Închide meniul

Reacția presei din Cehia, după ce Sparta Praga a eliminat-o pe FCSB din preliminariile Ligii Campionilor: „Șah-mat rapid!”

Alex Ioniță Publicat: 14 august 2024, 8:44

Reclamă
Reacția presei din Cehia, după ce Sparta Praga a eliminat-o pe FCSB din preliminariile Ligii Campionilor: Șah-mat rapid!”

Reacția presei din Cehia, după ce Sparta Praga a eliminat-o pe FCSB din preliminariile Ligii Campionilor

Profimedia

Iată reacția presei din Cehia, după ce Sparta Praga a eliminat-o pe FCSB din preliminariile Ligii Campionilor. Jurnaliștii cehi nu s-au ferit de cuvinte după partida de pe stadionul „Steaua”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre FCSB și Sparta Praga s-a încheiat cu scorul de 2-3. Partida retur a „dublei” din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reacția presei din Cehia, după ce Sparta Praga a eliminat-o pe FCSB din preliminariile Ligii Campionilor

Sparta Praga a eliminat-o pe FCSB din preliminarii cu scorul de 4-3, la general. Presa din Cehia a titrat, la finalul partidei, „Șah-mat rapid!”, o aluzie la faptul că adversarii roș-albaștrilor au avut un avantaj de 3 goluri la pauza duelului din Ghencea.

Mai apoi, jurnaliștii cehi au vorbit despre șansele Spartei de a ajunge în Liga Campionilor, după 19 ani de absență.

„Șah-mat rapid!

Reclamă
Reclamă 4

Sparta menține speranța că poate deschide porțile Ligii Campionilor, după 19 ani de absență. Manșa secundă din turul trei preliminar, disputată pe terenul celor de la FCSB, a fost decisă de trei goluri marcate înainte de pauză.

Veljko Birmancevic a marcat de două ori, iar Haraslin o dată. În repriza a doua, gazdele au redus din diferență, însă a fost suficient pentru Sparta, care sărbătorește calificarea.

Jucătorii echipei din Praga și-au făcut intențiile clare încă din prima secundă, demonstrând că nu vor fi la fel de leneși ca în tur. În minutul 13, au scos la rampă cea mai puternică armă – fazele fixe. După ce Birmancevic a transformat penalty-ul, Stadionul Steaua era plin de nervozitate și proteste, care s-au înăsprit după căderea lui Olaru în zona careului Spartei”, a notat publicația sport.cz.

Reclamă

Gigi Becali a distrus arbitrajul, după ce FCSB a fost eliminată din Champions League

Gigi Becali a distrus arbitrajul, după ce FCSB a fost eliminată din Champions League, de către Sparta Praga. Patronul roş-albaştrilor s-a plâns de deciziile luate de centralul partidei, Morten Krogh.

FCSB a fost eliminată din Champions League, după ce Sparta Praga a câştigat returul din Ghencea cu scorul de 3-2. Campioana îşi va continua parcursul european în play-off-ul Europa League, acolo unde se va duela cu Lask Linz.

Gigi Becali a fost întrebat despre fazele controversate de arbitraj din duelul retur cu Sparta Praga. Acesta a transmis un mesaj categoric şi a declarat că echipa sa ar fi trebuit să primească un penalty, în prima repriză. La scorul de 2-0 pentru cehi, Darius Olaru a fost faultat în careu de Preciado, însă centralul nu a arătat punctul cu var.

De asemenea, Gigi Becali s-a plâns şi de faptul că arbitrul a dictat doar cinci minute de prelungiri, în repriza secundă. Acesta a subliniat pauzele de hidratare din timpul reprizei şi consideră că ar fi trebuit să se dicteze cel puţin opt minute de prelungiri.

„Noi am avut şi 11 metri. Păi, da, la 2-0.

2-0 şi cu încă două pe care le-am dat … Lasă că a fost manieră şmecherească, dar timpul, dacă vrei. S-au făcut şase schimbări şi au băut apă de două ori. Trebuia să dea cel puţin opt minute.

Eram noi pe val şi el a făcut întrerupere să bea apă, în minutul 75, îţi dai seama ce tupeu”, a declarat Gigi Becali, conform primasport.ro.

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:06 15 aug.

Ce notă a primit Kylian Mbappe pentru prestaţia din Supercupa Europei! Superstarul francez a marcat la debutul pentru Real Madrid

0:00 15 aug.

Recorduri uriaşe pentru Ancelotti, Modric şi Carvajal după câştigarea Supercupei Europei. Real Madrid, bornă istorică

23:53

George Puşcaş a fost prezentat oficial la noua lui echipă: „Bine ai venit în familia noastră!”

23:51

Kylian Mbappe, debut de vis la Real Madrid! Primul gol pentru spanioli şi primul trofeu cucerit cu trupa lui Carlo Ancelotti!

23:40

Real Madrid a câştigat Supercupa Europei. Mbappe, gol la debut şi primul trofeu european din carieră

23:31

Scandal între MM Stoica şi Petrescu, după înfrângerea FCSB-ului cu Sparta: „Taci din gură! Vorbeşti prostii! Fii bărbat, Dane!”

1 FotoIubita lui Marius Ștefănescu, mesaj superb în ziua în care jucătorul a împlinit 26 de ani: „Te iubesc enorm!” 2 Astana – Corvinul 6-1. Hunedorenii şi-au încheiat parcursul european, după dezastrul din Kazahstan 3 Răzvan Lucescu, prima reacţie după eliminarea dramatică din Liga Campionilor: „Am avut calificarea în mâinile noastre” 4 „Poate asta a fost de vină” Malcom Edjouma a identificat marile probleme din FCSB – Sparta Praga: „S-a văzut asta” 5 Mihai Lixandru, după FCSB – Sparta Praga 2-3: „Am fost nervos! Ne-a arătat ceasul mereu!” 6 „Cât tupeu!” Gigi Becali a distrus arbitrajul, după ce FCSB a fost eliminată din Champions League: „Şmecheresc!”
Citește și