Închide meniul
NEWS ALERT

Gigi Becali negociază cu înlocuitorul lui Darius Olaru! Transfer şoc pregătit de FCSB

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 august 2024, 20:18

Reclamă
Gigi Becali negociază cu înlocuitorul lui Darius Olaru! Transfer şoc pregătit de FCSB

Gigi Becali negociază cu înlocuitorul lui Darius Olaru! Transfer şoc pregătit de FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă - Hepta

Gigi Becali negociază cu înlocuitorul lui Darius Olaru! Transfer şoc pregătit de FCSB pentru a-l înlocui pe Darius Olaru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a anunţat că Olaru este aproape de pleca de la FCSB. Transferul se poate oficializa doar după dubla cu Lask Linz.

Gigi Becali negociază cu înlocuitorul lui Darius Olaru

Gigi Becali i-a găsit deja înlocuitor lui Darius Olaru. Aceste este Daniel Mândroiu, un mijlocaş ofensiv de 25 de ani, scrie gsp.ro. Mândroiu este liber de contract după ce s-a despărţit de Lincoln City, echipă din Liga 3 din Anglia.

Mândroiu s-a născut la Dublin, din tată român şi mamă irlandeză. În sezonul, Mândroiu a marcat 8 goluri pentru Lincoln City şi a dat şi şase pase decisive. În cariera sa, Mândroiu a mai jucat la St. Kevins Boys (Irlanda), Brighton U18, Brighton U23 (Anglia), Bohemians (Irlanda) și Shamrock Rovers (Irlanda).

Darius Olaru pleacă de la FCSB! Gigi Becali, anunţ de ultim moment: „Atât am cerut pe el!”

Darius Olaru pleacă de la FCSB, după cum a anunţat Gigi Becali. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit ce oferte a primit pentru căpitanul echipei sale.

Reclamă
Reclamă 4

Darius Olaru a fost aproape să se transfere de la FCSB şi în sezonul trecut. Campioana e aproape să mai piardă un jucător extrem de important, după despărţirea de Florinel Coman.

Gigi Becali a declarat că Darius Olaru are şanse mari să plece de la FCSB, după „dubla” cu LASK Linz, din play-off-ul Europa League. Patronul campioanei a transmis că a primit două oferte pentru căpitanul roş-albaştrilor.

De asemenea, Becali a transmis că e dispus să-l vândă pe Darius Olaru pe suma de şase milioane de euro. Căpitanul campioanei ar putea ajunge în Rusia, în această vară. Latifundiarul din Pipera a vrut să-l convingă pe mijlocaş să rămână la FCSB, printr-o mărire de salariu, însă în cele din urmă, plecarea acestuia s-ar putea produce curând.

Reclamă

„Am oferte pe Olaru, Europa, Rusia. Cu şase milioane îl dau, am cerut opt, dar îl dau cu şase. (N.r. După meciul cu LASK Linz) După! Eu am vrut să-l ţin, dar nu pot să-i fac rău băiatului. Cu Coman ne calificam, dar m-am gândit că ia 2 milioane salariu”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:06 15 aug.

Ce notă a primit Kylian Mbappe pentru prestaţia din Supercupa Europei! Superstarul francez a marcat la debutul pentru Real Madrid

0:00 15 aug.

Recorduri uriaşe pentru Ancelotti, Modric şi Carvajal după câştigarea Supercupei Europei. Real Madrid, bornă istorică

23:53

George Puşcaş a fost prezentat oficial la noua lui echipă: „Bine ai venit în familia noastră!”

23:51

Kylian Mbappe, debut de vis la Real Madrid! Primul gol pentru spanioli şi primul trofeu cucerit cu trupa lui Carlo Ancelotti!

23:40

Real Madrid a câştigat Supercupa Europei. Mbappe, gol la debut şi primul trofeu european din carieră

23:31

Scandal între MM Stoica şi Petrescu, după înfrângerea FCSB-ului cu Sparta: „Taci din gură! Vorbeşti prostii! Fii bărbat, Dane!”

1 FotoIubita lui Marius Ștefănescu, mesaj superb în ziua în care jucătorul a împlinit 26 de ani: „Te iubesc enorm!” 2 Astana – Corvinul 6-1. Hunedorenii şi-au încheiat parcursul european, după dezastrul din Kazahstan 3 Răzvan Lucescu, prima reacţie după eliminarea dramatică din Liga Campionilor: „Am avut calificarea în mâinile noastre” 4 Mihai Lixandru, după FCSB – Sparta Praga 2-3: „Am fost nervos! Ne-a arătat ceasul mereu!” 5 „Poate asta a fost de vină” Malcom Edjouma a identificat marile probleme din FCSB – Sparta Praga: „S-a văzut asta” 6 „Cât tupeu!” Gigi Becali a distrus arbitrajul, după ce FCSB a fost eliminată din Champions League: „Şmecheresc!”
Citește și