Închide meniul

Discursul lui Kylian Mbappe după ce a câștigat Supercupa Europei cu Real Madrid. A marcat și a fost sincer: „Așteptam de mult!”

Alex Ioniță Publicat: 15 august 2024, 8:25

Reclamă
Discursul lui Kylian Mbappe după ce a câștigat Supercupa Europei cu Real Madrid. A marcat și a fost sincer: Așteptam de mult!”

Discursul lui Kylian Mbappe după ce a câștigat Supercupa Europei cu Real Madrid

Kylian Mbappe / Profimedia

Iată discursul lui Kylian Mbappe după ce a câștigat Supercupa Europei cu Real Madrid. Superstarul francez nu s-a ferit de cuvinte și a fost sincer, după finala de la Varșovia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Real Madrid a cucerit Supercupa Europei după ce a învins-o pe Atalanta cu scorul de 2-0, la Varșovia. Pentru echipa lui Carlo Ancelotti au marcat Valverde și Mbappe. Pentru francez a fost meciul de debut în tricoul lui Real.

Discursul lui Kylian Mbappe după ce a câștigat Supercupa Europei cu Real Madrid

După meci, Kylian Mbappe a dezvăluit că aștepta de mult momentul în care va debuta la Real Madrid. Totodată, acesta a transmis că este mulțumit de noua sa echipă și că își dorește să câștige multe trofee alături de „Los Blancos”.

A fost o noapte grozavă! Așteptam de mult acest moment, să joc în acest tricou, cu această emblemă pe piept. Este un moment grozav pentru mine. Am câștigat un trofeu, este un lucru important, la Madrid trebuie să câștigi mereu.

Sunt foarte fericit și pentru că am marcat. Este important că am înscris, dar mai important este că pot avea plăcerea să joc alături de această echipă.

Reclamă
Reclamă 4

Sunt foarte mulțumit de echipa pe care o avem. Am făcut un pas pozitiv. Mereu trebuie să îți dorești mai mult, să realizezi mai mult! Hala Madrid!”, a spus Kylian Mbappe, după meci, citat de as.com.

Ce notă a primit Kylian Mbappe pentru prestaţia din Supercupa Europei!

Iată ce notă a primit Kylian Mbappe pentru prestaţia din Supercupa Europei! Superstarul francez a marcat golul de 2-0 al meciului, în minutul 68.

Mbappe a marcat după o pasă perfectă pe care i-a dat-o Jude Bellingham. Înainte de golul lui Mbappe, scorul a fost deschis de Fede Valverde, care a înscris în minutul 59 al Supercupei Europei.

Reclamă

SofaScore l-a notat pe Kylian Mbappe cu 7.7 pentru prestaţia sa din Supercupa Europei. A fost cea mai mare notă de pe teren. Aceeaşi notă i-a fost acordată de SofaScore şi autorului celuilalt gol al meciului, Fede Valverde.

Kylian Mbappe a avut parte de un debut de vis la Real Madrid, reuşind să înscrie şi să cucerească primul trofeu cu echipa cu care a semnat în această vară.

Dacă prima repriză a fost una echilibrată, în partea a doua Real s-a descătuşat. Pe lângă cele două goluri marcate, jucătorii lui Carlo Ancelotti au avut şi alte ocazii.

În prima repriză a fost câte o bară de ambele părţi. În minutul 24, o centrare a lui De Roon a fost deviată în transversală de Eder Militao. În prelungirile primei reprize, Rodrygo a izbit transversala.

Cu golul din Supercupa Europei, Kylian Mbappe a ajuns la 8 reuşite în ultimele 11 finale disputate, atât cu echipa de club, cât şi cu naţionala Franţei. Mbappe a marcat 6 goluri în ultimele 5 finale pe care le-a disputat.

Kylian Mbappe nu a făcut parte din lotul lui Real Madrid în cantonamentul din SUA. Antrenorul Carlo Ancelotti a decis să îi menajeze pe jucătorii care au atins cel puţin semifinalele în Campionatul European şi Copa America. Printre aceştia s-a aflat şi Mbappe.

La ce echipă va juca Ianis Hagi în noul sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:46

Dumitru Dragomir l-a propus pe Andrei Vlad la CFR Cluj! Mesaj direct pentru Neluțu Varga: „E cel mai bun din țară!”

11:35

Darius Olaru, aproape de un transfer bombă. O fostă câştigătoare a Ligii Campionilor negociază pentru căpitanul FCSB

11:22

CFR Cluj – Maccabi Petach Tikva LIVE TEXT (20:00). Dan Petrescu luptă pentru play-off-ul Conference League. Echipele probabile

11:06

Coşmarul continuă pentru Zhang Shuai. A stabilit un record negatic unic în istoria tenisului

10:45

Fiul lui Ronaldinho și-a găsit echipă în Europa! Cu cine a semnat jucătorul de 19 ani. Anunțul oficial

10:09

Cristiano Ronaldo, Neymar sau Mane sunt câteva dintre starurile din Liga Campionilor Asiei. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY

1 FotoIubita lui Marius Ștefănescu, mesaj superb în ziua în care jucătorul a împlinit 26 de ani: „Te iubesc enorm!” 2 Real Madrid a câştigat Supercupa Europei. Mbappe, gol la debut şi primul trofeu european din carieră. Prima reacţie a francezului 3 Astana – Corvinul 6-1. Hunedorenii şi-au încheiat parcursul european, după dezastrul din Kazahstan 4 Gest uriaş pentru Ana Bărbosu, după medalia de bronz cucerită la Paris! Suma pe care o va încasa gimnasta 5 Ce ne spun cifrele Formulei 1! Analiza lui Adrian Georgescu 6 Răzvan Lucescu, prima reacţie după eliminarea dramatică din Liga Campionilor: „Am avut calificarea în mâinile noastre”
Citește și