Închide meniul

Recorduri uriaşe pentru Ancelotti, Modric şi Carvajal după câştigarea Supercupei Europei. Real Madrid, bornă istorică

Valentin Pîrcălabu Publicat: 15 august 2024, 0:00

Reclamă
Recorduri uriaşe pentru Ancelotti, Modric şi Carvajal după câştigarea Supercupei Europei. Real Madrid, bornă istorică

Recorduri uriaşe pentru Ancelotti, Modric şi Carvajal după câştigarea Supercupei Europei

Profimedia

Recorduri uriaşe pentru Ancelotti, Modric şi Carvajal după câştigarea Supercupei Europei. Antrenorul italian a devenit cel mai titrat în ceea ce priveşte Supercupa Europei. Antrenorul italian a ajuns la 5 trofee câştigate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ca şi antrenorul lor, Luka Modric şi Dani Carvajal au ajuns tot la 5 trofee câştigate, record absolut. Şi pentru Real Madrid, câştigarea Supercupei a adus o bornă uriaşă.

Recorduri uriaşe pentru Ancelotti, Modric şi Carvajal după câştigarea Supercupei Europei. Real Madrid, bornă istorică

Astfel, trupa de pe Santiago Bernabeu a devenit cea mai titrat echipă cu 6 trofee. Până la finala de la Varşovia, Real Madrid împărţea primul loc cu AC Milan şi cu Barcelona.

La Varşovia, au marcat Valverde ’59 şi Mbappe ’68, acesta din urmă la debut la madrileni.

Real Madrid: Courtois – Carvajal (Lucas Vasquez ’88), Rudiger, Militao, Mendy – Valverde, Tchaouameni – Rodrygo (Modric ’76), Bellingham (Ceballos ’88), Vinicius (Arda Guler ’88) – Mbappé (Diaz ’83). Antrenor: Carlo Ancelotti.

Reclamă
Reclamă 4

Atalanta: Musso – Djimsiti, Hien (Palestra ’90), Kolasinac (Bakker ’71) – Zappacosta (Godfrey ’63), De Roon, Ederson, Ruggeri – Pasalic (Manzoni ’90) – De Ketelaere (Retegui ’63), Lookman. Antrenor: Gian Piero Gasperini

Meciul a fost arbitrat de elveţianul Sandro Schärer.Scorul a devenit 2-0 pentru Real Madrid. A marcat şi Mbappe, în minutul 68.

Kylian Mbappe, debut de vis la Real Madrid

Kylian Mbappe a avut parte de un debut de vis la Real Madrid! Superstarul francez a înscris în minutul 68 al Supercupei Europei. Mbappe a cucerit şi primul trofeu cu Real Madrid, Supercupa Europei. Real a învins-o cu 2-0 pe Atalanta. Fede Valverde a deschis scorul în minutul 59, după care a venit reuşita lui Mbappe.

Reclamă

Dacă prima repriză a fost una echilibrată, în partea a doua Real s-a descătuşat. Pe lângă cele două goluri marcate, jucătorii lui Carlo Ancelotti au avut şi alte ocazii.

În prima repriză a fost câte o bară de ambele părţi. În minutul 24, o centrare a lui De Roon a fost deviată în transversală de Eder Militao. În prelungirile primei reprize, Rodrygo a izbit transversala.

Cu golul din Supercupa Europei, Kylian Mbappe a ajuns la 8 reuşite în ultimele 11 finale disputate, atât cu echipa de club, cât şi cu naţionala Franţei. Mbappe a marcat 6 goluri în ultimele 5 finale pe care le-a disputat. Mbappe a înscris în Supercupa Europei după ce Jude Bellingham i-a pasat perfect.

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:06

Ce notă a primit Kylian Mbappe pentru prestaţia din Supercupa Europei! Superstarul francez a marcat la debutul pentru Real Madrid

23:53 14 aug.

George Puşcaş a fost prezentat oficial la noua lui echipă: „Bine ai venit în familia noastră!”

23:51 14 aug.

Kylian Mbappe, debut de vis la Real Madrid! Primul gol pentru spanioli şi primul trofeu cucerit cu trupa lui Carlo Ancelotti!

23:40 14 aug.

Real Madrid a câştigat Supercupa Europei. Mbappe, gol la debut şi primul trofeu european din carieră. Prima reacţie a francezului

23:31 14 aug.

Scandal între MM Stoica şi Petrescu, după înfrângerea FCSB-ului cu Sparta: „Taci din gură! Vorbeşti prostii! Fii bărbat, Dane!”

23:22 14 aug.

Nicolae Dică i-a transmis lui Gigi Becali câţi jucători trebuie să aducă la FCSB după eliminarea din Ligă: „S-a văzut nivelul”

1 FotoIubita lui Marius Ștefănescu, mesaj superb în ziua în care jucătorul a împlinit 26 de ani: „Te iubesc enorm!” 2 Astana – Corvinul 6-1. Hunedorenii şi-au încheiat parcursul european, după dezastrul din Kazahstan 3 Răzvan Lucescu, prima reacţie după eliminarea dramatică din Liga Campionilor: „Am avut calificarea în mâinile noastre” 4 Mihai Lixandru, după FCSB – Sparta Praga 2-3: „Am fost nervos! Ne-a arătat ceasul mereu!” 5 „Poate asta a fost de vină” Malcom Edjouma a identificat marile probleme din FCSB – Sparta Praga: „S-a văzut asta” 6 „Cât tupeu!” Gigi Becali a distrus arbitrajul, după ce FCSB a fost eliminată din Champions League: „Şmecheresc!”
Citește și