuală vânzare.

„Cu Ianis Hagi, situația e chiar mai ciudată. Da, și-a petrecut ultimul sezon sub formă de împrumut la Alaves și nu a reușit să impresioneze, dar a venit după EURO 2024, unde a fost titular în două meciuri și a intrat pe parcurs în celelalte. Și are încă 25 de ani.

Dacă vrei să câștigi niște bani pentru el, iar lucrul ăsta este evident, având în vedere că este în ultimul an de contract, implicare sa în meciurile de la EURO este cu siguranță ceva pe care vrei să te bazezi. Totuși, Hagi a jucat la echipa a doua a lui Rangers împotriva lui Derby County și a marcat un hat-trick.

Iar asta nu doar pentru a încerca să mărești prețul, poate e prea târziu pentru asta. A doua parte a argumentului este că, având în vedere situația în care se află Rangers, nu există o posibilitate ca Hagi și chiar și Cantwell să poată aduce o contribuție la meciurile importante”, se arată în analiza scoţianului Gary Keown, conform dailymail.co.uk.

Va fi din nou Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:39

LIVE TEXTPoli Iaşi – Dinamo 2-2! „Câinii” au restabilit egalitatea în debutul reprizei secunde, după autogolul lui Todoroski

23:10

TAS a respins contestaţia americanilor, care au atacat decizia de a-i acorda Ana Mariei Bărbosu medalia de bronz

22:42

Coşmar pentru Dinamo şi Zeljko Kopic la Iaşi! Doi titulari s-au accidentat în primele 30 de minute

22:26

Penalty după 20 de secunde în Poli Iaşi – Dinamo! Eroare colosală comisă de Samayoa

21:44

Rapid, reacţie oficială despre relaţia dintre Cristă Săpunaru şi Neil Lennon: „Nu există nicio tensiune între ei!”

21:39

„Îi cunosc bine” Alex Chipciu are încredere în FCSB înaintea returului cu Sparta: „Nu suntem chiar atât de slabi în Europa”

1 VIDEOFC Porto – Gil Vicente 3-0. Start perfect de sezon pentru „dragoni”. Show total în Liga Portugal, live în AntenaPLAY 2 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 16 | Delvine Relin Meringor, locul 7 la maraton. Joan Melly nu a încheiat cursa 3 Unde îşi va primi Ana Bărbosu medalia de bronz! Anunţul făcut de Comitetul Internaţional, după scandalul de la Jocurile Olimpice 4 Suma plătită de statul român, după ce 16 români au câştigat medalii la Jocurile Olimpice! Ce se întâmplă cu Sabrina Voinea 5 FotoIubita lui Valentin Mihăilă, răvăşitoare pe plaja din Monaco: „Sirenă”. Ami l-a dat peste cap pe atacantul român 6 Cum a reacţionat Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Liga 1! Gestul făcut după egalul cu Gloria Buzău
Citește și