Închide meniul

Final uluitor de repriză în PAOK – Malmo! Trei goluri în 6 minute. Grecul Koulierakis, execuţie de pe altă planetă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 august 2024, 21:39

Reclamă
Final uluitor de repriză în PAOK – Malmo! Trei goluri în 6 minute. Grecul Koulierakis, execuţie de pe altă planetă

Final uluitor de repriză în PAOK - Malmo

Profimedia

Final uluitor de repriză în PAOK – Malmo! În minutul 43, scorul era 1-1, însă ce a urmat a fost o adevărată nebunie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Grecul Koulierakis a marcat un gol fabulos cu un şut violent de la 40 de metri, uşor lateral stângă. Iar scorul pauzei părea că va fi 2-1

Final uluitor de repriză în PAOK – Malmo

În minutul 45, suedezii au egalat prin Sebastian Nanasi, cel care deschisese scorul în minutul 10. PAOK avea să marcheze golul 3 în minutul 4 al primei reprize. Zivkovic a marcat cu un şut plasat, pe jos, la colţul lung. În tur, scorul a fost 2-2. Dacă se va califica în playoff-ul Ligii Campionilor, echipa lui Răzvan Lucescu s-ar putea duela cu FCSB, în cazul în care campioana României va trece de Sparta Praga.

PAOK a eliminat-o pe Borac Banja Luka, în turul secund preliminar. Campioana Greciei s-a impus cu scorul de 5-2, la general.

De cealaltă parte, Malmo a trecut de Klaksvik, pentru a se califica în turul trei preliminar din Champions League. Campioana Suediei s-a impus cu 6-4, la general.

Reclamă
Reclamă 4

După returul cu Malmo, PAOK va debuta în noul sezon din campionatul Greciei, campionat care se vede live în AntenaPLAY. În prima etapă a noii stagiuni, echipa lui Răzvan Lucescu se va duela cu Panserraikos, sâmbătă, de la ora 20:00.

„Un maestru!” Grecii i-au dezvăluit „secretul” lui Răzvan Lucescu!

Grecii i-au dezvăluit „secretul” lui Răzvan Lucescu, înainte ca PAOK să debuteze în noul sezon din campionatul Greciei. Aceştia menţionează capitolul la care antrenorul român lucrează cel mai mult cu jucătorii lui. Campionatul Greciei se vede live în AntenaPLAY. PAOK se va duela cu Panserraikos, în prima etapă. Meciul se va disputa sâmbătă, de la ora 20:00.

Jurnaliştii greci au făcut o analiză a lui PAOK şi implicit, a lui Răzvan Lucescu, cu câteva zile înainte de startul noului sezon. Aceştia au avut doar cuvinte de laudă la adresa antrenorului român, despre care susţin că pune un accent deosebit pe pregătirea mentală a jucătorilor săi.

Reclamă

„Lucescu a avut succes nu doar datorită calităţii jucătorilor săi, ci şi pentru că a lucrat la partea mentală într-un mod monumental.

Lucescu e un maestru la asta. Românul lucrează la mentalitatea jucătorilor foarte mult, este un învingător, şi transmite mentalitatea lui şi grupului de jucători. Merită să fie primul alături de PAOK.

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 14 aug.

„Au făcut lucrurile dificile pentru noi” Elias Charalambous, după FCSB – Sparta Praga 2-3: „Micile detalii fac diferenţa”

0:25 14 aug.

Răzvan Lucescu, prima reacţie după eliminarea dramatică din Liga Campionilor: „Am avut calificarea în mâinile noastre”

0:17 14 aug.

Mihai Lixandru, după FCSB – Sparta Praga 2-3: „Am fost nervos! Ne-a arătat ceasul mereu!”

0:05 14 aug.

„Poate asta a fost de vină” Malcom Edjouma a identificat marile probleme din FCSB – Sparta Praga: „S-a văzut asta”

23:47

Gigi Becali, necruţător cu Charalambous şi Pintilii: „Am greşit echipa că m-am luat după ei! Nu mă mai iau în viaţa mea după ei!”

23:44

Decizia radicală luată de Gigi Becali după eliminarea FCSB din Liga Campionilor. Anunţul făcut imediat după 2-3 cu Sparta Praga

1 FCSB – Sparta Praga 2-3. Campioana României a încercat o remontada istorică, după o primă repriză de coşmar 2 FotoTeodora Meluţă a semnat cu o echipă din Turcia: „Aştept cu încredere această nouă experienţă!” 3 Zeljko Kopic, încântat după Poli Iaşi – Dinamo: „Sunt foarte mulţumit”. Ce a spus despre cei doi accidentaţi 4 „Cu Rapid este un meci ca oricare altul!” Cătălin Cîrjan, dezlănţuit înaintea derby-ului din Giuleşti: „Mergem să câştigăm!” 5 PAOK – Malmo 3-4 (d.p). Dramă pentru Răzvan Lucescu. Campioana Greciei, eliminată din Liga Campionilor 6 „Infernal!” Cehii, şocaţi înainte de FCSB – Sparta Praga! Ce i-a uimit când au ajuns în Bucureşti: „Nu e aşa cum ne-am imaginat!”
Citește și