Închide meniul
Foto

Schimbarea radicală anunţată de Mihaela Borcea, după ce Cristi Borcea a scos-o din ultima afacere de care se ocupau împreună!

Publicat: 14 august 2024, 18:56

Reclamă
Schimbarea radicală anunţată de Mihaela Borcea, după ce Cristi Borcea a scos-o din ultima afacere de care se ocupau împreună!

Schimbarea radicală anunţată de Mihaela Borcea, după ce Cristi Borcea a scos-o din ultima afacere de care se ocupau împreună!

Mihaela Borcea şi Cristi Borcea în perioada în care erau căsătoriţi / Mediafax Foto via Hepta

Schimbarea radicală anunţată de Mihaela Borcea a venit după ce Cristi Borcea a scos-o din ultima afacere de care se ocupau împreună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihaela Borcea era administratorul hotelului din Olimp al lui Cristi Borcea, dar ea nu mai conduce hotelul respectiv. De altfel, Cristi Borcea a vândut hotelul din Olimp pentru 9 milioane de euro.

Schimbarea radicală anunţată de Mihaela Borcea, după ce Cristi Borcea a scos-o din ultima afacere de care se ocupau împreună!

Mihaela Borcea a transmis că şi-a schimbat radical stilul de viaţă după ce nu s-a mai ocupat de hotelul din Olimp. Ea a fost în mai multe vacanţe alături de soţul ei actual, Sorin Rap.

Totodată, prima soţie a lui Cristi Borcea face mult sport şi mănâncă sănătos. Ea se bucură din plin de timpul liber, pe care nu îl avea atunci când administra hotelul din Olimp. Mihaela Borcea a mărturisit că a stat şi departe de stres în ultima perioadă.

Suntem puțin pe la Viena. Ne-am tot plimbat. Am mai fost și-n Croația și Grecia. Recuperez timpul pierdut. Am fost și-n Maramureș. Să nu uităm de țara noastră, pe care nu am descoperit-o încă, neavând timp.

Reclamă
Reclamă 4

Zilele următoare mergem și pe litoral. Dar nu la fostul hotel, ci în zonă. Avem o altă invitație, mergem unde suntem chemați.

Mă bucur de casa mea, în care nu prea am fost prezentă până acum. Acum mă ocup de mine. Mă simt din ce în ce mai bine, mă recuperez și asta e cel mai important. În primul rând, e vorba de liniștea pe care o ai, fără stres. Fac și sport, nu mai mănânc după o anumită oră. Anul acesta e o noua Mihaela Borcea, care a învățat să trăiască cu adevărat.

Deja culegem roadele din grădină. În fiecare zi, roșii, castraveți, ardei, dovlecei, care au cu totul alt gust. Dar și fructe. Am avut chiar foarte multe. Cireșe, vișini, iar acum prune, nectarine, piersici. Am avut pere tot sezonul acesta. Udăm zilnic grădina”, a declarat Mihaela Borcea pentru cancan.ro.

Reclamă

Mihaela Borcea anunţa oficial despărţirea de hotelul pe care l-a condus ani de zile

În luna februarie a acestui an, Mihaela Borcea anunţa oficial despărţirea de hotelul din Olimp, pe care l-a condus ani de zile. Prima soţie a lui Cristi Borcea a primit şi un premiu pentru modul în care a manageriat hotelul.

Dragi prieteni și colaboratori,

Cu un amestec de emoții și recunoștință, doresc să vă anunț că am luat decizia de comun acord, de a mă retrage din pozitia de Coordonator de proiect al resortului PAM BEACH din stațiunea Olimp, acesta fiind recent închiriat. Această hotărâre vine în urma unor deliberări atente și înțelegerii că noul parcurs al hotelului necesită o direcție diferită.

„Sper din inimă că serviciile noastre au fost pe măsura așteptărilor”

Vreau să mulțumesc din suflet echipei minunate care a fost alături de mine în această călătorie.♥️ Ați fost o sursă de inspirație și profesionalism, și nu pot decât să vă apreciez pentru efortul și dedicarea voastră. Fiecare moment petrecut alături de voi a fost cu adevărat special. Mulțumesc și clienților noștri, care au ales să își petreacă momente de relaxare și bucurie la hotelul nostru. ♥️Sper din inimă că serviciile noastre au fost pe măsura așteptărilor și că am contribuit la crearea unor amintiri de neuitat.

Cu toate că mă retrag din această etapă a business-ului, îmi doresc cu căldură ca noul capitol al resortului să fie plin de reușite și să aducă bucurii și satisfacții atât echipei implicate, cât și oaspeților fideli care ne-au pășit pragul de fiecare dată surprinși in mod plăcut de evoluția in bine a resortului nostru. Totodată doresc să mulțumesc partenerului meu de viață, Sorin, pentru susținerea necondiționată și efortul susținut pe care l-a depus în acești ani si pentru că a fost alături de mine în fiecare etapă a acestei călătorii.

De asemenea, aș dori să transmit recunoștința mea și fostului meu soț,Cristi Borcea, pentru contribuția sa la dezvoltarea hotelului. Colaborarea noastră a fost una plină de provocări și succese, iar diversitatea ideilor propuse a fost un factor crucial în evoluția acestui proiect. Analizez cu seriozitate și responsabilitate ceea ce las în urma mea, o realizare palpabilă obținută prin efort și experiențe acumulate în acest demers. Prin prezența mea și cunoștințele asimilate , marchez nu doar încheierea unei etape complexe din viața mea, ci și începutul unui nou drum cu perspective promițătoare”, a scris Mihaela Borcea pe reţelele de socializare.

 

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:46

Dumitru Dragomir l-a propus pe Andrei Vlad la CFR Cluj! Mesaj direct pentru Neluțu Varga: „E cel mai bun din țară!”

11:35

Darius Olaru, aproape de un transfer bombă. O fostă câştigătoare a Ligii Campionilor negociază pentru căpitanul FCSB

11:22

CFR Cluj – Maccabi Petach Tikva LIVE TEXT (20:00). Dan Petrescu luptă pentru play-off-ul Conference League. Echipele probabile

11:06

Coşmarul continuă pentru Zhang Shuai. A stabilit un record negatic unic în istoria tenisului

10:45

Fiul lui Ronaldinho și-a găsit echipă în Europa! Cu cine a semnat jucătorul de 19 ani. Anunțul oficial

10:09

Cristiano Ronaldo, Neymar sau Mane sunt câteva dintre starurile din Liga Campionilor Asiei. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY

1 FotoIubita lui Marius Ștefănescu, mesaj superb în ziua în care jucătorul a împlinit 26 de ani: „Te iubesc enorm!” 2 Real Madrid a câştigat Supercupa Europei. Mbappe, gol la debut şi primul trofeu european din carieră. Prima reacţie a francezului 3 Astana – Corvinul 6-1. Hunedorenii şi-au încheiat parcursul european, după dezastrul din Kazahstan 4 Gest uriaş pentru Ana Bărbosu, după medalia de bronz cucerită la Paris! Suma pe care o va încasa gimnasta 5 Ce ne spun cifrele Formulei 1! Analiza lui Adrian Georgescu 6 Răzvan Lucescu, prima reacţie după eliminarea dramatică din Liga Campionilor: „Am avut calificarea în mâinile noastre”
Citește și