Închide meniul

Horaţiu Moldovan, şansă de aur la Atletico Madrid! E anunţat titular în prima etapă a sezonului

Viviana Moraru Publicat: 13 august 2024, 8:51

Reclamă
Horaţiu Moldovan, şansă de aur la Atletico Madrid! E anunţat titular în prima etapă a sezonului

Horaţiu Moldovan, gata de debutul oficial la Atletico Madrid | E anunţat titular în meciul cu Villarreal

Horaţiu Moldovan, în timpul unui meci amical la Atletico Madrid/ Profimedia

Horaţiu Moldovan e gata de debutul oficial la Atletico Madrid, după ce spaniolii l-au anunţat ca titular pentru duelul din prima etapă a sezonului. Portarul român ar putea prinde astfel primele minute într-un meci oficial, la formaţia lui Diego Simeone.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atletico Madrid va debuta în noul sezon de La Liga luni, 19 august, de la ora 22:30. Trupa lui Diego Simeone va avea un debut dificil, în deplasare la Villarreal.

Horaţiu Moldovan, gata de debutul oficial la Atletico Madrid | E anunţat titular în meciul cu Villarreal

Horaţiu Moldovan a fost titularizat de Diego Simeone în toate cele trei meciuri de pregătire ale lui Atletico Madrid, din această vară. Portarul român e pe cale să prindă primul 11 şi în primul meci oficial al sezonului.

Concret, Moldovan ar putea profita de faptul că Jan Oblak nu s-a refăcut după accidentarea suferită la echipa naţională. Staff-ul lui Atletico Madrid nu vrea să rişte în privinţa slovenului, astfel că acesta ar putea rata primul meci al sezonului, notează spaniolii de la as.com.

În acest caz, Horaţiu Moldovan ar urma să fie titular în duelul de pe terenul lui Villarreal, notează şi spaniolii de la Deportes Cuatro.

Reclamă
Reclamă 4

O eventuală titularizare în meciul din prima etapă a sezonului de La Liga i-ar putea schimba planurile lui Horaţiu Moldovan. La finalul sezonului trecut, românul a declarat că îşi doreşte să plece de pe Wanda Metropolitano, pentru a prinde mai multe minute la o altă echipă.

În această vară, fostul portar de la Rapid a fost pe „radarul” mai multor echipe, printre care Celtic sau Betis, însă în cele din urmă a rămas la Atletico Madrid.

Ce notă a primit Horațiu Moldovan, după ce a fost titular în Atletico – Juventus 2-0

Dată fiind accidentarea lui Jan Oblak, Horațiu Moldovan a fost titularizat de Simeone pentru amicalul „de foc” cu Juventus. Românul a primit o notă excelentă de la specialiști, după prestația din cadrul acestei partide.

Reclamă

Specialiștii de la sofascore.ro au notat prestația lui Horațiu Moldovan cu 7.2, peste media jucătorilor de la Atletico. Omul meciului a fost desemnat Cesar Azpilicueta, care a primit nota de 7,6.

De cealaltă parte, cea mai mare notă de la Juventus a fost primită de jucătorii Khephren Thuram și Kenan Yildiz, care au primit nota de 6,9.

A fost primul meci în care Horațiu Moldovan a fost integralist, de la transferul la Atletico Madrid. Românul a mai jucat câte 45 de minute în amicalele cu Numancia și Kitchee și 61 de minute în partida de pregătire cu Getafe.

Horațiu Moldovan a fost cumpărat de Atletico de la Rapid, în luna ianuarie a acestui an, în schimbul sumei de 800.000 de euro. În momentul de față este cotat la suma de 2,5 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:06

Ce notă a primit Kylian Mbappe pentru prestaţia din Supercupa Europei! Superstarul francez a marcat la debutul pentru Real Madrid

0:00

Recorduri uriaşe pentru Ancelotti, Modric şi Carvajal după câştigarea Supercupei Europei. Real Madrid, bornă istorică

23:53 14 aug.

George Puşcaş a fost prezentat oficial la noua lui echipă: „Bine ai venit în familia noastră!”

23:51 14 aug.

Kylian Mbappe, debut de vis la Real Madrid! Primul gol pentru spanioli şi primul trofeu cucerit cu trupa lui Carlo Ancelotti!

23:40 14 aug.

Real Madrid a câştigat Supercupa Europei. Mbappe, gol la debut şi primul trofeu european din carieră. Prima reacţie a francezului

23:31 14 aug.

Scandal între MM Stoica şi Petrescu, după înfrângerea FCSB-ului cu Sparta: „Taci din gură! Vorbeşti prostii! Fii bărbat, Dane!”

1 FotoIubita lui Marius Ștefănescu, mesaj superb în ziua în care jucătorul a împlinit 26 de ani: „Te iubesc enorm!” 2 Astana – Corvinul 6-1. Hunedorenii şi-au încheiat parcursul european, după dezastrul din Kazahstan 3 Răzvan Lucescu, prima reacţie după eliminarea dramatică din Liga Campionilor: „Am avut calificarea în mâinile noastre” 4 Mihai Lixandru, după FCSB – Sparta Praga 2-3: „Am fost nervos! Ne-a arătat ceasul mereu!” 5 „Poate asta a fost de vină” Malcom Edjouma a identificat marile probleme din FCSB – Sparta Praga: „S-a văzut asta” 6 „Cât tupeu!” Gigi Becali a distrus arbitrajul, după ce FCSB a fost eliminată din Champions League: „Şmecheresc!”
Citește și