Închide meniul
Foto

Iubita lui Marius Ștefănescu, mesaj superb în ziua în care jucătorul a împlinit 26 de ani: „Te iubesc enorm!”

Alex Ioniță Publicat: 14 august 2024, 14:39

Reclamă
Iubita lui Marius Ștefănescu, mesaj superb în ziua în care jucătorul a împlinit 26 de ani: „Te iubesc enorm!”

Iubita lui Marius Ștefănescu, mesaj superb în ziua în care jucătorul a împlinit 26 de ani

Marius Ştefănescu, după ce a marcat în Supercupa României / Hepta

Iubita lui Marius Ștefănescu a postat un mesaj superb în ziua în care jucătorul a împlinit 26 de ani. Ileana a ținut să imortalizeze un moment special, alături de partener.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ștefănescu nu a reușit să își facă cadou o calificare în play-off-ul UEFA Champions League, cu o zi înainte de ziua sa de naștere. FCSB a fost eliminată în turul 3 de Sparta Praga, cu scorul de 3-4, la general.

Iubita lui Marius Ștefănescu, mesaj superb în ziua în care jucătorul a împlinit 26 de ani

Totuși, pe 14 august, iubita sa i-a transmis un mesaj superb și i-a făcut cadou un tort.

„La mulți ani fericiți, dragostea mea! Te iubesc enorm!”, a postat Ileana, iubita lui Marius Ștefănescu, pe rețelele de socializare.

Marius Ștefănescu și Ileana / Instagram

VEZI IMAGINI CU MARIUS ȘTEFĂNESCU ȘI IUBITA SA ÎN GALERIA FOTO DE LA FINALUL ARTICOLULUI

Reclamă
Reclamă 4

Marius Ștefănescu a jucat o repriză în manșa retur a „dublei” cu Sparta Praga. După meci, Gigi Becali l-a făcut praf și a transmis că nu poate juca la nivel european.

„Ştefănescu nu e de nivelul ăsta. El e de campionatul românesc, nu de Europa. Nu are forţă pentru meciul ăsta. Asta este. Mai învaţă omul. Bă, dacă ai o idee, nu te mai lua după unul sau altul. M-a convins cine m-a convins că nu putem să jucăm cu Popa şi Miculescu că nu mai avem schimbări. S-a văzut jocul, trebuie să ai atacant”, a spus Gigi Becali, la digisport.ro.

Ce sumă va primi FCSB de la UEFA după înfrângerea cu Sparta Praga. Campioana României merge în play-off-ul Europa League

Iată ce sumă va primi FCSB de la UEFA după înfrângerea cu Sparta Praga. Campioana României a ratat calificarea în play-off-ul Champions League, după ce a pierdut dubla cu Sparta Praga. Campioana României a ratat astfel o sumă uriaşă, dar Gigi Becali are deja banii asiguraţi veniţi din grupele Conference League.

Reclamă

În play-off-ul Europa League, FCSB o va întâlni pe LASK Linz.

FCSB are în acest moment suma de 3,17 milioane de euro asigurată, deoarece campioana României este sigură de grupele Conference League. Acestei sume se adaugă 750.000 de euro, bani pe care UEFA îi oferă pentru că FCSB va evolua în play-off-ul Europa League.

Pentru calificarea în play-off-ul UEFA Champions League, FCSB şi-ar fi asigurat premiul pentru participarea în grupele Europa League, de 4,31 milioane de euro.

Echipa lui Gigi Becali ar mai fi primit o sumă consistentă din partea UEFA chiar dacă nu ajungea în grupele Champions League. Pe lângă banii care veneau din Europa League, FCSB ar fi primit alte 4,21 milioane de euro dacă trecea de Sparta Praga, bonus pentru prezenţa în play-off-ul UCL.

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:23

Helmut Duckadam, pe „modul Dan Nistor” după Astana – Corvinul 6-1. Marius Lăcătuş a intervenit imediat

18:58

Gigi Becali, atac la arabii care l-au cumpărat pe Coman: „Vrăjeală! Minciuni! Aşa au făcut şi cu Budescu”

18:45

Astana – Corvinul 6-1. Hunedorenii şi-au încheiat parcursul european, după dezastrul din Kazahstan

18:33

Programul etapei a 7-a din Liga 1! Când se joacă Dinamo – Universitatea Craiova

18:17

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 14 august

17:59

Cât costă biletele la meciul LASK Linz – FCSB! Austriecii sunt montaţi înaintea duelului cu roş-albaştrii: „Şansă de răzbunare”

1 FCSB – Sparta Praga 2-3. Campioana României a încercat o remontada istorică, după o primă repriză de coşmar 2 FotoTeodora Meluţă a semnat cu o echipă din Turcia: „Aştept cu încredere această nouă experienţă!” 3 PAOK – Malmo 3-4 (d.p). Dramă pentru Răzvan Lucescu. Campioana Greciei, eliminată din Liga Campionilor 4 „Cu Rapid este un meci ca oricare altul!” Cătălin Cîrjan, dezlănţuit înaintea derby-ului din Giuleşti: „Mergem să câştigăm!” 5 Dan Şucu s-a întâlnit cu antrenorul care este favorit să îl înlocuiască pe Neil Lennon! Lovitura pregătită de patronul Rapidului 6 Clauza secretă din contractul lui Ianis Hagi cu Rangers! Fiul „Regelui” şi-a decis viitorul, după ce a ajuns la echipa a doua
Citește și